Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
sunlight:pa naravno ako su obe strane zainteresovane flert je veoma produktivan
Napinjem se da razumem ali ne uspevam..Pojasni..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sunlight:pa naravno ako su obe strane zainteresovane flert je veoma produktivan
Psihologue:Odgovor na mestu..
Dina81:Flert je pogled,osmeh, kao slucajan dodir... nabacivanje su reci ponekad i suvisne
blondi:nabacivanje je druga faza iliti nadgradnja uspesnog flertovanja 8)
haha da, ali u pitanju je razlika izmedju flerta i nabacivanja...Aleksej_BASO:Ma razliku izmedju flerta i sexa cini prilika....
Aleksej_BASO:Ma razliku izmedju flerta i sexa cini prilika....
Pa svako ima pravo na svoje misljenje...teresa:Pero ti pogresno shvatas flert! po meni bar...
Flert moze biti sasvim bezazlen...pa flertujemo svi sa svojom okolinom...flertuju cak i deca...Flertuju i zene sa zenama...Pa flertujemo sa konobarima, kondukterima...Nema to nikiakve veze sa kompleksima i nizim vrednostima...Glupost...
E sad flert moze ali nikako ne mora biti prva faza nabacivanja...Mada ja licno ne volim nabacivanje i to mi je uglavnom smaranje...Bolji izraz je da flert moze biti prva faza zavodjenja...
Lepo receno...i tacno...sunlight:apsolutno se slazem se da je flert zdrav
nekada nas moze ispuniti lepim osecajem i vise nekih konkretnih stvari
Pa flertuju...Na deciji nacin...decak cupne devojcicu za kosu...Devojcica pocrveni...i sl...Petar_Pan:Pa svako ima pravo na svoje misljenje...
Kako to deca flertuju? :shock:
I ne bi se slozio da svi svugde flertuju...
Aham svi bi mi da nas neko zavodi, a ne mi da se nabacujemo... to se slazem...
Pa jest mi smo bas u obdanistu... znas ja obicno pevam pesme ispod pendzera kao sto su "tatatatira" ili onu "u svetu postoji jedno carstvo"...teresa:Pa flertuju...Na deciji nacin...decak cupne devojcicu za kosu...Devojcica pocrveni...i sl...
(al bi tek onda pocreveneli
) onda prelazimo na drugu fazu... pod pretpostavkom da si ti pricala o cupkanju gornje kosice...
ah pa da mi ni nemamo donju jos...
evo stidim se sad i ja zbog toga... 
Snezna_kraljica:Nisam ljubomorna kada se MENI dogodi, ali kada se to dogodi NJEMU - e, onda JESAM!![]()
Ljudi pitajte o svemu ovog lika on je načitan!!! Pitam se sta se tebi desilo u zivotu kad nam soliš pamet inteligencijom (mora da ti je žena ili devojka nabila rogove jer si bio naivan, pa si se sad obrazovao da se to ne ponovi)istrazivach:Flert...latentno iskazivanje zainteresovanosti,mozda chak i soft erotika preneshena pogledom,rechima...