FLERT

kučka:
Flert je aseksualan..nevin..to je kao da se igras oko vatre a ne opeces se..Mala je granica izmedju flerta i ljubavi..Pitanje samo kada ce muskarac ili zena preci tu granicu.Mnogi ostaju na flertu dok drugi predju tu granicu i udju u svet seksa i ljubavi..u svakom slucaju flert je potreban.On nadahnjuje, izaziva one leptirice u stomaku, podize nivo adrenalina... .podstice onaj fluid toliko potreban da bi dvoje ljudi uslo u vezu.Uvek glasam za flert ali flert koji ce me odvesti u sve ono sto cini ljubav i sex.. :-D

Pesnička duša..

Meni flert treba straaaaššššnnnnoooo.
Mislim da bi mi gore bilo bez flerta nego bez sexa.
Flert je potreban ženi da bi se osećala kao žena.
Obožavam tipove koji znaju to da rade. Ne mora ništa da govori, dovoljno je da me gleda na odr. način. Nabacivanje je verbalna stvar, tada muškarac kao da reklamira sebe umesto što će staviti ženi do znanja koliko je poželjna tako što će flertovati sa njom što je mnogo suptilnije.

Sta je flert? Nemam blage veze, al' skoro mi se desila jedna cudna stvar. Naime, jednog dana sam se malo smarao po gradu, kad naletim na jedan par kako se strasno ljubi i navatava na sred ulice. Ebo te zivot, devojka ga je progutala, ali njene oci gledaju direktno u mene! Ebo te, tu nema pogreske, cak mi je namignula... Ja se odsekao skroz... Taj njen momak je 2X siri i visi od mene, ima neki sako i zlatni lanac... Au, ja se samo okrenuo i tutanj odatle...
Jednom me je jedna devojka sa uhvatla i pricali smo pola sata o necemu (e, nemam pojma o cemu) i stalno se smeskla i stalno me je gedala u oci, isto ima jedna koja me stalno gleda direktno u oci, ebo ih ko nije i ono malo Kineza, sta me gledaju u oci! Jel' to flert? Nesto nisam vican tome, a i dobio sam vise nego dovoljno korpi u zivotu i tako...

Back