Pa i to shto kazesh!rei_zulu:hm...mlad si momak![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i to shto kazesh!rei_zulu:hm...mlad si momak![]()
Nisam ljubomoran kada se MENI dogodi,ali kada se se to dogodi NJOJ - e, onda JESAM!Snezna_kraljica:Nisam ljubomorna kada se MENI dogodi, ali kada se to dogodi NJEMU - e, onda JESAM!![]()
kučka:Flert je aseksualan..nevin..to je kao da se igras oko vatre a ne opeces se..Mala je granica izmedju flerta i ljubavi..Pitanje samo kada ce muskarac ili zena preci tu granicu.Mnogi ostaju na flertu dok drugi predju tu granicu i udju u svet seksa i ljubavi..u svakom slucaju flert je potreban.On nadahnjuje, izaziva one leptirice u stomaku, podize nivo adrenalina... .podstice onaj fluid toliko potreban da bi dvoje ljudi uslo u vezu.Uvek glasam za flert ali flert koji ce me odvesti u sve ono sto cini ljubav i sex.. :-D
marina.c:Flertujem stalno...Al' se tu i zadržavam...
marina.c:Muž...mužžž...
Pa, obično tad nije prisutan!:wink:
Psihologue:Kako se ti osećaš kad čuje da on flertuje?
minon:...preformulisi pitanje...
MagicFinger:Flert je OK.![]()
A i ponekad kad se predje granica. ;-)
...pitaj...Psihologue:Da pitam tebe za flert?
Pa ti ženi daš nešto da se oseća kao žensko, a onda će ona tebi dati da se osećaš kao muško.Markelja:Pa i meni sex treba da bih se osecao kao musko![]()
Psihologue:Da razjasnimo shta je to flert..
Da li ima razlike izmedju flerta i nabacivanja ?
Da li ste ljubomorni kad vam se to dogodi ?

e ovo je flert. :wink:Markelja:Definitivno. Jesi li za jedan flert![]()
![]()
![]()
Tako je zhiveo govornik!Psihologue:Pa prevedi to neznaju svi engleski na Forumu...
ops: