FLERT

Flert se razlikuje od nabacivanja.To je nesto mnogo suptilnije i zanimljivije od direktnog nabacivanja koje ponekad moze da bude smarajuce.Dok je flert interesantniji i situaciju prevedes u svoju korist ako to hoces.........

Tema bila...Ja reko nesto kao:
Flert je svaka rec ili delo koje onom drugom daje i najmanju insinuaciju da bi tu moglo doci do sexa...

Za mene flertovanje jeste nabacivanje... Jer oni koji flertuju bez namere nabacivanja i neceg konkretnog po meni su nesto pogresno nastelovani... Moguce da imaju onaj kompleks nize vrednosti pa ga tako lece ili zadovoljavaju svoju sujetu ili nesto trece al u svakom slucaju neispravno... Smatram da je flertovati sa nekim isto kao vuci ga za nos... ako je bez konkretne namere onda je po meni neispravno... Mada mozda neki samo ubijaju svoju dosadu sa tim...

Postoje ljudi koji zele da prezentuju svoje neuspesno nabacivanje kao bezazleni flert...
Kao i sto postoje oni koji su u vezama a imaju zelju i potrebu da se muvaju iz gore navedenih razloga... pa onda kazu to je samo flert... nalaze sebi lazno opravdanje...

Pero ti pogresno shvatas flert! po meni bar...
Flert moze biti sasvim bezazlen...pa flertujemo svi sa svojom okolinom...flertuju cak i deca...Flertuju i zene sa zenama...Pa flertujemo sa konobarima, kondukterima...Nema to nikiakve veze sa kompleksima i nizim vrednostima...Glupost...
E sad flert moze ali nikako ne mora biti prva faza nabacivanja...Mada ja licno ne volim nabacivanje i to mi je uglavnom smaranje...Bolji izraz je da flert moze biti prva faza zavodjenja...

teresa:
Pero ti pogresno shvatas flert! po meni bar...
Flert moze biti sasvim bezazlen...pa flertujemo svi sa svojom okolinom...flertuju cak i deca...Flertuju i zene sa zenama...Pa flertujemo sa konobarima, kondukterima...Nema to nikiakve veze sa kompleksima i nizim vrednostima...Glupost...
E sad flert moze ali nikako ne mora biti prva faza nabacivanja...Mada ja licno ne volim nabacivanje i to mi je uglavnom smaranje...Bolji izraz je da flert moze biti prva faza zavodjenja...
Pa svako ima pravo na svoje misljenje...
Kako to deca flertuju? :shock:
I ne bi se slozio da svi svugde flertuju...
Aham svi bi mi da nas neko zavodi, a ne mi da se nabacujemo... to se slazem...

Ma koliko flert bio bezazlen, on i jeste nabacivanje! mislim da se najvise ogleda u ocima... Naravno da nije prijatno videti nekog koga volis ili ko ti se svidja, da flertuje sa drugima...ja bih reagovala momentalno...
Ugl., flert je jedan od najcool osecanja... i zdrav je!

Petar_Pan:
Pa svako ima pravo na svoje misljenje...
Kako to deca flertuju? :shock:
I ne bi se slozio da svi svugde flertuju...
Aham svi bi mi da nas neko zavodi, a ne mi da se nabacujemo... to se slazem...
Pa flertuju...Na deciji nacin...decak cupne devojcicu za kosu...Devojcica pocrveni...i sl...

teresa:
Pa flertuju...Na deciji nacin...decak cupne devojcicu za kosu...Devojcica pocrveni...i sl...
Pa jest mi smo bas u obdanistu... znas ja obicno pevam pesme ispod pendzera kao sto su "tatatatira" ili onu "u svetu postoji jedno carstvo"... :lol: :lol:
Mislim sav taj flert je naravno bezazlen...a onda kad se dobro isflertamo, tj. dok neko od silnog cupkanja ne postane celav :lol: (al bi tek onda pocreveneli :lol: ) onda prelazimo na drugu fazu... pod pretpostavkom da si ti pricala o cupkanju gornje kosice... :lol: ah pa da mi ni nemamo donju jos... :lol: evo stidim se sad i ja zbog toga... :lol:

Ovo su jednom meni poslali...

coquette: a seductive woman who uses her sex appeal to exploit men
chat up: talk or behave amorously, without serious intentions; "The guys always try to chat up the new secretaries"; "My husband never flirts with other women"
playful behavior intended to arouse sexual interest
dally: behave carelessly or indifferently; "Play about with a young girl's affection"
wordnet.princeton.edu/perl/webwn

Flirting is often described as casual conversation with a romantic touch, but it need not be spoken interaction at all.
en.wikipedia.org/wiki/Flirt

istrazivach:
Flert...latentno iskazivanje zainteresovanosti,mozda chak i soft erotika preneshena pogledom,rechima...
Ljudi pitajte o svemu ovog lika on je načitan!!! Pitam se sta se tebi desilo u zivotu kad nam soliš pamet inteligencijom (mora da ti je žena ili devojka nabila rogove jer si bio naivan, pa si se sad obrazovao da se to ne ponovi) :?:

Back