milicica&decko
Ističe se
- Poruka
- 2.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao idem i ja da pitaaam,dobra ti idejaOvo me podseća na situaciju gde sam ja pitala chat gpt da li koleginica flertuje sa mnom.
Htela ti da priznaš to ili ne, @Elle je u pravu.
ubacuje nam u glavu svastaZnači ako neko moralno posrne, blame it on AI
Muz i ja imamo prijatelje sa kojima se druzimo jer su nam deca isla zajedno u vrtic pa sada u skolu. Jednom smo prijatelj i ja vodili decu na neki rodjendan i dok su bili na rodjendanu pili smo kafu u obliznjem kaficu. Pred kraj razgovora (kada su vec deca dosla) njemu se ucinilo kao da ga ne slusam pa me pitao par puta : Jel ti mene slusas? i spustio mi je ruku na nogu iznad kolena. Jel ovo flert ili ne?
Zadrzavanje i stiskanje ruke prilikom pozdrava?Nije flert. To je muški lopovluk.
Spuštanje ruke na koljeno, zadržavanje i stiskanje ruke prilikom pozdravljanja, milovanje po kosi, unošenje u lice, određeni prodorni pogled....
Sve to je poziv na opštenje. Ljigav, neprimjeran, napadan i skoro nikada ne dovodi do cilja.
Ono kad bukvalno neće da ti vrati rođenu ruku nakon rukovanja.Zadrzavanje i stiskanje ruke prilikom pozdrava?
Pa ok ali to rade i muskarci s muskarcima. Tramp to radi. Zamisli rukujes se s trampom i on klati li klati, gleda te pravo u oci a ti njemu: e gejchino jedna i otmes ruku nazad.Ono kad bukvalno neće da ti vrati rođenu ruku nakon rukovanja.
Drugoe sa istim polom, to je više muška zajebancijaPa ok alic to rade i muskarci s muskarcima. Tramp to radi. Zamisli rukujes se s trampom i on klati li klati, gleda te pravo u oci a ti njemu: e gejchino jedna i otmes ruku nazad.
Ima tu valjda neka sredina. Neki razumni vremenski interval koji govori "poštujem te al ne bih da te jebbem"S druge strane, bilo da je m ili z, bljaksi je kad pruzis ruku da se rukujete a ono ko puz mlitavo i odmah se vrati u kucicu. Nemoj da se rukujemo onda brate, sto sam vadio ruku dzaba.
Kako bih ti rekla,ti si se vec zagrejala cim pitas a njegova zena je njegov problemne dopada mi se, samo ne zelim da upadnem u neku zamku da ne odreagujem pa posle da imam problem sa njegovom zenom
hm, slozio bih se da nisu zajednicki prijatelji, ovako sta znam, dakle i njegova zena i ona se znaju i dobri su.Kako bih ti rekla,ti si se vec zagrejala cim pitas a njegova zena je njegov problem
P ima, ima i ljudi koji imaju takav stisak i rukuju se tako. Ja ne vDrugoe sa istim polom, to je više muška zajebancija
Ima tu valjda neka sredina. Neki razumni vremenski interval koji govori "poštujem te al ne bih da te jebbem"
Ja nesto osetim pre nego sto mi padne na pamet da li zelim u opste da se rukujem s nekim ili ne. Od onih tipova sam sto umeju da zadrze distancu i ruke u dzepovima sa jednostavnim tj tjao. Ne volim ta radi reda rukovanja. Jedino u poslovnoj atmosferi.Drugoe sa istim polom, to je više muška zajebancija
Ima tu valjda neka sredina. Neki razumni vremenski interval koji govori "poštujem te al ne bih da te jebbem"
,,,ako spushtanje ruke na koleno ispod astala komshinici/prijateljici nije flert,,,ne znam shta bi bio flert,,,najbenigniji potez da se napipa dokle mozhe da se ide,,,Jel ti mene slusas? i spustio mi je ruku na nogu iznad kolena. Jel ovo flert ili ne?
Kad se vec preslo u fazu pipkanja, to je vise od flerta, ostalo se slazem.,,,ako spushtanje ruke na koleno ispod astala komshinici/prijateljici nije flert,,,ne znam shta bi bio flert,,,najbenigniji potez da se napipa dokle mozhe da se ide,,,
,,,i da,,,nema nishta loshe u tome,,,ako tebi prija produzhi sa druzhenjem na vashe obostrano zadovoljstvo,,,
,,,preskochio si neshto,,,Ups jel to sisa? kwak kwak.
,,,stisake i pipkanje su druga faza,,,samo stavljanje ruke daje mogućnost za opravdanje u sluchaju negativne reakcije,,,u stilu izvini sluchajno,,,ali,,,Kad se vec preslo u fazu pipkanja, to je vise od flerta, ostalo se slazem.
Sustina je ista.,,,stisake i pipkanje su druga faza,,,samo stavljanje ruke daje mogućnost za opravdanje u sluchaju negativne reakcije,,,u stilu izvini sluchajno,,,ali,,,
stisak i pipkanje nisu vishe sluchajnost,,,
,,,ali nachin nije,,,Sustina je ista.
Svaki je nacin drugaciji i svoj,,,ali nachin nije,,,![]()
,,,e da svaki ima drugachiji stisak ,,,bre,,,kao i shto svaka nije ista,,,Svaki je nacin drugaciji i svojko voli nek izvoli ..
Sta?,,,preskochio si neshto,,,
Ne,nije flert samo je covek dosta opusten....i spustio mi je ruku na nogu iznad kolena. Jel ovo flert ili ne?