T
trachara
Gost
ti si ljubomoran, hoces i ti nesto od piva!
e pa, nema, moj brajko! moras da zavrnes rukave, ne moz' sve na gotovo!
e pa, nema, moj brajko! moras da zavrnes rukave, ne moz' sve na gotovo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj' još jednom pročitaj uvodni post...neozbiljko:Samo da pojasnim, da ne bi bilo zabune: nisu čizme od piva nego fleke.
vratio se i ja da još jednom pročitam ovo...rekoh malo smo se udaljili od teme...viktorijabg:Cime mogu da se skinu fleke sa cizama od piva?Lice je od vestackog materijala-polivinihlorid-a.(tako bar stoji na deklaraciji).
Jeste! Maže se na lebac.....trachara:taj...poli..vinil..hlorid je nesto za jelo?
ma jok... to je nešto za lice... to, valjda, nose oni koji imaju flekave čizme od piva...da ih ne prpoznaju...trachara:taj...poli..vinil..hlorid je nesto za jelo?
trachara:taj...poli..vinil..hlorid je nesto za jelo?
klonirao sam se...da me ne prepoznaju...jelen.co:Jel' mi to imamo dva BanovanaKorisnika il' ja od pivskih fleka sve vidim duplo?
...dobro, malo odjekuje prostorija...BanovanKorisnik:klonirao sam se...da me ne prepoznaju...
Dakle, Viktorija može da udiše čizme, da se drogira :?Butterflies And Hurricane:Polivinil hlorid (PV) i polivinil acetat (PVAc) su sintetichki termoreaktivni lepkovi.....
Butterflies And Hurricane:Polivinil hlorid (PV) i polivinil acetat (PVAc) su sintetichki termoreaktivni lepkovi.....
u jee... a ja mislio da je polivinilhlorid onaj PVC... što bi naš narod reko... plastika :shock:Butterflies And Hurricane:Polivinil hlorid (PV) i polivinil acetat (PVAc) su sintetichki termoreaktivni lepkovi.....
ВanovanKorisnik:u jee... a ja mislio da je polivinilhlorid onaj PVC... što bi naš narod reko... plastika :shock: