FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.679
Pijem vodu iz bare kad zapne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mivela je bila vrhunska, ne znam sada kakva je.Flasirana voda rosa ima neki cudni smek, izbjegavam je dje je to moguce. Ostale flasirane nisu lose i svaka flasirana je bolja od cesmovaca u gradovima.
Mozda neki izvor na nekom selu ima bolju vodu ali je to udaljeno od civilizacija.
Sto neko rece, cijevi su uzasne ili su plasticne tako da dodje na isto a filter ne moze filtrirati to.
Jedino resenje je prokuvavanje vode u sterilnim uslovima ali niko nije raspolozen da ulaze toliki trud.
Ok je, ja pijem redovno. Jedino ne volim onu negaziranu, ima baš bzv ukusMivela je bila vrhunska, ne znam sada kakva je.
Ja sam upravo tu negaziranu pio i to je bila najbolja voda, ali je davno bilo.Ok je, ja pijem redovno. Jedino ne volim onu negaziranu, ima baš bzv ukus
Ni ja ne volim flaširane negazirane vode i gazirane pijem samo kada moram.Ok je, ja pijem redovno. Jedino ne volim onu negaziranu, ima baš bzv ukus
ne nasedajte na ove prevare! oba odgovora su lazna a pravi je voda sa izvora!Koju vodu koristite za piće, flaširanu vodu ili vodu sa česme?
Да не испадне реклама, али за одређене ствари "Пролом" је буквално незаменљив. Нема то везе са укусом, али стварно не знам да постоји тако високо базна вода, чак 8.8pH. Значи, није у питању само хидрирање него и одређено хемијско дејство.RO filter.
Po Banatu su vlasti napravile seoske česme za filtriranje.
Kad sam na poslu kupim flaširanu, al gledam da šaram.
Najviše mi prija Prolom
Да не испадне реклама, али за одређене ствари "Пролом" је буквално незаменљив. Нема то везе са укусом, али стварно не знам да постоји тако високо базна вода, чак 8.8pH. Значи, није у питању само хидрирање него и одређено хемијско дејство.
Ко нема проблема, тај може да пије шта год му прија.
Alkalna mineralna voda ima određen benefit na digestivni i urinarni sistem prosto jer jer su to putevi prolaska nakon unošenja i bez obzira na puferski sistem koji je u konstatnoj težnji ka neutralnosti. Urin je svakako blago alkalan , a kiseli pogoduje stvaranju kamenca zato se i takva mineralna voda preporučuje ljudima koji imaju problem sa kamencima u urinarnom traktu.a zašta nam je tačno potrebna visoko bazna voda?
gornji poželjan pH urina je 7.5, sve iznad toga upućuje na infekciju
i sad kao, neko namerno pije vodu sa pH 8.8, zašto?
Svakako ne bih preporučila svakodnevno i striktno konzumiranje iste sa nekim predubeđenjem da je to nešto čudotvorno uz parolu kvazinauke alkalno je zdravo.
Молим вас више речи о томе. Занима ме.stavili smo filtere na sve česme/slavine
Твоје знање је очито неупоредиво веће. Ја имам само вишедеценијско лично искуство и знам какви су ми били бубрези. Радилог је прво мислила да имам камен, толика је била концентрација песка, уз изузетно болне бубрежне колике, сталне инфекције, скоро тамну боју урина и слично. Онда ми је искусан уролог препоручио да се "заливам" и ја то радим од тада до дашњег дана. Песак је наравно и даље присутан, то је просто склоност мојих бубрега да га ствара, али на ултразвуку је једва приметан и никаквих тегоба са њим немам, осим око 5 еритроцита у урину.Alkalna mineralna voda ima određen benefit na digestivni i urinarni sistem prosto jer jer su to putevi prolaska nakon unošenja i bez obzira na puferski sistem koji je u konstatnoj težnji ka neutralnosti. Urin je svakako blago alkalan , a kiseli pogoduje stvaranju kamenca zato se i takva mineralna voda preporučuje ljudima koji imaju problem sa kamencima u urinarnom traktu.
Svakako ne bih preporučila svakodnevno i striktno konzumiranje iste sa nekim predubeđenjem da je to nešto čudotvorno uz parolu kvazinauke alkalno je zdravo.
Možda nisam bila dovoljno jasna , mislila sam na zdrave ljude bez tih problema.Твоје знање је очито неупоредиво веће. Ја имам само вишедеценијско лично искуство и знам какви су ми били бубрези. Радилог је прво мислила да имам камен, толика је била концентрација песка, уз изузетно болне бубрежне колике, сталне инфекције, скоро тамну боју урина и слично. Онда ми је искусан уролог препоручио да се "заливам" и ја то радим од тада до дашњег дана. Песак је наравно и даље присутан, то је просто склоност мојих бубрега да га ствара, али на ултразвуку је једва приметан и никаквих тегоба са њим немам, осим око 5 еритроцита у урину.
Koju vodu koristite za piće, flaširanu vodu ili vodu sa česme?
U slučaju flaširane se kao loša strana spominje mikroplastika koja ostaje u vodi kao i hemijska jedinjenja koje plastika može da otpusti u vodu u slučaju nepravilnog skladištenja i transporta ili zbog boravka ambalaže na višim temperaturama (ukratko rečeno).
U slučaju vode sa česme koja je ispavna za piće se kao loše strane spominju doza hlora koja se u njoj može naći i manje ili više prisutnost kamenca (to sve varira od regije do regije). Dok je u nekim delovima Vojvodine po svemu sudeći voda sa česme neispravna za piće i sadrži dodatne nepoželjne sastojke.
dje tai filter imane razumem kako neko misli da je bolje piti vodu iz flaše kojom unosi mikroplastiku u organizam i pritom stvara nenormalan otpad, umesto da stavi filter na česmu i pije vodu normalno
stavili smo filtere na sve česme/slavine