aleko
Primećen član
- Poruka
- 687
Pa jeste desilo se 1991. a ovaj je bio na slobodi do 1995 sto znaci da postoji mogucnost da ipak zna nesto vise. Neverujem da je nacista na osnovu mrtvih vrana u jednom dvoristu zakljucio da je to bitno. On nije rekao da je to bitno, ali sam ja ubedjen da on to zna. Ne verujem da je tek tako poklonio knjigu o pticama.Ja sam skapirala da se to u Somaliji dogodilo 1991. godine...
A i delovalo mi je da nacista zaista nema pojma o ćemu se tu radi , to jest - on zna da je u pitanju važna informacija, ali ne zna zaista zbog čega je značajna...
![]()
Dobro, možda nije u pitanju NLO, ali zato izgleda kao da je neki duh...
![]()
I meni pre lici na enrgetski talas.Hmmm, pa nisu mogle sve da budu u letu odnosno neke su bile i na zemlji kada se Događaj desio. Mislim u tom slučaju bi neke i preživele. Ovde se radi o masovnom izumiranju. I meni je bilo i više nego jasno naznačeno da su one bile mrtve i pre nego što su pale. U svakom slučaju da nije pad uzrok smrti već sam EVENT odnosno Događaj.
Kada je reč o matorom nacisti moguće je da on zna dosta više nego što je rekao a moguće je i da nas samo scenaristi navlače na lažni trag. Moraću da pogledam po stranim forumima, mene interesuje onaj lik koga su susreli u prodavnici tačnije fabrici lutaka i šta im je već rekao.)))
Da, 1991. se dogodio prvi Događaj ali manjih srazmera, ja kontam da je to bio test odnosno priprema ovoga sada. Videćemo šta će biti sa nacistom. Takođe, sada se setih još nečega za Demetrija. Naime, sećaš se kada mu je onaj lik što ga je uhvatio da ima bong rekao da ga ne prijavljuje jer će mu tako shebati sve šanse da postane carinik i da mu se neće ispuniti budućnost koju je video, Demetri je zastao ali nisu nam scenaristi otkrili šta je uradio. Tipa mislite o tome. Sada ako ga je prijavio ovaj neće postati carinik i znači da je budućnost promenljiva odnosno da nije zapisana u kamenu.![]()
Pa meni više deluje kao neki gas ili neki energetski talas koji se tek stvorio i počinje da se širi.![]()
Onaj lik sto stalno prica sa Mark-om, onaj Aron - bivsi vojnik, nekako ne vidim njegovu ulogu u svemu, a sigurno je ima.