FLAMINGOSI

HEBEHA:
Pa, hvala ti u svakom slucaju.

Krenule su ogavne price o mom narodu, o mojoj zemlji, koju mi gadovi ne daju da volim onako kako se voli svoja zemlja!
Nisam ekstremni srpski nacionalista, pa da kao Jeca kazem "trebalo je da nas davno mrsnete" jer mi je to jos gadnije. Mi smo isti narod, podjednako smo losi i dobri i ne mislim da je narod u Srbiji (gledano u prosjeku) mnogo bolji od naroda u CG.
Dopala mi se pjesma Falmingosa, citav dan je pjevam u inat pacenicima koji ce me mozda iskosa gledati jer sam Crnogorka. I da sam imala na racunu za njih bih glasala, najbolji su bili, mozda ne po nekom muz kvalitetu, ali bi se sjajno plasirali na Evroviziji.

Pocelo je i ono - crnogorski studenti, mrs kuci! Necu. Mislim, odem ja kuci povremeno, ali planiram da nastavim svoje studije u gradu koji volim vise i na bolji nacin nego mnogi Beogradjani jer ... ne mogu da objasnim, prosto volim ovaj gradi tu se osjecam lijepo kao kod svoje kuce i u svom narodu. Ako se CG i odvoji, ne bih sad o tome, ali ja cu i dalje osjecati ovu zemlju kao svoju! Tu ne mogu nista, to su emocije.

Prosle godine, ako se neko sjeca sam nogama i rukama branila pobjedu No name-a! I svadjala se i pljuvala po onome ko kaze drugo. Smatrala sam da treba da ode neko iz CG i da ni druge pjesme nisu bile puno bolje.

A ove godine! E, ne mogu vise, tacno mi se povraca od svega.

Ako Flamingosi odu, imacemo problema dogodine jer cemo morati da organizujemo Evroviziju u Bg! Stvarno su sjajni! A ako odu momci protiv kojih teorijski nemam nista (a mogli su imati ja*a pa reci da ne zele takvu pobjedu!), navijam za... ma nemam pojma, nije bitno. Za Severinu. Nije neka pjesma, ali eto za nju. Ili za Slovence.

slazem se,ali uz duzno postovanje,volim crnogorsko more i rado cu ga se secati

hoze:
PA JA OPET KAZEM DA NISMO BILI NI MI POSTENI ALI NISTE NI VI .A STO SE TICE NO NAME ONI ZNAJU I DA SVIRAJU I DA PJEVAJU. ZA RAZLIKU OD FLAMINGOSA KOJI O MUZICI POJMA NEMAJU.KAD CUNEM GLAS ONOG OGNJENA ZABOLI ME GLAVA KOLIKO JE UZASAN TO BI TREBALO I TI DA ZNAS .

steta sto te svoje sposobnosti koriste u politicke svrhe i medjunacionalne sukobe...ako je istina ono sto su pricali da su trebali da urade na evroviziji,a cini mi se da je istina,onda ih stvarno treba lincovati...Flamingosi ako nista drugo imaju sarm...niko nije trazio da im se da maksimalni broj glasova,ali zar ne izgleda bar malo cudno da dobiju cetiri uzastopne nule?
mi nismo gledali ko je koga za*ebao vec smo gledali kvalitet pesama,a ako cemo iskerno,pesme koje su ucestvovale na beoviziji su sve sami hitovi i svako ko kaze da nije tako ocigledno nije pratio vec pomenuti dogadjaj

Mislim da je to sa majcama cista glupost i opet po STOTI put ponavljam da sam protiv toga da se Sribijancima ne daju glasovi.Pjesma flamingosa je sarmantna i naraavno joj je trebalo dati poene i smatram da su Crnogorci iSPALI DOSTA NEPOSTENI ALI PONAVLJAM ali ponavljam da su srbi imali isti plan i samo me nervira to sto pricaju o nekom postenju. A USTVARI SU ISTI .mislim da ovim zavrsavam

hoze:
Mislim da je to sa majcama cista glupost i opet po STOTI put ponavljam da sam protiv toga da se Sribijancima ne daju glasovi.Pjesma flamingosa je sarmantna i naraavno joj je trebalo dati poene i smatram da su Crnogorci iSPALI DOSTA NEPOSTENI ALI PONAVLJAM ali ponavljam da su srbi imali isti plan i samo me nervira to sto pricaju o nekom postenju. A USTVARI SU ISTI .mislim da ovim zavrsavam
misu imali isti plan, nego su dali najvise poena pesmi za koje su smatrali da je najbolja i znamo svi ko stoji iza ove zavrzlame sa crnogorske strane i zasto je ovo uradjeno, ali je meni mnogo zao ucesnika. Licno sam radila na jednom scenskom nastupu i verujte mi nimalo lak posao, utroseno vremena, i na kraju - PUJ PIKE NE VAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da ponovim da su obe pesme njesra?Ma jok,nema vise smisla...ali jesu...
Oni nemaju veze s muzikom...jedno je kako vi dozivljavate njihove vokalne sposobnosti,a drugo sta oni stvarno znaju...niko od njih ne pise sebi textove,ili ne daj boze muziku i aranzmane...

Ketchua:
Da ponovim da su obe pesme njesra?Ma jok,nema vise smisla...ali jesu...
Oni nemaju veze s muzikom...jedno je kako vi dozivljavate njihove vokalne sposobnosti,a drugo sta oni stvarno znaju...niko od njih ne pise sebi textove,ili ne daj boze muziku i aranzmane...
Pa procitaj ko je Ognjenu i Marinku [ flamingosi ] pisao tekst i muziku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ketchua:
Ne znam gde...a text je tako debilan,da cak predpostavljam da su ga napisali oni, a muziku im je napisao Ray Charles(Hit the road Jack)!!!
Ako bas hoces da se svadjamo...:evil:
Svadja? Jok ja!!!! Ali da mislim da je najbolja pesma na festivalu - MISLIM! Sve ostalo su vecinom balade, pa je normalno da su se oni izdvojili i osvezili a pesmica ce biti hit. Ustvari vec je, znas ono: i za stare i za mlade!!!!!!!!!

cleopathra:
Svadja? Jok ja!!!! Ali da mislim da je najbolja pesma na festivalu - MISLIM! Sve ostalo su vecinom balade, pa je normalno da su se oni izdvojili i osvezili a pesmica ce biti hit. Ustvari vec je, znas ono: i za stare i za mlade!!!!!!!!!
......uostalom, zar nije bolje sto su oni uzeli malo muzike iz pesme "hit the road Jack" koja je svetska pesma, nego ovi ostali koji su preradjivali Aleksandru Radovic, Beyonce, itd??????

Pozz za sve evo registrovah se samo "da podrzim ovu nasu stvar", iako je chika Tijanic reko odluchno ne Evroviziji! Zavidim bre onima iz No Name-a, da mi je njihov mozak da se odmorim za ceo zivot..

PRva stvar: decacici iz no name-a su PLACENI da cute, i rade kako im se kaze... to sto oni zbog tga tako mladi gube svoju cast, to je njihova sramota...
Drugo: Shta ste se svi uhvatili za kvalitet... ovogodisnja i beovizija i montevizija je bilo zesce njesra, i to SVI znamo... i ovde vecina ne podrzava Flamingose zato sto znaju da pevaju (ili ne) nego cisto zbog pravde...

Pitanje da li su smeli ? Ma nemoj! A smeli su da kad odu u Cg pricaju kako su docekani sa flasama i kako su oni fer pobedili samo mi ne mozemo da otrpimo "njihovo posteno glasanje i pobedu".Plus da ne zele vise da gostuju u Srbiji....Jaka stvar! Kao Prvo oni i ne znaju da pevaju a sto zamisljaju da su neka vanserijska grupa to je njihov problem. Drugo Ako misle da uspeju prvo moraju hteli ili ne da prihvate da se dokazu u Beogradu...Trece : Ako je uspeh pevati u 4 opstine Svaka Cast na uspehu...
i Cetvrto : Zaboravili su da su njihove najvece zvezde Sergej Cetkovic i Vlado Georgiev ....i da dok je tako oni nemaju ama bas nikakve sanse da budu No 1!

hoze:
Izvini ali je tesko bilo naPisati 1 lijevo desno dva Istanbul Pariz...A MUZIKA JE INACE PLAGIJAT IZ NEKOG FILMA BAS SAM JE SINOC SLISAO NA RADIO

aha, a "moja ljubavi" je kao originalna? Ma i to je cista kopija proslogodisnje "tamo ljubavi"... ubacili malo drugacije taktove i ne znam sta... al obratite paznju na oba texta, pa cete videti da se zapravo radi o cg... kao sto je vec receno, uostaloM!

MinM_4Life:
aha, a "moja ljubavi" je kao originalna? Ma i to je cista kopija proslogodisnje "tamo ljubavi"... ubacili malo drugacije taktove i ne znam sta... al obratite paznju na oba texta, pa cete videti da se zapravo radi o cg... kao sto je vec receno, uostaloM!
GOVORIM O TOME DA FLAMINGOSI IMAJU BUKVALNO PRESLIKANU MUZIKU,DOK SE ZA NO NAME MORAS IPAK SLOZITI DA MUZIKA NIJE ISTA

Giovanna:
Pitanje da li su smeli ? Ma nemoj! A smeli su da kad odu u Cg pricaju kako su docekani sa flasama i kako su oni fer pobedili samo mi ne mozemo da otrpimo "njihovo posteno glasanje i pobedu".Plus da ne zele vise da gostuju u Srbiji....Jaka stvar! Kao Prvo oni i ne znaju da pevaju a sto zamisljaju da su neka vanserijska grupa to je njihov problem. Drugo Ako misle da uspeju prvo moraju hteli ili ne da prihvate da se dokazu u Beogradu...Trece : Ako je uspeh pevati u 4 opstine Svaka Cast na uspehu...
i Cetvrto : Zaboravili su da su njihove najvece zvezde Sergej Cetkovic i Vlado Georgiev ....i da dok je tako oni nemaju ama bas nikakve sanse da budu No 1!

Nemoj da se žestiš, na istoj smo strani. Samo sam htjela reći da su oni tu najmanje važni, obični mali pioni.

Back