Било некада, сад се препричава. Потенцираш бившу Југу и причу човека који није ио после рата тамо. Читао сам књигу, и не само то, знам много више од тога. Стварно је небитно шта је било пре, битно, шта је сада. Ни Сарајево (град) није шта је било, али су Хорде прави носиоци оног некадашњег шмека града. То што су Жељови били пре рата, сада нису. Сада су гомила ђилкоша, џа бу, два криминалца им сад преузела трибину, вођа био Шиптар и даље да не трошим речи о њима...
Да иоле знаш ситуацију, заиста не би ништа причао. Мешаш национално са навијачком скупином, са клубом, са свиме. Даћу ти само један пример да схватиш колико грешиш и колико од националистичког набоја (а помало и клубског, ипак си ти гробар) не видиш ништа. Последњи дерби, играо се на Грбавици, Манијаци развукли паролу: по терену вам четници ходају бла бла... Углавном, алудирају на велики број Срба и Немању Билбију, а Хорде одговарају са: Убиј Турчина. Баш право-муслимански одговор.
ПС - Поздрави Копренедри у моје име, кад их будеш поздрављао, јави ми на пп да ти кажем ко их је поздравио.