Фк Сарајево

Mosa ZdaZve

Primećen član
Poruka
924
Не знам да ли међу вама има фанова клуба са Кошева, али поред своје Зезде коју низмерно волим, заволио сам и овај клуб. Пошто ћу кренути од трећег кола Премијер лиге БиХ, ставићу само резултате утакмица које су одиграли пре меча са Вележом.

Друго коло претквалификација за лигу Европе, први меч

Сарајево - Хаугесунд 0-1

Друго коло претквалификација за лигу Европе, други меч:

Хаугесунд - Сарајево 1-3

Треће коло претквалификација за лигу Европе:

Сарајево - Атромитос 1-2

Прво коло премијер лиге БиХ:

Сарајево - Звијезда 3-0 (службени резултат)

Треће коло претквалификација за лигу Европе:

Атромитос - Сарајево 1-3 (после продужетака)

Друго коло Премијер лиге БиХ:

Борац Бањалука - Сарајево 1-3

Последњу утакмицу, екипа Сарајева је одиграла са Вележом, било је нерешено 1-1

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/spremni-smo-za-utakmicu-protiv-borusije/1796

У четвртак се игра можда и најбитнији мећ ове године на стадиону Асим Ферхатовић. Последња ( и огромна ) препрека пред лигашки део Лиге Европе је Борусија из Мехенгладбаха. ем је Швабо, ем су дупло јачи од Саајева. Каква таква шанса можда лежи у пуном стадиону и да им Сарајео утрапи неки гол на самом почетку меча. У сваком случају, спрема се спектакл, на северној трибин Ведран пуљић се спрема и кореографија.

Штета што није нерешено, играло Сарајево одлично.

- - - - - - - - - -

1512852_739380016098846_6000409865514766251_n.jpg

Биће још, кореографија покидала.

aaaaaaaaad.jpg

Иако се јасно види да је помоћни судија подигао заставицу (лопта изашчла из игре), екипа Борусије је наставила акцију и у наставку акције дала гол. Е браво судија.

Pogledajte prilog 336629

Иако се јасно види да је помоћни судија подигао заставицу (лопта изашчла из игре), екипа Борусије је наставила акцију и у наставку акције дала гол. Е браво судија.

Na ovoj slici se vidi da pomocni signalizira da je lopta u golautu.

Na ovoj slici se vidi da pomocni signalizira da je lopta u golautu.
Па да, али џаба кад главни наставља акцију а Бандовић показује своје скретничарске способности. Нерегуларан гол тотално.

a ko ih je kupio indonezani neki?
Јесте, купио их Тан, онај што је власник Кардифа, ложио три милиона еура што је за Босну премија.

Не зна Швабо да се опусти код 2 - 0, него гази. Данас је то на својој кожи осетили Сарајево, али нема везе. Тренер је изашао са 4-3-3, није тактизирао. Шта је ту је. Ипак је Борусија гигант за Сарајево у овом тренутку. За крај, чисто да се покаже како се воли клуб:

Наравно, стара бољка. мале утакмице се одрађују и ето кикса. Надам се да ће Џенан то мало да подигне за ове две недеље и да ће следећу у Зеници одиграти како треба.

10614164_744572885579559_1559724975410823969_n.jpg

Таламаска, ок је Леотар, додуше, прошле године су били баш лоши.

Штета што није нерешено, играло Сарајево одлично.

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 336598

Биће још, кореографија покидала.

a ovi komentatori se njesra bolje bi komentarisali neki da su ih skupili sa ulice,cist amaterizam i smehotres.., al im je zabio ovaj brat na kraju svaka mu cast:ok:

Poslednja izmena:
Тај промукли је Марјан, то ј исти онај шо је урлао Џеко, Џеко. Тешки облик лудила, иначе је рођени Новосађанин. :)

Хргота дааде тај трећи, спомињао сам му ужи и шири род. :)

e bas ako im ga je zavuko ne moze to tako doso malezijac i oce odmah u evropu preko Borussija M. e pa i ovo je super evo nek raspitaju za pocetak kako mi i ovako jadni i raspadnuti,pokradeni i opljackani svake sezone igramo Evropu.A sto se Marjana tice taj je tuzlak neprofesionalan je i ulizica ocigledno.

e bas ako im ga je zavuko ne moze to tako doso malezijac i oce odmah u evropu preko Borussija M. e pa i ovo je super evo nek raspitaju za pocetak kako mi i ovako jadni i raspadnuti,pokradeni i opljackani svake sezone igramo Evropu.A sto se Marjana tice taj je tuzlak neprofesionalan je i ulizica ocigledno.

Помешао си мало. Сарајево је у групи неповлашћених екипа, и не може се одмах очекивати да играју Лигу Европе, штавише, нико то на северу није ни очекивао. То ће полако да се среди под условом да се мало уозбиље у првенству и крену да показују да су убедљиво најјача екипа у БиХ тренутно.
да, Марјан је Тузлак, мада је рођен у НС, лик се изјашњава као Босанац, мада баш претерује, у праву си.

nek se izjasnjava kao marsovac ili ilndijanac ne tice me se i ne zanima me..uostalom 21. vek,njegova stvar sta je i ko je.. ali ono sto je bitno je da nije dobar komentator,pa evo ja sam 100 puta bolji komentator od njega,dosue bosanci i nisu imali neke dobre komentatore uglavnom su bolji komentatori dolazili iz HR.Pa ako nastave ovako mozda mogu do lige e za koju sezonu ako im stanje ostane isto sto se vlasnika,sponzora i finansija tice.

Back