ФК РАДНИЧКИ НИШ

Odlicno.
Rastavac je produzio ugovor na jos jednu godinu sto je mozda najlepsa vest.
Rados Bulatovic i Raul Petrovic su takodje produzili na dve godine a u klub se vratio Caki Stojanovic koji je potpisao na godinu dana. On je inace otisao u Zvezdu uz veliku svadju sa tadasnjim celnicima Radnickog.
Neki Lazar Arsic je potpisao na dve godine a blizu povratka je Pavle Popara koji je igrao pre dve sezone u Radnickom i to veoma dobro. On ce biti veliko pojacanje u veznom redu.
Jedino me brine Marko Tomic zadnji vezni koji po potrebi moze da igra i stopera. On ima ponudu Cuke a radi se o jako korisnom igracu. Desni bek Darko Bulatovic je odbio produzenje ugovora ali otisao je na pripreme pa se ocekuju dalji pregovori.
Guma Bogdanovic i Baloteli Todorovic su napustili klub.

Mnogo fali centarfor jer je Baloteli otisao a Mrka mladji je stavljen na prodaju za 120.000 evra i ako on ode onda Radnicki nema napadaca.
Lakic-Pesic je otisao iz kluba takodje sto znaci da fali levi stoper mada je Zivkovic cele polusezone presedeo na klupi zbog njega a pre nekoliko godina je bio stub odbrane iz Bulatovica. Znaci fale 2 centarfora i stoper.

Poslednja izmena:
Raul i Baloteli... ko im daje nadimke :mrgreen:

inace taj Arsic nije bas 'neki', vec jedan od najboljih igraca Radnika i odlicna je zamena za Marjanovica

Raul ima taj nadimak odavno a Baloteli je dosao pre 6 meseci kao prinudno resenje za napad jer je Radnicki imao samo Mrkica od centarfora. Cak je i Mrkic vise krilni napadac nego centarfor. Inace Todorovic (Baloteli) je dosao iz Car Konstantina Niskog treceligasa sa Bubnja (odakle je Andrija Zivkovic) i za samo 6 meseci u Radnickom je uspeo da potpise inostrani ugovor. Nista posebno nije kao igrac, jedino sto ima odlicnu skok igru.

http://www.mozzartsport.com/vesti/da-li-znate-ko-je-baloteli-iz-nisa-video/128444

Nisam ni znao ko je taj igrac a cujem sa tribine svi vicu Baloteli, Baloteli... i ukapiram da je to on. Inace 1995 godine je rodjen. Mlad igrac.

On je otišao iz kluba prilično ružno uz veliku svađu sa čelnicima Radničkog. Sad kad se vratio bio sam začuđen ali sad su drugi ljudi u upravi sa kojima nema problema. I opet kad se vratio je lider ekipe. Čak je za pohvalu što je izdržao svih 90 minuta bez problema, u teškim uslovima na Čairu. Izgleda da je napokon dobro fizički pripremljen.
Sviđa mi se mali Živković desno krilo koji je došao iz Zvezde. Odlično probija po toj strani iako tu ima prednost Apostolović. Biće on dobro pojačanje.

- - - - - - - - - -

FireShot-Screen-Capture-174-NARODNE-NOVINE-NI%C5%A0-www_narodne_com_fliper_index_htm-809x400.png

steta sto Mrdakovic nije dosao znacio bi... bolje on nego ovaj Pavkov

ali ovaj voli da luta, samo da nije kod kuce

Mrdakovic je mnogo divalj. Voli da putuje i da obilazi neobicna mesta i klubove. Ne bi on bio dugorocno resenje. Pavkov je u nedelju kad je usao prvim kontaktom sa loptom pogodio precku sa 25 metara i to iza glave. Od kada je usao uneo je zivost u igri Radnickog. Za sada je ostavio i vise nego oblican utisak.

a sta nikada nije bio u Beograd :hahaha:

mislim nije on vise klinac koji sada treba da putuje toliko i gradi karijeru, a vreme za obezbedjivanje porodice je takodje proslo

mislim realno sta mu to Rad moze ponuditi sto Radnicki ne moze? zar nije bolje da odigra jos sezonu, dve za klub u koji je i poceo, za klub iz svog grada pa da zavrsi karijeru?

njegovo i Stojanovicevo prisustvo bi znacilo mnogo klincima tamo, a koliko vidim Radnicki ima nekoliko bas mladih napadaca

sto se Pavkova tice, ako je tako kako ti kazes drago mi je zbog Radnickog i njega... on je u Vosi dobio solidan broj prilika i nije ih iskoristio... jedino je jednom dao gol iz nepostojeceg ofsajda i to je to, ali zato je bio kralj pripremnih utakmica

a sta nikada nije bio u Beograd :hahaha:

mislim nije on vise klinac koji sada treba da putuje toliko i gradi karijeru, a vreme za obezbedjivanje porodice je takodje proslo

mislim realno sta mu to Rad moze ponuditi sto Radnicki ne moze? zar nije bolje da odigra jos sezonu, dve za klub u koji je i poceo, za klub iz svog grada pa da zavrsi karijeru?

njegovo i Stojanovicevo prisustvo bi znacilo mnogo klincima tamo, a koliko vidim Radnicki ima nekoliko bas mladih napadaca

sto se Pavkova tice, ako je tako kako ti kazes drago mi je zbog Radnickog i njega... on je u Vosi dobio solidan broj prilika i nije ih iskoristio... jedino je jednom dao gol iz nepostojeceg ofsajda i to je to, ali zato je bio kralj pripremnih utakmica

Trenutno je u BG, potpisao je za Rad. Ma on je blesa oduvek bio. Avanturista. Mozda planira da se vrati u Radnicki pred penziju iako je on realno veoma blizu penzije. Mislim da bi Radnicki imao previse matoraca u ekipi. Aca Jovanovic kapiten ima 31 godinu, Rados Bulatovic 32, Milos Zivkovic isto 32, Sasa Stojanovic 33. Dosta je sto se tice 30+ i to su svi iz prve postave. Mrdakovic ima 34. Ekipa bi bila preiskusna i prespora. Ovako to Rastavac lepo mesa sa klincima i postoji neki balans sto se tice godina.
Za Pavkova ne znam, statistika iz Vose je protiv njega ali u prvoj utakmici se lepo predstavio. Videcemo za dalje. Sad su na probi dva crnca iz Konga, veznjak i spic ali su bili losi u prijateljskoj utakmici sa Radnickim iz Pirota juce gde je Radnicki Nis izgubio 0:3 na Bubnju. Sva je prilika da im se nece ponuditi ugovor.

gledao sam Radnicki - Rad drugo poluvreme i moram pohvalim upravu Radnickog i trenera koji su i pored odlazaka mnogih vaznih igraca opet sklopili i vise nego solidan tim

Konovalov sjajno brani... da je prosle sezone bio u nekom drugom superligasu verovatno bi bio prvi golman, ali ne njegovu zalost bio je u istom timu kao i Aca Jovanovic... medjutim ipak je docekao svoj trenutak i odlicno ga koristi

Stojanovic majstor svog zanata, Arsic se kao sto sam i predvidjao pokazao kao pravo pojacanje, a Pavkov ocigledno nije za Superligu

da Radnicki ima barem prosecnog napadaca bio bi prava pretnja i blizancima...

steta sto Radnicki ne moze kao Vojvodina da okupi 15-20 lokalnih sponzora od kojih bi svako mesecno dao koju hiljadarku evra

iz Vozdovca pa se ocekuje da on bude pojacanje. Konovalov je obranio nekoliko prilicno dobrih sansi za Rad ali je kod nekih suteva iz daljine ostajao ukopan sto kod Ace nije bio slucaj. On je skakao na svaku loptu kao panter. Medjutim nije primio gol i svaka pohvala za njega. Caki kao Caki... covek je majstor. Mnogi ga podcenjuju ali kad ga gledas uzivo i kad imas celu sliku ispred sebe vidis koliko covek zna. Ne znam cime su ga spricali u Zvezdi ali spremniji je nego pre nekoliko godina kada je jedva izdrzavao 70-minuta utakmice. Pavkov je visok, jak kao bik ali tanak igrac. U prvoj utakmici kad je usao sa klupe razdrmao je ekipu, uneo zivost ali sada nema toga. I dalje smeta tamo kod sesnaesterca, gura se, zavrsava neki posao ali slabo je sve to za centarfora. Mrkic je morao da bude pomeren iza njega iako je centarfor po vokaciji da bi igrali ofanzivnije i danas je pokazao da je mozda i najspremniji igrac u Radnickom. Koliko je on pretrcao, koliko sprintova pa to nije normalno. Samo da je malo bolji tehnicki on bi bio ubica u napadu. Dobro je sto nije otisao u Tursku jer ce mnogo znaciti Radnickom ove sezone.
Uglavnom tri nova boda sa ne nekom brilijantnom igrom ali ubedljivom pobedom od 3:0 i lepa uvertira pred Borac u sredu i Zvezdu u mislim subotu na Cairu.
Sto se tice predhodne utakmice sa Spartakom mislim da je ponovo bilo 3 za 3.

Back