ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://informer.rs/sport/partizan/450191/savo-trlja-ruke-milosevic-ovo-dugo-cekao-asano-partizanu

Mediji najavljuju i ovog nindzu kao pojacanje. Ako je Arsenal za njega iskesirao 4 milke, ima taj kvalitet. Takodje, igraci sa tog podneblja uglavnom imaju dobre radne navike, verovatno je i motivisan da vrati karijeru na pravi kolosek. E, sad, dal ce od ovoga da bude nesto, kao i da li ce se decko snaci sa nasim vedetama... sve je to na dugackom stapu. Moj utisak je da moze da bude dobro pojacanje ako se poklope kockice.

https://informer.rs/sport/partizan/450191/savo-trlja-ruke-milosevic-ovo-dugo-cekao-asano-partizanu

Mediji najavljuju i ovog nindzu kao pojacanje. Ako je Arsenal za njega iskesirao 4 milke, ima taj kvalitet. Takodje, igraci sa tog podneblja uglavnom imaju dobre radne navike, verovatno je i motivisan da vrati karijeru na pravi kolosek. E, sad, dal ce od ovoga da bude nesto, kao i da li ce se decko snaci sa nasim vedetama... sve je to na dugackom stapu. Moj utisak je da moze da bude dobro pojacanje ako se poklope kockice.
Kad ga uvati gobeljic , terzini i toncevi mesari ima da zali dan kad je dosao u vuckovu ping pong ligu ..

Asano bi bio dobro pojacanje po krilu, ne verujem da ce doci i Argentinac iako su razlicit tip igraca i mogli bi se uklopiti. Partizan bi trebalo da dovede jos jednog centralnog veznog igraca a po meni od domacih igraca najinteresantniji je mladi Njegus Petrovic koji ima dobar potencijal i Zvezda je trenutno zainteresovana ali mislim da bi Partizan trebalo da se ukljuci. Sledece godine u startnoj postavi igrace dva igraca ispod 21 god i o tome treba voditi racuna.
Ovaj Kopitovic sto se spominje je skandal ukoliko dodje uz obestecenje od 300 000 evra jer igrac nema kvaliteta za Partizan a ni u Cukarickom nije bio nista posebno.

Koliko sam shvatio, Japanac i Gaucos ne iskljucuju jedan drugog, tj u planu je da ako se ukaze prilika dovedu obojica. Apsolutno bi imali mesta u odnosu na konkurenciju koja je sada u timu.

Po meni je skandal sto ne pokusavamo da makar na pozajmicu dovedemo Zeku Jojica, takav vezni nam fali. Po meni bolja i mladja verzija ovog Izraelca Natka koji nas polako ispaljuje.

Skandal je i razmatranje tog Kopitovica kao resenje za stopera umesto Pavlovica, podjednako koliki je skandal razmatranje da se proda Cela Miletic i dovede Aksentije. To su sve ocigledni pucnji u sopstvene noge, svesna slabljenja tima koji je ionako debelo u zaostatku sa kvalitetom. Ako se vec juri stoper, neka se ne odustaje od Marasa iz Portugalije. Ako nemamo normalnog desnog beka u planu, onda bar neka ne prodaju ovog kog imamo. Neki glas mi govori da cemo kako se blizi kraj prelaznog roka, da gledamo sve veci cirkus. Nadam se da gresim.

Ma Jojić je uvek bio nedefinisan igrač.
Iskreno, ne bih ga ja voleo u ekipi.

Ne verujem iskreno da će dovesti i Japanca i Argentinca.
Em tu treba da se odreši kesa za platu, em je tu Suma koga moraju da forsiraju.

Dobro će biti bar jedan od njih da dođe, prvenstveno Argentinac.

Što se štopera tiče, ja iskreno navijam da prodaju Pavlovića.
Mislim da nije neki potencijal, kao ni Marković.

Tu je svakako potrebno pojačanje, jer tandem Pavlović-Ostojić je kritičan i za Čunga-lunga Super ligu.
Generalno, čitava odbrana je klimava, no dobro.
Ja tu najviše očekujem od ovog Dinge, Dunge, deluje mi da dečko ima potencijala, samo je potrebno da se malo fizički dotera.

Isto tako, ekipi očajno fali jedan klasičan centralni vezni, koji je u stanju da iznese loptu i bude most između odbrane i napada.
Destruktivaca imamo dovoljno.

No kako se svaki naš prelazni rok svede na onu narodnu "seci uši, krpi dupe", ne očekujem ništa pozitivno do kraja avgusta.

Poslednja izmena:
Ako se vec juri stoper, neka se ne odustaje od Marasa iz Portugalije.
https://www.telegraf.rs/sport/fudba...sevic-bacio-sve-karte-na-srbina-u-portugaliji

Konacno da i mene neko poslusa :mrgreen: Ako njega dovedemo, mislim da smo pogodili dzekpot. Pre 6 meseci Benfika ga je imala u tefteru, samo sto ispadose iz lige. Dobar je igrac.

Mi smo sada na dva stranca u ekipi, Suma i Sadik, ispravite me ako gresim (CG momci dobijaju drzavljanstvo po kratkom postupku, ako ga vec i nemaju). Shodno tome, verujem da mozemo da ocekujemo 3 ino igraca u narednom periodu, u veznom redu i napadu. Licno ne bih imao nista protiv ako bi se neko zainteresovao za Sumu i da mu ga poklonimo, od decka nema leba, protiv Velsana ponovo bio kriminalan.

Takodje, ne bih voleo ni da nam se Daca Pantic vrati po treci put na pozajmicu, ima tu neka losa karma. Otkako nam on dodje, mi titulu ne vidosmo izbliza, ako moze bez njega bilo bi lepo.

Realizacija 50%, Argentinac ispalio, Japanac dolazi. Nije lose.

Sledeci su stoper i vezni. Idealan scenario su Natko i Maras. Opcija B na stoperu Kopitovic iz Cuke.

Licno mislim da nam je potrebno jos jedno pojacanje u napadu, igrac tipa ovog Kavalara, da ume u poslednjoj trecini terena sa loptom da izmisli resenje. Tosic, Suma i Ivanovic su za sada dosta tanki na tom polju.

Videcemo, i dalje situacija sa ekipom moze da prevagne na obe strane, moze da ispadne extra da se sve poklopi i nalegne, a moze i da usledi novi raspad.

Stay tuned...

Ova sezona će biti venac na naš grob. Ovo sad je stvarno užasan, katastrofalan, tragičan i ne znam više kako bih ga nazvao, tim. Ova grupa brdara nije ni za FK Kolubaru.
I jednog dana, kada Šoro klizne, otkriće se sve šta je ko i kako radio i o9et će sve pući po FK Partizanu koji će milionske pronevere morati da plati. Grupa mungosa koja je sad u upravi će već tada biti duboko u debelom crevu i toj budućoj vlasti i samo će slegati ramenima uz "pa nismo mi krivi, mi smo morali, ucenjivali su nas... buuu..." seme im iebem ono raspalo!

Ako je tacno da ide i Miletic, zaista velika sramota. Od proslogodisnjeg sastava otisli su Gomes kao najbolji strelac i igrac tima, Pantic koji je bio pozajmljen, planiraju sada odlazak Miletica koji je najbolji defanzivac i Pavlovica, najbolji mladi igrac je olako pusten u Vojvodinu. Kada se na to nadovezu igraci koji su otisli pre 6 meseci jasno je da tim nikada nije bio slabiji i da uprava ocajno radi.

Sadik je promasaj, nikakav golgeter, taj ni u JSL ligi se nece nadavati golova, videlo se to protiv Indjije i Velsana. Nekoliko situacija koje je imao, reagovao je smesno kao amater. Spetljan, smotan i bez tehnike, ne zna da sutira spoljnom, da plasira loptu. Nazalost on je i dosao sa oreolom mister promasaja koji ga prati pa se ne moze reci da je to neocekivano.

Nije dovedeno niti jedno pojacanje , igraci koji dolaze ne bi bili pojacanje ni za Proleter. Gigic, Aksentijevic, Crnogorci, Dinga i slicni .....

Jedini cilj je da se sto vise igraca proda i uzmu pare a potom ce kompletna uprava da zapali.

Ovo je dobra analiza. Ovaj Sadik je totalno smešna pojava. Čovek u žestokoj svađi sa sopstvenim nogama.
Ti veliki klubovi kupuju igrače "na kilo" što potvrđuju i primeri Tošića u Mančesteru ili Pantića u Čelziju tako da to što je nigerijski čiča gliša iz Rome ili ovaj drugi džijudžica što treba da dođe, iz Arsenala, ne znači ništa! Oni da znaju nešto, sigurno ne bi došli da vrljeze loptu protiv Bačke i Surdulice po našiv strništima od terena.

Izgleda da je dogovoren i Natkho. Ozbiljan igrac, u Rusiji je tokom igranja za CSK-a i Rubin postigao oko 45 golova na nekih 200 meceva kao centralni vezista. Protiv Zvezde je dominirao. U Olimpijakosu u drugom delu sezone imao je malu minutažu, ne znam za razlog.
Očigledno on i Asano bi trebali sada da budu kljucna pojacanja.
Jucerasnji mec je opet potvrdio da Sadik nema golgeterske vestine i instinkt za davanje golova i kao sto sam i ranije pomenuo jedina prednost u odnosu na Rikarda je sto može probiti poslednju liniju jer je nesto brži i ima takvu konstituciju da može igrati bolje u polju ali Partizanu je pogotovo u ovom timu potreban klasican golgeter koji ume da igra i glavom.

Gomes je davao golove iz polusansi koje je sam kreirao jer je imao snažan i precizan udarac.

Malatija je snažna ekipa za ovu fazu kvalifikacija i objektivno je favorit ali Partizan mora odigrati meceve na gornjoj granici mogucnosti i uz malo srece može proci.

Izgleda da je dogovoren i Natkho. Ozbiljan igrac, u Rusiji je tokom igranja za CSK-a i Rubin postigao oko 45 golova na nekih 200 meceva kao centralni vezista. Protiv Zvezde je dominirao. U Olimpijakosu u drugom delu sezone imao je malu minutažu, ne znam za razlog.
Očigledno on i Asano bi trebali sada da budu kljucna pojacanja.
Jucerasnji mec je opet potvrdio da Sadik nema golgeterske vestine i instinkt za davanje golova i kao sto sam i ranije pomenuo jedina prednost u odnosu na Rikarda je sto može probiti poslednju liniju jer je nesto brži i ima takvu konstituciju da može igrati bolje u polju ali Partizanu je pogotovo u ovom timu potreban klasican golgeter koji ume da igra i glavom.

Gomes je davao golove iz polusansi koje je sam kreirao jer je imao snažan i precizan udarac.

Malatija je snažna ekipa za ovu fazu kvalifikacija i objektivno je favorit ali Partizan mora odigrati meceve na gornjoj granici mogucnosti i uz malo srece može proci.

Odakle ti info oko Natka da dolazi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back