ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih više voleo Olimpiju nego Turke. Sa Turcima nikad nisi načisto, možemo da dobijemo ali mogu i oni lagano da nas reše. Posebno što mi imamo poprilično tanak sastav, a eliminacija Klimarnoka je dala još vremena bitangama iz uprave da bukvalno ne dovedu nikog i ne pojačaju tim. Mi nismo izraziti favoriti ni protiv jedne ekipe, ajde dobro protiv ovih Velšana jesmo, ali od sledećeg kola sve će da bude povuci potegni.

@Smartanabil brate možeš malo manje da radiš c/p naslova iz medija? Mislim da se time dosta ubija nit teme i uopšte se umrtvljuje diskusija. Meni je lepše da pročitam nečije mišljenje, a vesti ću i sam da nađem. Bez ljutnje, mali predlog zarad poboljšanja naše zajednice. :mrgreen:

Hvala ti na predlogu :worth: trudim se da ne bombardujem sa mnogo vesti nego cisto one najvaznije

Cela poenta mojih postavljanja je da "ozivim" temu jer niko ne prica o toj temi i niko ne diskutuje toliko a i nekad neki novitet nije los da se ubaci ; to je cela poenta

Izgleda da je Rikardo definitivno prodat. Buduci da je dosao kao slobodan igrac, klub je na njemu dobro zaradio ali je i on bio najbolji igrac tima i sumnjam da Sadik ga moze adekvatno zameniti. Za sada mi deluje da je najmanje za klasu bolji spic Rikardo, dok Sadikovu jedinu prednost u igri vidim u tome da je nesto brzi igrac koji moze nekoga i da pretrci.
Pominje se kao potencijalno pojacanje krilni napadac iz Brazila Leo Nato.

https://www.telegraf.rs/sport/fudba...rodao-rikarda-u-emirate-stize-36-miliona-evra

Hvala ti na predlogu :worth: trudim se da ne bombardujem sa mnogo vesti nego cisto one najvaznije

Cela poenta mojih postavljanja je da "ozivim" temu jer niko ne prica o toj temi i niko ne diskutuje toliko a i nekad neki novitet nije los da se ubaci ; to je cela poenta
Slab prelazni rok, letnja pauza, nema utakmica. Biće bolje od večeras, ali da slažem se što reče pesimista nema čovek ni ovako šta da napiše osim da se najebava milih majki banditskom VVV triju.

Slab prelazni rok, letnja pauza, nema utakmica. Biće bolje od večeras, ali da slažem se što reče pesimista nema čovek ni ovako šta da napiše osim da se najebava milih majki banditskom VVV triju.
Pa zar to nije cilj ? Da se prica o prelaznom roku i sta moze da se uradi za sledecu sezonu pogotovo u ligi gde imas Zvezdu, Partizan i ponekad Radnicki ili Cukaricki koji im ugroze perfektan rezultat tokom sezone.

Izgleda da je Rikardo definitivno prodat. Buduci da je dosao kao slobodan igrac, klub je na njemu dobro zaradio ali je i on bio najbolji igrac tima i sumnjam da Sadik ga moze adekvatno zameniti. Za sada mi deluje da je najmanje za klasu bolji spic Rikardo, dok Sadikovu jedinu prednost u igri vidim u tome da je nesto brzi igrac koji moze nekoga i da pretrci.
Pominje se kao potencijalno pojacanje krilni napadac iz Brazila Leo Nato.

https://www.telegraf.rs/sport/fudba...rodao-rikarda-u-emirate-stize-36-miliona-evra

Партизан се захвалио нападачу на коме је зарадио милионе евра

Црно-бели вечерас у Велсу започињу нову европску причу, али без Рикарда Гомеша

Нисам ни очекивао неку посебну игру, мада смо се и овде испромашивали, противник и није за фудбал него за рагби, прекида колико волиш, све у свему једино победа на оној ливади се рачуна.
Олимпија одиграла 2-2 у Турској тако да су нам они за сада ближи ривал у следећем колу.

To sto su ovi Velsani tabadzije je veoma neinteligentan izgovor za jalovu i neefikasnu utakmicu. Vidi se vec sada da niko nije doveden da promeni krvnu sliku ekipe u napadu. Bambi i Suma mogu ovako da siluju loptu cele sezone, bez problema. Djordje Ivanovic svaki put sve gori, prosto neverovatno. O Sadiku cu zadrzati misljenje dok ga ne pogledam jos neki mec, ovo za sada vrlo mrsavo i metiljavo. Bek Urosevic vrlo motivisan, Miletic nije gresio (sem jednom u dodavanju), stoperi sigurni, Zdjelar-Scekic su stubovi i snaga ovog tima. Defanzivna polovina ekipe deluje besprekorno, ofanzivna uzasno impotentno.

Braćo da vam ja kažem ni za kuraac mi nismo. Nijednu akciju, ideju u igri nisam video. Nama sve kreće od Ostojića i Pavlovića kao da uopšte nemamo vezni red. Jako impotentno i nemaštovito, pritom smo puni bukove građe. I ko više gura onog Ivanovića u pičkku lepu materinu da se nosi i on i onaj ko ga je doveo.

Bitno da se ne dovode pojačanja, teraj sa ovim do sledećeg kola. Posle toga imam utisak da se okrećemo prvenstvu a tamo negde od septembra kupu.

UPRAVA NAPOLJE!

A i to sto kazes, Vodj ce to da podmaze gde i kad treba, da Jug bude miran.

Racunam da ce ljudima da pukne kur@c i da im ulete u prostorije kluba, da ih malo propitaju. Mada sve ce to Gebels Pantic da ispinuje kako to Ostoja destabilizuje FK u nikad tezem trenutku po klub itd itd. Ne kapiraju da su oni doveli klub u tesku situaciju, i da su deo problema a ne deo resenja. Klasicna zamena teza. Mada, cujem da ce da se povlaci iz Tv Partizan i da ozivljava Dodjite na stadion. Mozda je to pocetak kraja VVV.

Ako je tacno da ide i Miletic, zaista velika sramota. Od proslogodisnjeg sastava otisli su Gomes kao najbolji strelac i igrac tima, Pantic koji je bio pozajmljen, planiraju sada odlazak Miletica koji je najbolji defanzivac i Pavlovica, najbolji mladi igrac je olako pusten u Vojvodinu. Kada se na to nadovezu igraci koji su otisli pre 6 meseci jasno je da tim nikada nije bio slabiji i da uprava ocajno radi.

Sadik je promasaj, nikakav golgeter, taj ni u JSL ligi se nece nadavati golova, videlo se to protiv Indjije i Velsana. Nekoliko situacija koje je imao, reagovao je smesno kao amater. Spetljan, smotan i bez tehnike, ne zna da sutira spoljnom, da plasira loptu. Nazalost on je i dosao sa oreolom mister promasaja koji ga prati pa se ne moze reci da je to neocekivano.

Nije dovedeno niti jedno pojacanje , igraci koji dolaze ne bi bili pojacanje ni za Proleter. Gigic, Aksentijevic, Crnogorci, Dinga i slicni .....

Jedini cilj je da se sto vise igraca proda i uzmu pare a potom ce kompletna uprava da zapali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back