ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na poluvremenu Petrovicu 2 samara, Z.Zivkovicu 1 samar, da se saberu malo, Jeftovicu nove pelene jer se usrao do daske, da Bozinov manje spava u ofsajdu a Zile i Abu da malo menjaju strane, provaljeni su.

Jak si koliko ti je jaka najslabija karika, a nase su popucale skroz. Znaju rumuni gde da stisnu.

Partizan je pocenio Rumune posle prve utakmice.....u Partizanu odbrana katastrofa,Babovicev najbolji drug na golu katastrofa,Bozinova nema nigde kao ni Jeftovica,ne moze Brasanac sam da protiv 11 igraca...

Poslednja izmena:
Ono kad te bolna realnost udari u glavu

Ovo poluvreme je nasa crna slika i prilika.Nemamo prvo trenera a nemamo ni tim.
Zasto ovolika nervoza?Zasto ovoliki strah?ZA STA JE MILINKOVIC CUVAO EKIPU PROTIV NOVOG PAZARA?ZA OVO?
Zasto Zivkovic ne igra?Zasto se krije od lopte?Zasto igraju samo Abubakar i Brasanac? (a i njih dvojica igraju lose ali bar igraju)
Odbrana je totalni raspad sistema i svaki put kada Steaua predje centar to je gol sansa.

Posle ce biti "mladi smo,neiskusni,Steaua je iskusna ekipa,nismo imali srece,mozda sledece sezone..."

I to je to...Evropa nas nece videti ove godine...

PRVO - umesto da se rumuni prepadnu prepali smo se mi sabi sebe !!!! DRUGO - Desna strana nam 2x jaca od leve , a mi forsiramo levu gde Petrovic i Abu ne mogu da se sastave sa loptom.....sve sanse smo napravili posle akcija po desnoj strani, a mi forsiramo levu.....Zivkovic se zalepio na liniji, a Vule salje loptu na penal rumunima....

To je to...kao sto sam se i plasio - pobedili smo sami sebe.....da sma uspeo da uzmem kartu drao bi se kao konj ma podrzao bi ih maksimalno ali ovako.....nema sanse da prodjemo cela ekipa nam se brani apsolutno tragicno....napad tu i tamo bolje da igramo samo po desnoj strani da zaboravimo levu, ali odbranu ne igramo uopste setaju se ovi cak nam i iznosenje lopte ne ide nikako par puta je fabricio poludeo jer nema kome da je da Babovic se sakrio gore....jbg sad se nadam da nas malo pogleda sreca pa da dobijemo nekog lakseg rivala u zrebu za play-of lige evrope... PLUS da dovedemo krstenog levog beka i da se komunikacija u odbrani podigne na bar prosecan nivo....ma.....poklone nama jedan gol, a mi njima DVA.....pocinjem da verujem da stvarno ima neko groblje ispod terena koje vuce baksuz.....
Trebace nam istinsko Bozje cudo u drugom poluvremenu....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back