waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Тешко против Арсенала јако тешко било би боље да су испали на пример са:Реалом Мадридом,Интером или чак са Лациом
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
03%Teska grupa za Partizan sanse da prodju dalje su 30%
Ne mogu da verujem šta sve pišete, iako sam bio siguran da će posle jednog meča bez gola krenuti linč...
Šta vi očekujete od Klea?? Da ne pokvari prosek i tokom sezone daje po gol na utakmici???
Da istrči na sredinu terena, uzme loptu od, predribla u stilu Maradone ceo vezni red, bekove, štopere, i da na kraju kroz noge golmanu dune loptu u gol??!
Dečko koji je mlad, ima veliki talenat da postane sjajan napadač svetske klase, koji je sve šanse pretvarao u golove, dao najlepši gol nedelje, pokazao da će tek biti impresivan, a vi ste se razočarali kao da je glavni favorit za ˝Zlatnu loptu˝??!
Ukrajinci su nas zaustavili i zatvorili, Miljković je sve lopte prebacivao preko terena, Saša Ilić je morao da rešava pomaže odbrani, Tomić je neverovatni kreten, koji ništa dobro od početka sezone nije uradio, šta je tu Kleo trebao??!
On ne bio dao ni taj najlepši gol nedelje, da mu nisu sjajno spustili loptu, ne bi dao ni druge evrogolove, ni srušio Anderleht, da nije bilo saigrača i njihove ofanzivne i sjajne igre...
Ali uprkos svim ponavljanjima, upoređivanjima, pljuvanjima, hteli vi to ili ne, Kleo je desetostruko bolji napadač od Žigića i co. zajedno!!!
P.S. A nemojte se uopšte brinuti, jer je možda i imao šanse kad je Antić bio selektor, sada uz Pižona nema apsolutno nikakve, a vi ćete Kleu klečati kada nas redom Estonci, Slovenci i drugi budu čerečili.
Ali će biti kasno...
Možda ako jednog dana dočekamo da se napravi novi stadion....trebali bi i stadion tako da nazovu...
Možda ako jednog dana dočekamo da se napravi novi stadion.
Može i to, ali mislim da svi žive u nadi da će uskoro doći do pravljenja novog stadiona.Pa mogli bi i ovaj...kada su već jednom menjali...ako se ne varam, on je promenjen iz ''JNA'' u ''Stadion Partizana''...![]()
Može i to, ali mislim da svi žive u nadi da će uskoro doći do pravljenja novog stadiona.
Za Partizan je uspeh i 3 mesto , tako da je bolje da Braga ne pobedi sledece kolo Ukrajince jer mu time rastu sanse da prezimi u Evropi