Moras priznati da su Rakicki i Kucer sjajno obavili posao zaustavivsi Klea i Ilieva,a posto si znao da ce pitanje Klea biti postavljeno vidim da se slazemo da sinoc Kleo nije igrao na nivou.Da je bio stalno udvojen-NIJE posto su igrali sa dva centralna defanzivna a toliko je imao i Partizan napadaca.Moguce je da je bio udvojen samo na momente ali to je bilo kada se Iliev ubacivao po strani ali tada je Ilic ulazio u sredinu tako da je neko od centralnih defanzivnih morao preuzeti Saleta.Mozda ce protiv Arsenala i Brage odigrati bolje,mozda mu je bio danas los dan ali nemojmo traziti opravdanja i prebacivati krivicu na druge igrace,jer po meni su svi odigrali OK sem Klea i Ilieva...Nemoj mi reci da Sale Ilic,Smiljanic i Medo neznaju da daju loptu ili da asistiraju...Ako si gledao mec mogao si da primetis da je nas buduci reprezentativac izgubio svaki duel,daju mu loptu u noge a njega ladno oduvaju i uznu je,puste mu u prostor on nemoze da je stigne,na momente mi je delovao izgubljeno (Sale mu pusti loptu na jednu a on trci na drugu stranu),svaka Stojketova ispucana lopta sa gola je bila njihova,nijedan vazdusni duel nije dobio...Nijednom nije sutnuo ka golu za 90' minuta.Kakvu loptu on treba da dobije da bi pripretio golu,da li treba da mu je stave na gol liniju a on samo da je gurne u mrezu???Video li si kad je Boja usao sa klupe,jak ko stena,daju mu loptu a on zna da je sacuva i odigra,dobio je svaki duel i delovao opasnije i od Klea i od Ilieva...Taj sut sto si naveo je bila jedna jedina ozbiljna situacija u koju je on vidjen a i lopta je zavrsila van okvira gola...Slazem se sa tobom da je Kleo dobar igrac,ali za Hajduk, Borac i Javor...za evropu i evropske meceve ocigledno nije...I kako ce taj Kleo npr. protiv Italije moci da igra pored Kjelinija i De Silvestia???Da li ce Deki,Kuzma ili ko vec bude igrao kod Pizona pored Pirla, Montoliva i De Rosija moci da Kleu naprave situaciju gde ce ostati sam na 5 metara sa golamom???Ziga ce bar na tom mecu uspevati te duge lopte da spusti nasim veznim igracima sto Kleo nema sanse pored sjajnih italijanskih skakaca...I zasto nepotrebno Klea dizete u visine jer ako coveku ljudi kazu da je najbolji fudbaler u celom selu ne znaci onda da moze ladno da igra u Partizan...