ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Арсенал-Брага 6:0
Шахтер-Партизан 1:0

Овакав пораз Браге нисам очекивао. А после игре Партизана против "малог Бразила" у Донецку, малтене сам 100% сигуран да Партизан завршава као 3. у групи

ja sam onda njih precenio
svejedno, moraju agresivnije, jednostavno moraju, ovo ih nece nikuda odvesti, ovi gori ne mogu da budu, mogu samo bolji

precenio si ih, Ilijev i Tomic su bili jako losi, bas se videlo da vise, ali oni i ne mogu bolje
ovo je losija ekipa od one iz 2003. ne mogu oni agresivnije, pogotovo ne u gostima
nesto smo fizicki spremniji nego lane i bolje stojimo nazad, a i Savic je bio jako dobar i zato nismo primili 4 gola ko onomad
ne mogu da budem zadovoljan kad izgubimo, ali odnos prema utakmici je bio dosta dobar, borili smo se koliko smo mogli, Stojkovic dosta siguran
jos smo mogli i do izjednacenja da smo bili pribraniji

Ne valja. Do primljenog gola nismo imali ljudski sut. Citam opet izjave pred utakmicu, svi najavljuju igru na pobedu. Gde je bila ta igra? Zasto nismo igrali kao onih 7,8 minuta posle gola?
Glupo je kad izgubimo golom iz slobodnjaka, ali apsolutno smo zasluzili poraz. Oni nisu bili spremni da se brane na svom terenu, videlo se to kod onih suteva iz daljine Klea i Ilica kada su bili lose postavljeni. Morali smo da ih napadnemo.

Ako je Stanojevic igrao na 0:0 onda me je razocarao, a ako im je rekao da napadnu, a oni se uplasili, onda sta da se radi.

Svaka cast igracima na zalaganju i disciplini u igri...Primili smo gol nesrecno,posto ga je onaj Srndac majstorski dao iz slobodnjaka...Nas najveci problem u igri je to sto smo prakticno bezopasni po krilima...O Lazevskom i Miljkovicu sam vec ranije pisao,ne bih da se ponavljam.Imamo Ilijeva po levoj strani,koji je ili u ofsajdu ili ne moze da stigne loptu.S druge strane,Tomica ne vredi ni komentarisati.Da sam ja na Stanojevicevom mestu,ne bi mi taj igrao ni za DZ tim Partizana.***,lik cuva one svoje piklje kao da su zlatne i umesto da ide u duel sa protivnickim igracem,on trckara pored njega :dash: Mnogo smo se gurali u sredinu.Ilic,i pored solidne partije,nije mogao da uradi nista u sredini terena,okruzen igracima Sahtjora.Kamara se borio,tukao na sredini,ali nije ostavio neki poseban utisak.Smiljanic truba veceras,uzasno lose je odigrao.Tu je dolazilo do problema,posto su nasi zadnji vezni ispadali lako iz igre,pa su Krdza i Savic morali da igraju dosta visoko i izlaze napred kad njih dvojica kiksiraju.Zato su i fudbaleri Sahtjora imali par opasnih lopti u prostor kroz sredinu,ali je na svu srecu veceras odlicni Stojkovic sve to pokupio.Inace,da ne ispadne da samo kritikujem nase igrace,moram da pohvalim sjajnog Stefana Savica.Decko je odigrao fenomenalno :worth: Imao je jedan kiks kod onog suta glavom igraca Sahtjora pod precku,kad je Stojkovic odlicno reagovao.Vidi se da on i Krdza jos trebaju da se uigraju,bilo je malih nesporazuma izmedju njih dvojice,ali je decko prva liga igrac.Sahtjor jeste imao terensku inicijativu,ali nije bio toliko opasan,niti je stvarao neke ozbiljnije sanse.Izgubili smo nesrecno ponavljam i mislim da u Beogradu mozemo da ih dobijemo,ali otvorenom i brzom igrom,da ih malo "razvucemo" po boku i da se oslobodi prostor za Saleta u sredini i Klea u napadu.

Nismo imali sreće i očigledno smo precenili ukrajince kojima nismo ni pokušavali oduzeti loptu od straha da ćemo se obrukati... Stojković je čovek koji je svaku grešku odbrane ispravio i koji bi bio apsolutni igrač utakmice da nije bilo onog naivnog faula i još navinijeg gola, dečku svaka čast na borbi i hrabrosti. :worth: Kao i Saviću, Krstaji naravno, Medu, Loli, Saletu... Kleo se toliko puta otvarao i borio ali da nije Tomića, Ilieva... Nažalost, boljih nemamo, a Boja me stvarno prijatno iznenađuje... Obrukali se nismo, ali smo Šahtjoru previše dozvolili i respektovali... Opet nismo imali sreću... :(

Utisak utakmice- Boya. Covek izgleda kao da bi mogao da naslaze sve igrace Sahtjora, a potom i nase, pre dorucka :D

Sta reci, ocekivao sam da nas nakantaju tamo, a ispalo je da smo do kraja bili u igri bar za remi. + je sto smo u ovoj utakmici dobili Savica. Da ne ureknem, decko je odigrao k'o mator, ispade on najvece pojacanje. Medo i Stojke odlicni, ali po bokovima nam duvaaaaaa... Nadam se na sledecim utakmicama Moreiri umesto Smiljanica, Kizitu umesto Lazevskog, nekom hrastu stoletnom umesto Tomica, vraca se i Stevanovic, pa da se koljemo sa Bragom za to trece mesto.

Previse defanzivno. :roll:
Ali optimista sam sto se tice ostalih utakmica. Videli su da mogu da igraju, a Stanojevic je pametan trener.
Stojkovic sjajan, Savic fantastican, Boya u prvu postavu.
Tim za nastavak LS:

GK Stojkovic
CB Savic
CB Krstajic
RB Stevanovic
LB Kizito
DM Kamara
CM Ilic
CM Moreira - Babovic
LW Iliev
RW Boya
CF Cleo