ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A odkud ti znaš da li će on biti? Nije isto da li se zvao Kup Šampiona ili Liga Šampion! Format je bio drugačiji,pare nisu imale toliku ulogu..Ajde sada frajeri opet osvojite ? Ne možete ni da se plasirate a ne da osvojite...I ODLAZI SA OVE TEME jer ti se treba 20 puta napisati ?! :eek::rtfm:

Osvojite vi frajeri ajde da vas vidimo..... hahhahaha..... Naziv nije isti, ali je zvanje isto, PRVACI EVROPE ;) pozdravljam vas .... uzivajte u glupom razglabanju....

Mozemo da rezimiramo ljudi i da donesemo zakljucak da je ovaj prelazni rok uradjen uzasno lose.Prvo smo poceli da se pojacavamo na pojedinim,najkriticnijim pozicijama,govoreci kako treba podmladiti tim.Doveli smo ono sto je moglo da se dovede dzabe i na pozajmicu i sa takvim timom poceli sezonu.Ali onda su apetiti porasli,prosli smo u LS i sad se bez ikakvog plana dovode neki igraci u Partizan.Stanojevicu je 100% uvaljen Ludisa,kao i Babovic,a u finisu prelaznog roka,Djura se toliko zaigrao menadzera da dovodi Stojkovica,osvedocenog gancija,iduci na **** najvatrenijim i najzagrizenijim navijacima Partizana i u isto vreme priznaje da se zeznuo za Ludisu.U finisu se pominju neke "bombe" tipa Mutua,za koga i najveci retardac zna da nece moci da pomogne ekipi u LS(za ovu nasu usranu ligu nam i ne treba) zbog suspenzije i da bi njegov dolazak u Partizan bio vrhunac idiotizma.I kao slag na tortu,u samom finisu dovodi se "mister promasaj" koga nijedna iole ozbiljna ekipa nece,da nas pojaca za LS :roll: Pa ***,da l' oni misle da su nama svrake popile mozak? :dontunderstand:

ljudi evo ja cu da sumiram prelazni rok od kad smo usli u LS.

NIJE LOSE. Utisak je los samo zato sto se spominjao Mutu. Ali realno kada smo usli u LS, svi smo znali da nam treba samo jos jedan dobar stoper i napadac. Ok posto je tandem Krstajic-Jovanovic prilicno solidan, mislim da je Savic ok kao alternativa. Napadac, hteli smo nekog doveli na kraju Boju, jeste los ali ne toliko, opet je bolje nego niko. I na kraju golman, ekstra klase, Stojkovic, iako nismo ni znali da li cemo dovesti golmana. Kamaru necu da spominjem jer je dogovoreno isti dan kad smo usli u LS. Ok stoper, napadac gori nego sto smo ocekivali ali zato golman mnogo bolji nego sto smo o cekivali. Mislim da imamo cemu da se nadamo u LS sa ovim timom, a trener ce izvuci maksimum iz ovih igraca. I na kraju pogledajte kakvu sredinu imamo, cak 4 extra ofanzivna igraca S. Ilic, Dr Mo, Tomic i Babovic. Ima mnogo prostora za manevar i razlicite varijante formacija i mislim da tim uopste nije los.

ljudi evo ja cu da sumiram prelazni rok od kad smo usli u LS.

NIJE LOSE. Utisak je los samo zato sto se spominjao Mutu. Ali realno kada smo usli u LS, svi smo znali da nam treba samo jos jedan dobar stoper i napadac. Ok posto je tandem Krstajic-Jovanovic prilicno solidan, mislim da je Savic ok kao alternativa. Napadac, hteli smo nekog doveli na kraju Boju, jeste los ali ne toliko, opet je bolje nego niko. I na kraju golman, ekstra klase, Stojkovic, iako nismo ni znali da li cemo dovesti golmana. Kamaru necu da spominjem jer je dogovoreno isti dan kad smo usli u LS. Ok stoper, napadac gori nego sto smo ocekivali ali zato golman mnogo bolji nego sto smo o cekivali. Mislim da imamo cemu da se nadamo u LS sa ovim timom, a trener ce izvuci maksimum iz ovih igraca. I na kraju pogledajte kakvu sredinu imamo, cak 4 extra ofanzivna igraca S. Ilic, Dr Mo, Tomic i Babovic. Ima mnogo prostora za manevar i razlicite varijante formacija i mislim da tim uopste nije los.

da li si ti ikada gledao Boju? on je najgori od najgorih nazovi fudbalera koji su ikada bitisali
bolje da su rekli "za nas je prelazni rok zavrsen, cuvamo bele pare za crne dane"
http://www.srbijasport.com/vest.php?news_id=3648&sport_id=55....Obraz
bice ovako opet :evil:

Ove sabane iz lige mozemo sa Bojom da tucemo :D Kleo nek se odmara za derbi i za Ligu Sampiona.znaci slobodno pola utakmica moze presedeti na klupi :D

Umesto Klea treba forsirati Scepovica i mislim da je to Stanojevicev plan.Ako se oslonimo na Boju tesko nama.On moze da igra neko levo smetalo,neko krilo ***** li ga,da pokusa nesto na snagu i brzinu da uradi...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back