'Clint'
Iskusan
- Poruka
 - 5.937

Isti Iliev samo brzi i jaci![]()
I sto Iliev zna i da da gol,a ovaj tesko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isti Iliev samo brzi i jaci![]()

zna ko i BojaI sto Iliev zna i da da gol,a ovaj tesko![]()
 I obojica su dali gol Laciju u crno belom dresu.btw kad smo vec kod secanja na cigansku inicijativu, Partizan je bio ucesnik prve ikada odigrane utakmice u Kupu Evropskih Sampiona. Takodje je prvi finalista istog takmicenja iz Istocne Evrope ikada.

A odkud ti znaš da li će on biti? Nije isto da li se zvao Kup Šampiona ili Liga Šampion! Format je bio drugačiji,pare nisu imale toliku ulogu..Ajde sada frajeri opet osvojite ? Ne možete ni da se plasirate a ne da osvojite...I ODLAZI SA OVE TEME jer ti se treba 20 puta napisati ?!![]()
jok boji se srbijepa jel došo taj volanten?

Ma fin tim skroz... jedva chekam da krenu utakmice... a i Derbi...![]()

ljudi evo ja cu da sumiram prelazni rok od kad smo usli u LS.
NIJE LOSE. Utisak je los samo zato sto se spominjao Mutu. Ali realno kada smo usli u LS, svi smo znali da nam treba samo jos jedan dobar stoper i napadac. Ok posto je tandem Krstajic-Jovanovic prilicno solidan, mislim da je Savic ok kao alternativa. Napadac, hteli smo nekog doveli na kraju Boju, jeste los ali ne toliko, opet je bolje nego niko. I na kraju golman, ekstra klase, Stojkovic, iako nismo ni znali da li cemo dovesti golmana. Kamaru necu da spominjem jer je dogovoreno isti dan kad smo usli u LS. Ok stoper, napadac gori nego sto smo ocekivali ali zato golman mnogo bolji nego sto smo o cekivali. Mislim da imamo cemu da se nadamo u LS sa ovim timom, a trener ce izvuci maksimum iz ovih igraca. I na kraju pogledajte kakvu sredinu imamo, cak 4 extra ofanzivna igraca S. Ilic, Dr Mo, Tomic i Babovic. Ima mnogo prostora za manevar i razlicite varijante formacija i mislim da tim uopste nije los.

) ...Ove sabane iz lige mozemo sa Bojom da tucemoKleo nek se odmara za derbi i za Ligu Sampiona.znaci slobodno pola utakmica moze presedeti na klupi
![]()
Boja moze jedino da bude cetvrti golman, najmanje ce problema napraviti klubu na toj poziciji.