ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sumiranje rezultata je - jos jedna dupla kruna i jos jedna godina u kojoj smo igrali ligu sampiona... i iskreno mislim da ne treba jos zatvarati ovu temu jer je vreme da malo uzivamo u ovogodisnjim uspesima... aj, ziveli... mozda i da okacimo koji link sa najlepsim potezima, golovima, ili nesto slicno... da se podsetimo...

Poslednja izmena:
svacast nasem Pasrtzanu na osvojenoj tituli :klap: :klap: :klap:
mozda ce zlikovci i dusmani nesto prditi i buniti se, ali ko ih sisa :mrgreen:
u ovoj polusezoni posebnu pohvalu zasluzuju Savic, Smiljanic, Ilijev i Tejgo :klap: :super: odigrali su jako dobro, Ilijev mnogo bolje nego prvi deo
ono sto kvari utisak ovog proleca je funjarska igra u revansu polufinala Kupa i samo finale Kupa, prekinuta utakmica, izrazito ruzna pesma sa Juga i nakon toga opsta hajka protiv Partizana gde se mi nismo bas najbolje snasli
sto se tice Evrope, sam ulazak u LS je veliki uspeh za ekipu sa nasih prostora, ali posto nismo osvojili nijedan bod, sezonu u Evropi ne mozemo smatrati uspesnom, mogla bi se smatrati nagovestajem neke druge uspesne sezone u Evropi
da bi sledece sezone ostvarili nesto vise u Evropi potrebni su nam bolji igraci od Jovanovica, Babovica, Petrovica, Ilica...
samo se bojim da cemo opet dobiti neka prazna pojacanja za sledecu sezonu i da od nekog koraka unapred nema nista :neutral:

Тренери наших клубова су изабрали најбољих 11 (а уствари 12 играча) овог првенства.
Од наших ту су:Савић,Петровић,Бабовић,Илијев...
Размислите о томе сви који пљујете неке од ових...

nasi treneri su glupi ko ona stvar i zato smo tu gde smo sa kvalitetom igraca

i iskreno mislim da ne treba jos zatvarati ovu temu jer je vreme da malo uzivamo u ovogodisnjim uspesima

To zavisi od moderatora i verujem da ce ova tema biti otvorena jos neko vreme,pa cemo i dalje moci da rezimiramo utiske :mrgreen:
Inace,dobio sam izuzetnu cast da otvorim temu o novoj sezoni,tako da se nadam da cu biti srecne ruke za nase fudbalere :mrgreen:

viewphotophp.jpg

:worth::worth::worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back