- Poruka
- 9.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde South postavi čestitku ovde i objasni je.south:moja cestitka ,npr![]()

Šta dodati na ovo? Đukić je moj čovek. Ovo sam i ja govorio. Posebno ovaj deo što se tiče toga da se jedna utakmica odluči u korist Partizana iz sumnjivog penala, a onda bi svi ovi što im je svaki penal regularan, iako nije, zinuli kako se sve sudi za Partizan.Boško Đurovski je sa Zvezdom osvajao titule kao igrač, a sada je to prvi put učinio kao trener. "Lepo je biti zvezdaš i šampion Srbije. Partizan je imao svoje šanse, i to je ekipa pred kojom je budućnost. Oni igraju lep fudbal, ali ako neku ekipu pobedite tri puta za mesec dana, imate argumente na svojoj strani". Miroslav Đukić je čestitao rivalu, ali je rekao da je nezadovoljan ključnom sudijskom odlukom. "Čestitam Zvezdi na pobedi. Odlučio je sumnjiv penal", rekao je trener Partizana. "Voleo bih da jednog dana takav sumnjiv penal bude prevaga na našoj strani".
FLUID:Ajde South postavi čestitku ovde i objasni je.![]()
A oni ako pročitaju pročitaće.![]()
Pošto Cigani retko kad idu u školu ići će im malo teže sa čitanjem, ali snaći će se oni već. Angažovaće nekog sudiju jer oni u očima Cigana važe za najpismenije.![]()

FLUID:Šta dodati na ovo? Đukić je moj čovek. Ovo sam i ja govorio. Posebno ovaj deo što se tiče toga da se jedna utakmica odluči u korist Partizana iz sumnjivog penala, a onda bi svi ovi što im je svaki penal regularan, iako nije, zinuli kako se sve sudi za Partizan.
Bravo Đuka!
Svaka čast crno-belim momcima naročito na jučerašnjem polufinalu, a ni večeras nije bilo lako jer vrlo je teško kada si favorit i kad moraš a protivnik nije lak. Ali i pored slavlja koje su igrači priredili navijačima i možda sada nije mesto i vreme ali moram da prozovem takozvanu "prvu ekipu" Grobara iz Beograda jer niko nije došao sem lokalnih Grobara iz Kragujevca. Oni su dali sve od sebe i dostojno bodrili voljeni tim, ali šta je sa ostalima prvenstveno Beograđanima. Zar finale prvog kupa Srbije nije dostojno da se gospoda bojkotaši udostoje da dođu i pruže podršku ovim mladim momcima koji su je sigurno zaslužili. Ili možda bojkotuju i rukometni klub a po poseti protiv Hemofarma izgleda i košarkaše. I da im kažem mnogo su pogrešili jer da ste samo videli to slavlje posle meča i radost koju su podelili sa navijačima popevši se na tribine zajedno sa peharom. Mnogim momcima je ovo bio prvi trofej i zaista je radost bila velika. Ali dobro "razumem" ja bojkotaše rukometni klub je jedan od onih u kojima se ne vrti velika lova, koji ne plaća "vođe" i ne vodi ih besplatno u inostranstvo. Samo da oni smene Zeku i Bjeku pa da oni zasednu posle će lako...
(boleboss, 6. maj 2007 22:41)
Napred crno-beli!v.v.ilic:u sledeću sezonu ući ćemo sa istim ciljevima, da osvojimo titulu i Kup.

Ajde nađi neki komentar gde je neko napisao da je Partizan bolji pa onda pričaj o tome, a ne ovako. Partizan nije bio bolji nego je bio taman toliko očajan koliko i Zvezda.Vanjor:Posto forum slabo rad tek sad stizem da se javim.Zajebite vise te price bolji smo, njima sviraju penale...**** nas taj nas fudbal sto ga igramo.Bruka i sramota.
A da li je sve ovo slučajnost ili je možda i Đukić lud kao što ludim proglasiše Ješića??? Ješić je doduše i sam kriv je stvarno nije pazio šta priča, ali da li je moguće da sad i Đukić nije kako treba? Prosto ne mogu u to da verujem i nezamislivo je da se ovakve stvari ponavljaju ove godine kao što se ponavljaju nepostojeći penali.Đukić u svađi sa novinarima
Dva dana posle poraza u 130. 'večitom derbiju' trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić odlučio je da sa novinarima više ne razgovara van konferencija za novinare pre i posle utakmica. Đukić je posle treninga 'crno-belih' u ponedeljak saopštio da ne želi da razgovara sa prisutnim novinarima.
"Od sada ćemo pričati samo na zvaničnim konferencijama za novinare, pre i posle utakmica. Bio sam uvek fer prema vama, a vi ste ispali nekorektni. Ne bežim od svoje odgovornosti, a vi kao da jedva čekate da kažem nešto zbog čega biste me potkačili. Izvlačite mi izjave iz konteksta, kao nedavno kada ste svi u naslove stavili "kriv sam"", odgovorio je Đukić novinarima posle treninga 'crno-belih' u ponedeljak.
"Moram da izgradim odbrambeni mehanizam. Ako me već j... neću da idem prsima na vas. Znam da ćete me i bez toga j... ali neka to onda bude bez mojih reči. Jedva ste dočekali da me potkačite. Znam da ćete nastaviti, ali ovako bar imam način da se branim."
Đukić je preuzeo ekipu Partizana na polusezoni kada su 'crno-beli' imali 14 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom. U jednom trenutku razlika je smanjena na šest bodova, a posle poslednjeg derbija koji su 'crveno-beli' dobili, prvenstvo je odlučeno.
Partizan nije uspeo da se plasira u finale Lav kupa Srbije, a Đukić je posle 'večitog derbija' na pitanje novinara da li će i sledeće sezone sedeti na klupi Partizana odgovorio:
"Kada se završi sezona, sešćemo i dogovoriti se."

goocha:Ovaj Bjekin intervju je pravi odgovor na pisanej crnog lepotana u postu kako treba bojkotovati?
Sada svi uvidjaju da govna iz uprave uvijek imaju pozitivnu stvra u svkaom sranju ,a to je sad posjeta publike ... I zato ja pricam da fino treba svi da stave PARTIZAN IZNAD LICNIH INTERESA.
Nevjerovatno glupo je kenjati : Necu da postujem bojkot ,jer ga vode placene vodje , ja sam protiv svih ... To rade oni koje boli dupe u sustini za sve , oni kontriraju sami sebi... Sjede ciku ,pijackuju pivo i filozofiraju ,umjesto da daju neki doprinos...
@ Fluid ,komentar tog tipa je na mjestu po pitanju nedolaska Beogradjana.Odgovor je - neorganizacija za put. Ali taj tip je ipak na kraju obican serator.Ne radi se sigurno o covjeku iz ekipe Kragujevac,jer oni takvo neznanje ne bi ispoljili. I po hiljaditi put cu ponoviti istu pricu - BILO je onih kojima je placan put i smjestaj na tekmama. -Zbog takvih je i doslo do stvaranja Juznog fronta i odvajanja Grobara. TI placenici su se povukli u velikom broju,onih par koji su ostali VISE NEMAJU UTICAJ vec su obicni navijaci .