FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sherlock:
Fluid, propustio si ovaj sjajan komentar.
Po prvim reakcijama koje citam, izgleda da je ovo bio jos jedan tipican derbi gde sudije odrade svoje, i uniste Partizan, pardon Penaltizan, kako ga zovu navijaci kluba kojima se svaki drugi derbi dosudi (sumnjiv ili nepostojeci) penal. Ali dobro, kako ja uvek kazem, ko ne plati na mostu, platice na cupriji (Evropi).
(marc, 11. april 2007 19:52)

Da, da, sjajan komentar.

Ма будите ви морални победници, и тешите се тиме да сте били бољи, Немам ја ништа против.

Lepo je biti uz tebe, partizane
jer ti igras pored "Marakane"
komsije tvoje prvaci su sveta
uvek si drugi i to ti ne smeta

Наравно да јесте, опет лупаш... ево и шта је рекао

"Veliko bravo za moje igrače, pokazali su da imaju karakter i srce, ali želim da se zahvalim i našim navijačima koji su najbolji na svetu. Najvažnije je da smo pobedili Partizan i napravili još jedan korak ka tituli. Dobro smo počeli utakmicu, sredinom prvog poluvremena imali smo malu krizu, ali smo u drugom poluvremenu dali gol na vreme i igrali smo svoju igru koja je imala i dobre i loše strane", rekao je Djurovski novinarima.

Upitan da li je Ognjen Koroman, koji je promašio penal u 45. minutu bio odredjen za šutiranje najstrože kazne pre meča, Djurovski je odgovorio da penale šutiraju Dejan Milovanović i Nenad Milijaš, ali da kada je Koroman uhvatio loptu nije želeo da reaguje.

"Volim kad igrač preuzme odgovornost. Na tome sam mu čestitao i u svlačionici. Igrači su promašivali penale i u većim utakmicama nego što je ova", rekao je Djurovski.

Мислим да је време да искулираш мало...

Tokan:
Наравно да јесте, опет лупаш... ево и шта је рекао

"Veliko bravo za moje igrače, pokazali su da imaju karakter i srce, ali želim da se zahvalim i našim navijačima koji su najbolji na svetu. Najvažnije je da smo pobedili Partizan i napravili još jedan korak ka tituli. Dobro smo počeli utakmicu, sredinom prvog poluvremena imali smo malu krizu, ali smo u drugom poluvremenu dali gol na vreme i igrali smo svoju igru koja je imala i dobre i loše strane", rekao je Djurovski novinarima.

Upitan da li je Ognjen Koroman, koji je promašio penal u 45. minutu bio odredjen za šutiranje najstrože kazne pre meča, Djurovski je odgovorio da penale šutiraju Dejan Milovanović i Nenad Milijaš, ali da kada je Koroman uhvatio loptu nije želeo da reaguje.

"Volim kad igrač preuzme odgovornost. Na tome sam mu čestitao i u svlačionici. Igrači su promašivali penale i u većim utakmicama nego što je ova", rekao je Djurovski.

Мислим да је време да искулираш мало...
Alo bre to nije bilo na konferenciji za novinare.
Slušao sam šta su pričali. Celu konferenciju. Bio je samo Đukić.
Đurovski se nije pojavio na konferenciji. Ovo je izjava van konferencije.
Nemoj da pričaš ono što NEMAŠ POJMA!!!

mnogo buke ni oko cega
penal je bio, crveni karton je bio
mozda je taj ofsajd sporan sto nije dosudjen mada moram priznati da nisam video usporeni snimak
bajic drvo nas podsetio na stare dane, lazetic nije trebalo da dobije zuti zbog simuliranja
mislim da tu nase sudije mnogo grese
ne mogu da ocene kad je karton a kad ne
zvezda je svakako zasluzila pobedu jer ima jednog tutorica u svojim redovima a on je bas onako zajeban po sopstveni gol
inace najveci pobednik danasnjeg derbija je svakako smiljanic lola dijabola
trebao mu je ovaj poraz da se spusti malo
i koroman je tu negde
valjda je sad video da je kurton od igraca i da ima razloga zasto nije igrao u porsmutu
sta se desava sa bastom
zasto ovako lose igra
znam da je pre jedno dve godne zario i palio po desnoj strani
zvezdini bekovi su takodje kurtoni
i ako mozete da ne citirate nikoga sa b92
citati komentare tih mediokriteta je stvarno mucno

FLUID:
Alo bre to nije bilo na konferenciji za novinare.
Slušao sam šta su pričali. Celu konferenciju. Bio je samo Đukić.
Đurovski se nije pojavio na konferenciji. Ovo je izjava van konferencije.
Nemoj da pričaš ono što NEMAŠ POJMA!!!

Који си ти цар, ја управо гледам конференцију за штампу, и замисли Ђуровски ту... Јао што нема игнор листе...

Tokan:
Који си ти цар, ја управо гледам конференцију за штампу, и замисли Ђуровски ту... Јао што нема игнор листе...
Na Radio Beogradu je bio samo Đukić! Proveri slobodno!
Đurovski nije bio dok je trajao prenos konferencije na radiju!

Batali se dosadni čoveče, znam šta pričam!

Kada je zavšrena konferencija voditelj odjavio sa konstatacijom da se ovaj nije pojavio.

Zaboravih da dodam da je ono što je Đukić rekao baš rekao pred novinarima aludirajući na to što ovoga nije bilo na konferenciji!

И како мислиш да те не увредим кад константно лупаш, ****** упали ТЕЛЕВИЗОР, сада на СОС КАНАЛУ је била цела конференција, прво Ђукић па онда Ђуровски, да не буде да те лажем јавиће се још неко ко користи телевизор... То што ти слушаш радио и верујеш све што се каже, твој проблем.

Lupam? Hahahaha mislim prvo pogledaj svoje komenatre.
Samo govorim istinu sa utakmice. A to što tebi smeta i što navijaš za klub kome pomažu sudije svaki drugi derbi to je tvoj problem. Ja bar mogu ponosno da kažem da kad pobedimo mi pobedimo zasluženo.

I da ti ponovim još jednom, možda me budeš i razumeo šta ovde sad piše.
NA RADIO PENOSU NIJE BILO NA KONFERENCIJI ĐUROVSKOG. I TAKO JE ZAVRŠEN PRENOS KONFERENCIJE SA TOM KONSTATACIJOM. TO DA LI SE KASNIJE POJAVIO PA SU NOVINARI OSTALI DA BI SAČEKALI ONOG SMEŠNOG ĐUROVSKOG, KOJI KAO NEKI KLINAC NOSI ŠAL VEZAN OKO RUKE, NE ZNAM.

banegad:
trebalo je zajedno da budu na konferenciji ali djurovski dosao malo kasnije i to bi bilo to
bosko "mutavi" djurovski i miroslav "znaci" djukic
e pa oni ne znaju ni da pricaju kako treba a odgovaraju na pitanja novinara
Ne, stani Bane, pusti ga da me ubedi u nešto što ne zna.
Strpljiv sam za takve likove koji misle da u svakom trenutku sve znaju.

Jesmo pokradeni, ali realno smo i kurton od ekipe. Nismo mogli da stvorimo izgledniju priliku pored Pantica, Andjelokovica, Bajalice i Tutorica. Odita treba da igra pre Lazetica. Cim je on usao poceli smo da stvaramo sanse neke. Jos jedno se pokazuje da nemamo kvalitetnog veznog igraca, tipa Ilica. Ovi nasi se jesu u drugom pol. borili, pritiskali i trudili, za to kapa dole. Ali dzabe sve to kada nemas potreban kvalitet. Djukic je krenuo deanzivnije, poceli smo ko *****, i to nas je kostalo utakmice. A i nase prvenstvo je go ****. Sampion, i prvi na tabeli, igra po principu Hajduka. Onoliko izlezavanje je dostojno ekipe jedne ekipe iz Kule. I to kad su imali igraca vise.

Sherlock:
Jesmo pokradeni, ali realno smo i kurton od ekipe. Nismo mogli da stvorimo izgledniju priliku pored Pantica, Andjelokovica, Bajalice i Tutorica.
upravo tako
prosli derbi smo dobili jer je onaj djordjevic totalno pogubljen lik
a i gaj nije nesto
nekako je sav mlitav
barem u poslednje vreme ne igra dobro
a ovu danas zvezdinu odbranu bi svaki malo ozbiljniji igrac sam rasturio samo tako
mislim tutoric i pantic
to je zicer covece
e pa kad pored njih nisu stvorili neku ozbiljniju sansu onda je poraz sasvim zasluzen

Ne slažem se sa tim da nisu mogli da daju gol!
Već je sve poremetilo isključenje Bajića ma koliko on smatran lošim, ipak imati igrača više u derbiju je velika prednost. Mislim da bi Zvezda pala u drugom poluvremenu samo da smo bili brojčano ravnopravni.
Dokaz za to je i da je Partizan parirao sa 10 igrača.

@banegad
Ne znam zašto misliš da je bio penal. Video sam opet situaciju. Ni P od penala. Teatralan pad Purovića kada je primetio, što se jasno vidi na snimku, da mu je neko iza leđa.

banegad:
upravo tako
prosli derbi smo dobili jer je onaj djordjevic totalno pogubljen lik
a i gaj nije nesto
nekako je sav mlitav
barem u poslednje vreme ne igra dobro
a ovu danas zvezdinu odbranu bi svaki malo ozbiljniji igrac sam rasturio samo tako
mislim tutoric i pantic
to je zicer covece
e pa kad pored njih nisu stvorili neku ozbiljniju sansu onda je poraz sasvim zasluzen
Konačno jedan realan post!!!
aplause-1.gif
8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back