FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Флуид, ти под обавезно да научиш достојанствено да поднесеш пораз. Ти си успео преко радио преноса ( и то Партизановог, објективно нема шта) да насереш толико глупости, од којих ни једна није тачна.
Судија је продужио меч барем 5 минута. Када се повердио један играч, играчи Звезде су избацили лопту у аут, играчи Партизана је наравно нису вратили Звезди већ су кренули у напад. Где је ту фер плеј. Ако већ ниси у могућности уживо да пратиш утакмице, немој да трчиш прд руду са коментарима, које добијаш преко радија.

Tokan:
Флуид, ти под обавезно да научиш достојанствено да поднесеш пораз. Ти си успео преко радио преноса ( и то Партизановог, објективно нема шта) да насереш толико глупости, од којих ни једна није тачна.
Судија је продужио меч барем 5 минута. Када се повердио један играч, играчи Звезде су избацили лопту у аут, играчи Партизана је наравно нису вратили Звезди већ су кренули у напад. Где је ту фер плеј. Ако већ ниси у могућности уживо да пратиш утакмице, немој да трчиш прд руду са коментарима, које добијаш преко радија.
a sto to ne kazes i chargeru kad pocnje da sernja o duletu vujosevicu

Igra ni u jednom trenutku kao na proslom derbiju. Purovic u ofsajdu kad je sviran penal. Ali to nije opravdanje. Djukic pravi pocetnicku gresku izvodeci isti tim kao na proslom derbiju ( pa nije djurovski siso vesla ,iako tako izgleda ). Koroman pokazao ponovo da je obicna ciganstura.

Jug mozda puniji nego prosli put. Bakljada bi bila bolja da neki nisu odmah bacali u teren...

I na kraju- Zecevicu i Bjekovicu ***** vam majku lopovsku.

banegad:
a sto to ne kazes i chargeru kad pocnje da sernja o duletu vujosevicu
Ниси ме схватио, не стављам се ја на било чију страну. Чаргер ( ал га преводим :) ) тек не може да гледа утакмице наше. Флуид се класично распуцао о теорији завере, а 90 % постова за ову утакмицу су му на основу радио преноса.

Tokan:
A ne spominjes ofsajd koji je prethodio penalu?
Vi ste poznati po funjarskim potezima, o tome nemoj da pricas nista. Seti se samo jajarskog auta, u glavnim ulogama Pantelic Zigic.

goocha:
Igra ni u jednom trenutku kao na proslom derbiju. Purovic u ofsajdu kad je sviran penal. Ali to nije opravdanje. Djukic pravi pocetnicku gresku izvodeci isti tim kao na proslom derbiju ( pa nije djurovski siso vesla ,iako tako izgleda ). Koroman pokazao ponovo da je obicna ciganstura.

Jug mozda puniji nego prosli put. Bakljada bi bila bolja da neki nisu odmah bacali u teren...

I na kraju- Zecevicu i Bjekovicu ***** vam majku lopovsku.
Vratiše se izvornim ciljevima!! :lol: :lol:

Sherlock:
A ne spominjes ofsajd koji je prethodio penalu?
Vi ste poznati po funjarskim potezima, o tome nemoj da pricas nista. Seti se samo jajarskog auta, u glavnim ulogama Pantelic Zigic.
Што се враћаш сада у историју, ја ти лепо кажем шта је било на дербију, ако ћеш стално шта је некад било, онда одустани боље одмах. Некултура играча, како Звезде тако и Партизана, нон стоп су нешто срали судији трчкали за њим. Много је то јадно. То што они нису вратили лопту Звезди када је требало, говори само о њима колико су ситни људи, нема много разлике између наших и ваших. И на крају, изгубили сте, заслужено, помирите се стим. Ја сад комотно могу да вам навијам ваше грандиозне коментаре пре меча, али нећу. Једино је банегад био био колико толико објективан, ал ето...

Tokan:
Што се враћаш сада у историју, ја ти лепо кажем шта је било на дербију, ако ћеш стално шта је некад било, онда одустани боље одмах. Некултура играча, како Звезде тако и Партизана, нон стоп су нешто срали судији трчкали за њим. Много је то јадно. То што они нису вратили лопту Звезди када је требало, говори само о њима колико су ситни људи, нема много разлике између наших и ваших. И на крају, изгубили сте, заслужено, помирите се стим. Ја сад комотно могу да вам навијам ваше грандиозне коментаре пре меча, али нећу. Једино је банегад био био колико толико објективан, ал ето...

To za nekulturu se slazem. Ali isto tako u poslednjih 10-15 minuta, igraci zvezde su se izlezavali kao da ih je snajper pogodio. To takodje nije fer plej.
Mozes slobodno da citiras post u kome sam rekao da mozemo da izgubimo samo ako uradimo neku veliku glupost. Tako je i bilo. Kad smo bili jednaki, niste mogli da primirisete nasem golu. A to sto je crveni posledica nesviranog ofsajda je prica za sebe.

Tokan:
O čemu ti pričaš? Nemaš ni ti pojma.
Dok sam pratio radio prenos nisam rekao da li je bio ili nije bio penal i ofsajd. Samo sam prenosio šta se dešava i šta su komentatori pričali.
Video sam na snimku utakmice šta se dešavalo i kako su ovi vaši smešna pichkarska grupica igrača. Onaj Anđelković je trebao da dobije par šamara za opomenu da nauči da se ponaša.
I nemoj sad da se pozivaš na fer plej. Partizan je pokraden po ko zna koji put.
Ali vama Ciganima krađa ide od ruke pa nije ni čudno što svašta ovde trtljate.

ajde ljudi polako.. 8)
pa kakav je ciga ,ako ne krade i ne laze :D
oni uvek vide ..malo drugacije.. :-?
znamo se ,valjda;-)

da,..velika je sramota da se derbiji igraju pred 16 -17 000 ljudi...
i najjaca tekma u prvenstvu se igra u 5 30, na radni dan :shock:

i... zasto odita manje- vise greje klupu,od kada je djukic dosao?

odvalicemo ih u kupu i to je to...
ako bude 11 na 11.. :lol:

south:
ajde ljudi polako.. 8)
pa kakav je ciga ,ako ne krade i ne laze :D
oni uvek vide ..malo drugacije.. :-?
znamo se ,valjda;-)

da,..velika je sramota da se derbiji igraju pred 16 -17 000 ljudi...
i najjaca tekma u prvenstvu se igra u 5 30, na radni dan :shock:

i... zasto odita manje- vise greje klupu,od kada je djukic dosao?

odvalicemo ih u kupu i to je to...
ako bude 11 na 11.. :lol:

Ocemo ODITU na teren!!!
svaka chast za ovo brate!!!

@south
Da ti pravo kažem više mi je pun **** tog njihovog "poštenja" i te pameti koju posle prosipaju sve pominjući Bjeku i Zeku kao manipulatore. I oni sami se kriju iza njih uvek za sve okrivljući Partizan.
A u prethodnim komentarima smo nabrajali situacije u kojima je sve Partizan pokraden. Pa još kad dodamo da Partizanu nije sviran penal 12 godina u derbijima sve postaje jasnije, ali ne i za Cigane. Njima nikad ništa nije jasno. Večito se prave ludi kao eto ništa nije bilo.

E da, još i ovo. U 90. minutu kod centaršuta sa leve strane dok je lopta letela ka Lazetiću koji je bio na nekih 6-7 metara od gola, biva povučen od strane Zvezdinog igrača da ne bi skočio. Samo se pitam kako izgleda taj penal u derbiju za Partizan. Nadam se da ću doživeti da vidim i to. Nadam se da ću proživeti podosta pa tamo 2030 i neke da vidimo i taj penal.

FLUID:
E da, još i ovo. U 90. minutu kod centaršuta sa leve strane dok je lopta letela ka Lazetiću koji je bio na nekih 6-7 metara od gola, biva povučen od strane Zvezdinog igrača da ne bi skočio. Samo se pitam kako izgleda taj penal u derbiju za Partizan. Nadam se da ću doživeti da vidim i to. Nadam se da ću proživeti podosta pa tamo 2030 i neke da vidimo i taj penal.
Bas sam sad to hteo da spomenem. Stvarno sramota. Ciganima sviraju penal, cim ih popreko pogledamo u nasem sesnaestercu. Fluid, ako nekom nasem igracu slome obe ruke i noge, duboko u sesnaestercu, mozda ce sudija razmisliti da svira penal. Inace gol iz poslednjeg naseg penala je postigao Cakar u pobedi 3:2 (ako se ne varam).

Sherlock:
Bas sam sad to hteo da spomenem. Stvarno sramota. Ciganima sviraju penal, cim ih popreko pogledamo u nasem sesnaestercu. Fluid, ako nekom nasem igracu slome obe ruke i noge, duboko u sesnaestercu, mozda ce sudija razmisliti da svira penal. Inace gol iz poslednjeg naseg penala je postigao Cakar u pobedi 3:2 (ako se ne varam).
Ali pazi, dosta sam utakmica odgledao u životu, što uživo što na TV-u i video X puta da se svira ovakav penal.

B92 - zanimljiv komentar:

ciganima je bilo malo to sto je i sudija igrao za njih i penal pa je Bajic morao da dobije i crveni kakva bruka i sramota ali posle svega nek Vam je na cast titula.Bravo za Terzica i Stojkovica napokon su pobedili PARTIZAN
(daglas, 11. april 2007 19:47)

Isto sa B92. Ovaj je još bolji:

Pa u ovoj utakmici se tacno vidi kako CZ igra....zatvore se i cekaju neki penal ili crveni...mislim da bi u ovom trenutku izgubili i od Zemuna al od Partizana nece jer Partizan prati losa sreca sto dobija potkupljive sudije na svojim utakmicama ili sto mu protivnici poput italijana namerno oduzimaju vreme zaleci se na laznu povredu......videcemo se u kupu a tada vas nece ni sudija spasiti!
(anti-delija, 11. april 2007 19:48 )

pa zato oni navijaju za zvezdu...
najozbiljniji sam... :|

oni su tako navikli od kad postoje...
secas se ranije...cuvenih proleca .... pa najvise penala za njih..
a i danas je isto...imaju FSS ,sto znaci i sudije....pa nije li im neki sudija, sad u upravnom odboru :shock:
u kojoj zemlji toga ima? :shock:
i kad neko navija za taj klub,to mu je postaje najnormalnije...mi smo sampioni bla bla

i zato, i kad pokazes sliku...kazu pasivan ofsajd :shock: ..a rezultat 4-2 :shock:
da je bilo 1-1 ..mislim da bi mi jos o tome raspravljali :evil:

mislim..duga je to dijagnoza navijaca iz 'bare'

Fluid, propustio si ovaj sjajan komentar.

Po prvim reakcijama koje citam, izgleda da je ovo bio jos jedan tipican derbi gde sudije odrade svoje, i uniste Partizan, pardon Penaltizan, kako ga zovu navijaci kluba kojima se svaki drugi derbi dosudi (sumnjiv ili nepostojeci) penal. Ali dobro, kako ja uvek kazem, ko ne plati na mostu, platice na cupriji (Evropi).
(marc, 11. april 2007 19:52)

Evo još jednog i dosta je:

Па мало је један пенал за Звезду и један црвени картон за Партизан. Звезда заслужује "предност" бар 2 пенала да би била равноправна са Партизаном.
(Иван ПФК, 11. april 2007 19:48)

Jasno je svima pa čak i nekim Ciganima kako su SRAMNO pobedili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back