crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
momci hvala na cestitkama
dacu sve od sebe da bude veliki grobar
dacu sve od sebe da bude veliki grobar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bole_pfc:STRICU BRAVO BRAVO BRAVO BRVO....![]()
I pored činjenice da su fudbaleri Partizana zaostatak za Crvenom zvezdom posle četiri kola nastavka Meridijan Superlige smanjili sa 14 na šest bodova, trener "crno-belih" Miroslav Đukić kaže da je osnovni cilj formiranje ekipe za sledeću sezonu. Đukić kaže da je svestan da navijači Partizana žele trofeje, ali i da osvajanje titule nije imperativ.
"Ništa još nismo osvojili. Primarni zadatak je da ekipu spustim na zemlju i da u svakom trenutku budemo svesni koliko vredimo. Kada iskočimo iz toga, kada se zaboravimo, imamo problema i sa Zemunom, koji je poslednjeplasirana ekipa na tabeli. Nismo posle 2:0 posustali, već smo počeli da igramo previše lepršavo, da se zabavljamo, a ozbiljna ekipa mora takvu utakmicu rutinski da privede kraju. Apsurd je na 2:0 primiti gol iz kontre. Ali, to je ta mladost," rekao je Miroslav Đukić, a na pitanje novinara da li je i dalje "glupo pričati o tituli", kao što je govorio u Dubaiju, odgovorio:
"Ponavljam, sve ćemo učiniti da je osvojimo, ali titula nije imperativ! Ne jurimo je! Kažem, ako budemo pravi, doći će sama, a bitno je da od nas zavisi naša sudbina."
Novinari su postavljali i pitanja u vezi sa lošom igrom i rezultatima Crvene zvezde, odnosno, odlaskom Dušana Bajevića. Đukić nije želeo da govori o onome što se dešava u redovima rivala.
"Ne opterećujem se Zvezdom, već svojom ekipom. Znam gde smo grešili, znam šta treba da korigujemo, pa su to stvari o kojima pričam sa igračima, a Zvezda nikako nije tema naših razgovora,” rekao je Đukić.
Kada je predstavljan budžet za 2007, ljudi iz uprave kluba upotrebili su formulaciju "ako osvojimo titulu"...
"Ovo je Partizan, njegovi ciljevi su poznati, treba pobeđivati i osvajati titule. Svestan sam da sa lepršavom igrom a bez rezultata – ja letim kući. Svestan sam gde se nalazim, svestan sam apetita kluba i navijača i sve drugo bilo bi foliranje. Partizan je klub koji traži trofeje, kao uostalom i Crvena zvezda. Sada smo ponovo u situaciji da određujemo sudbinu, ali moramo da nastavimo kao do sada, da gledamo sebe. Nije mi cilj da jurim Zvezdu, već da sa ovim momcima pravim igru i pobeđujem, a na kraju ćemo videti šta će nam to doneti, s tim što svi, naravno, očekujemo najbolje," zaključio je Đukić.
Sledeću utakmicu Partizan igra u Lav kupu Srbije, a protivnik je Mladost iz Apatina.
"Mladost je ozbiljna ekipa, ali ciljevi Partizana su trofeji i u Apatin putujemo po pobedu. Pokušaćemo da napadnemo protivnika od prvog minuta. Sigurno je da će biti promena u sastavu tima u odnosu na utakmicu sa Zemunom. Razlog nije samo zbog igre, već je potrebno da se neki fudbaleri odmore, kako na fizičkom, tako i na psihičkom planu," rekao je Đukić. "Crno-beli" su u nedelju imali trening, a za ekipu Teleoptika u prvom kolu Srpske lige (sa Hajdukom, 0:0) igrali su Nenad Marinković, Radovanović i Bosančić.
a ti si ono jos uvek neutralni moderator?68Mustang428CJ:Vi ste ono jos uvek u bojkotu?![]()
![]()
![]()

68Mustang428CJ:Ja sam neutralan kad trebam obavljati posao moderatora. Ne dozvoljavam ni jednim ni drugima da predju granicu. Sa onim gore sta sam napisao nisam nikoga uvredio niti sam prekrsio bilo koje pravilo tako da ne vidim gde je problem.
ti upravo to ne radis!!!! umesto da brises takve postove, ti ih sam pises... ti si moderator, vrati se malo unazad i videces... a besmisleno je uopste i skretati ti paznju jer ces sad obrisati ono sto su cigani srali ovde, a za par dana ces im se i ti pridruziti... i sve ispocetka...68Mustang428CJ:Ja upravo to ne radim? Svima je naravno dozvoljeno da postuju, ali kad predju granicu onda pocinjem da brisem. Takva su pravila na svim temama, bez obzira dali bila o Partizanu, Zvezdi ili nekom trecem timu.
FLUID:Divnih 0:3 u Apatinu. Bravo za Đukića.
Jao Ješiću sirovino, nedao Bog da te sretnem negde. Ima da ti šutnem špicaru u bulju.![]()
BTXT:E dabogda da vam se vratio.
rile_laki_oblak:ti upravo to ne radis!!!! umesto da brises takve postove, ti ih sam pises... ti si moderator, vrati se malo unazad i videces... a besmisleno je uopste i skretati ti paznju jer ces sad obrisati ono sto su cigani srali ovde, a za par dana ces im se i ti pridruziti... i sve ispocetka...
kako ide sad? jel ponovo izvlacenje za polufinale? kad je?

crni lepotan:Kako je prosla euforija oko derbija i ove nase serije pobeda uzecu sebi za pravo da analiziram nas tim
Golmani: Kralj ima problema sa povredama pitane je koliko ce jos dugo, ova dvojica jos nisu njegov nivo
Bekovi: Lomic i Rukavina su najaci bekovski tandem u nasoj ligi (ma kakva ona bila)
Stoperi: Bajic je i dalje supljina i pored gola u derbiju nije za Partizan, Mihajlov se dobro pokazuje
Vezni: Smiljanic i Tomic su bili sjajni na deriju ali ne funkcionisemo sa Bosancicem, a sa Zajicem pogotovo, Gulan je prijatno iznenadio protiv Zemuna videcemo kako ce biti kad se vrati Nadj
Ofanzivni vezni: Nebojsa Marinkovic je u sjajnoj formi, dobro igra i Jovetic, Maletic i Lazic nisu konstantni i nemaju bas pravi kvalitet
Napadaci: i dalje velika boljka, Odita i Lazetic idu od sjaja do ocaja, Vukelja i Nenad Marinkovic nisu dobili pravu priliku
Sve u svemu napredak postoji ali vise na psiholoskom planu
Fali nam jedan stoper, ofanzivni vezni I napadac
crni lepotan:ti bas volis da trazis djavola