FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ovom trenutku je nešto oko 21-og i po sata do isteka prelaznog roka, a ova dvojica ne dovode nijednog štopera. U celom timu ih imamo jedva 5-6. Od toga vrede polovina. Oko 2 i po. :| Sve drugo od sredine prema napred je tu i tamo. Može da se probere, ali odbrana je loša. Još ako se neko slučano povredi ili dobije kartone eto nam ga na. :-D

@fluid
@batka-mija

ovo sto ste vi raspravljali u prethodnim postovima,
raspravlja svaki grobar na jugu,
kao i svaki navijac partizana

samo 2 opcije su tu:
da li da podrzavam klub, iako su ona 2 pede.a u upravi,
jer klub je veci od svakog,pa i od njih

ili da ih sve pljujem, zato sto su uprava i njeni igraci najveca sramota partizana u istoriji.
spali na te grane da suruju sa bezanijom,buduc(bd)..

licno sam za drugu opciju,
...ali svaka nesloga medju nama
ide u prilog onima koji su do ovoga doveli,
i ne treba svoj bes iskaljivati jedan na drugog,
mada ovo traje predugo i ....
niko nema pravu ideju kako oterati bandite,
mirnim putem ,protestima...nisam bas siguran
a nasilno nema nikakve sanse,sanse su 0 %
tekma u novom sadu je primer,kad u gostujucem gradu,
neko angazuje 600 pripadnika zandarmerije za obicnu tekmu,
onda ne treba komentar.

Kriminalno udruzenje koje je prisvojilo i otudjilo nas klub, nastavilo je da ga degradira i ponizava. U jos jednoj igri svojstvenoj treceligaskim ekipama, Partizan (Fk Zarko Zecevic)je porazen od Vojvodine u Novom Sadu.

Partizan svakog dana pod ovom upravom tone sve dublje i dublje. Ovaj poraz je samo dokaz i logicna posledica onoga svega sto se dogadja u i oko naseg kluba. Naruseni ljudski odnosi, nepostojanje osnovnih moralnih vrednosti celnika kluba ... O nesposobnosti igraca koji trenutno igraju u klubu ne treba ni govoriti ...

Samu utakmicu je mogao da vidi i siroki TV auditorijum. Svima je jasno da su Partizanu neophodne promene, i to korenite. U vrhu. Da oni koji trebaju da odu imaju imalo obraza to bi odavno ucinili.

Grobari su ovo gostovanje odradili sasvim solidno i pojavili se u zaista lepom broju, obzirom na sramotnu cenu karte od 600 dinara. (Je li to mozda nacin za privlacenje ljudi na stadione ???). Jos jednom se pokazalo da se u Novom Sadu nista nije drasticno promenilo po pitanju odnosa broja ljudi koji navijaju za Partizan, odnosno Vojvodinu. U gradu je tokom dana retko mogao ko da se vidi sa Vojvodininim obelezjima, dok su se Grobari bez problema setali kroz NS ...
Sto se same utakmice tice, Grobari su je iskoristili za prozivanje struktura kluba sto je i sto ce biti primaran cilj Grobara na svim gostovanjima. Zapaljeno je nekoliko baklji koje su ubacene u teren uz parolu Baklje nase, ispraznice lopovske dzepove vase ... Utakmica je imala jos nekoliko parola protiv uprave i jednu koja je izgleda bas pogodila amatersku televiziju koja jos uvek nema osnovne uslove za rad, niti jednog skolovanog novinara, a gde je osnovni kriterijum za prijem na rad amoralnost i nepostojanje osnovnih ljudskih kvaliteta. Novinar te televizije, koji je poznati zekin poltron i ciju novinarsku etiku kupuju jednim placenim letovanjem (npr. u Dubaiju), usudio se da u izvestaju sa utakmice iz Novog Sada, kaze kako su Grobari istakli parolu da Madjari ne trebaju da zive u Srbiji !?! Kakva laz ... Najobisniju saljivu prozivku upucenu navijacima Vojvodine, placena novinarska i ljudska mizerija iskoristila je, odnosno pokusala da iskoristi da bi prikrila ono sto je milionski auditorijum mogao da vidi. Parolu upucenu tv stanici koja sluzi za ocuvanje mafije u nasem klubu. Sportskoj stanici koja umesto sporta ima 20 sati kvizova dnevno. Stanici koja glorifikuje i uzdize sadasnje,ove i ovakve celnike Partizana.

A da, parola je samo odslikavala ono sto je istina i sto je tacno i dok god postoje novinari kojima novinarska etika ne znaci nista i kojima je rec moral potpuno strana, fudbal ce nam liciti na ono sto sad lici, a ovakvi ljudi ce vladati nasim fudbalom.

GLASILO MAFIJE-SOS KANAL!!!

zar ste vi stvarno tako slepi? zasto da se pravim? necu da podrzavam ovakav tim i ovakvu upravu (o Partizanu kao sd, niko ne govori!) kazite mi jednog igraca koji zasluzuje da igra? kazite mi jednog igraca koji moze da se nosi sa bilo kojim prosecnim igracem iz Evrope?
ako je Tikva bila namestena utakmica, a nesrecno ispali od Petrzalke( Petrzalka, yeeee) sta je onda bio dinamo ili rapid? muda, prijatelji mojii... samo igra beskicmenjaka... sinova, ili bolje da kazem, tatinih cerkica... ***** li im svima...
a nije strasno da se izgubi... ali kad vidis da ce da ujede na terenu za tu loptu...
gledam isto ove grobare neke kojima je najveca sreca kad ispadne zvezda... pa trebate bre da se stidite... a tu se kao prsite nesto... bojkot... pa to je smesno...
ko je organizator tog protesta??!! KO? nemaju muda ni da izadju i kazu: Ja hocu da skinem Partizan... JA PRVI a prati me jos 100,000 ljudi... jos 300,000 ljudi... evo vam dokaza da ste lopovi...
umesto toga, sve sto rade je da daju neka obavestenja na komentarima b92...
e, bre, sramote... i bas cu da podrzavam takav bojkot i takav tim... govna smrdljiva... isto kao i svi vi koji ih podrzavate... nikad necemo da ih skinemo...
a ja cu na kraju prestati i da pratim svaki sport zato sto tu vise nema ljudi... samo neki bljuzgavci...

Omladinci u 1/2 finalu "Mundialita"

Omladinci Partizana (1989.) sinoć su u 1/4 finalu Mundialita u Albaceteu pobedili korejski Yong In sa 1:0(0:0) i plasirali se u polufinale turnira, koje se igra 1.9.2006. Gol je postigao Stevan Jovetić u 90'. U prvom poluvremenu golman Partizana Živković odbranio je penal, a u drugom crno-beli su pogodili 3 prečke i imali još barem 5 stopostotnih prilika.

Protivnik Partizana u polufinalu biće Real Madrid, dok je drugi par polufinala, susret Boca junioprs - Sao Paolo.:)

batka_mija:
e, vala si joj rek'o... mislim... retko da bi neko primetio to...
a je li, jel idemo na tekmu da bacamo baklje na stadion sad? i na taj nacin pokazemo jos malo primitivizma i nastetimo klubu koji toliko volimo?
Rek'o joj ja, ali delete učini svoje. :D Mod radi posao svoj.

To je fora možda jednom kao neki revolt, ali ako se stalno šteti klubu bacanjem baklji onda bojkot postaje isto loš koliko i uprava.

Ne zna čovek šta da misli o svemu.

Sherlock:
FLUID ti sve znas:D , kad se Vukelja vraca u tim?
Ćuti, znam i više od svega. :D Ali nemoj nikom da kažeš! :D

Vukeljina povreda je veoma nepredvidiva. Može da se vrati brzo, za koju nedelju, a ako se iskoplikuje ipak će morati na operaciju. Doktori su ga savetovali da ide na operaciju, ali on nije hteo nadajući se da će sve proteći u najboljem redu.
Dakle, samo to ne znam tačno. :D

Pronašao na Partizanovom sajtu u komentarima da je na nekim stranim sajtovima koje su prevodili bilo reči o dolasku Tariba Westa i ponovo pozajmice Zvonimira Vukića. Ali od toga nema ni moga. A i onaj Holanđanin nestade bez traga. :|

Sherlock:
Hvala za informacije! Gotovo, zavrsava se prelazni rok mi ne dovedosmo stopera. Nadam se samo da necemo ponoviti tradiciju i primiti 5 komada u Groningenu.

pošto je u svim našim debaklima novijeg datuma najznačanija figura bio balvanislav, mislim da je došlo do svojevrsnog zasićenja kod njega, usled stagnacije. naime, i meni bi dosadilo, svake godine jedno te isto. može lako da se desi da ove godine pokuša da pomeri granicu i da ide na šest ili sedam komata. ko zna, možda i više - nebo je granica!
reber ga je najurio u emirate ( ili katar, beše?) i odatle je uspeo da se vrati. :(
pošto je svima jasno da ga neće prodati, jer ne mogu da nađu nikog dovoljno retardiranog, pijanog ili drogiranog ko bi ga uzeo, jedino da probamo da ga likvidiramo. :lol:

mislim da je batka_mija najkompetentniji za taj posao :D i da bi uz blagoslov svih nas sa ovog topika, a verovatno i podršku svih pravih partizanovaca, trebalo da pristupi izvršenju plemenite misije. bane može da mu čuva leđa, za svaki slučaj.

Elvin:
pošto je u svim našim debaklima novijeg datuma najznačanija figura bio balvanislav, mislim da je došlo do svojevrsnog zasićenja kod njega, usled stagnacije. naime, i meni bi dosadilo, svake godine jedno te isto. može lako da se desi da ove godine pokuša da pomeri granicu i da ide na šest ili sedam komata. ko zna, možda i više - nebo je granica!
reber ga je najurio u emirate ( ili katar, beše?) i odatle je uspeo da se vrati. :(
pošto je svima jasno da ga neće prodati, jer ne mogu da nađu nikog dovoljno retardiranog, pijanog ili drogiranog ko bi ga uzeo, jedino da probamo da ga likvidiramo. :lol:

mislim da je batka_mija najkompetentniji za taj posao :D i da bi uz blagoslov svih nas sa ovog topika, a verovatno i podršku svih pravih partizanovaca, trebalo da pristupi izvršenju plemenite misije. bane može da mu čuva leđa, za svaki slučaj.
E, stvarno kad je uspeo čak iz Emirata da se vrati onda je zaslužio mesto u timu. Vidiš da čovek voli da igra fudbal. Vuče ga. Ako ga ubiju neće imati od koga da uče ovi mlađi naraštaji. :lol: :lol: :lol:

Bajic je budala i suklesan! Ali evo jednog interesantnog tekstica:)

izaberi Humsku 1 • izaberi nepokrivene tribine • izaberi prastare reflektore i semafor • izaberi stolice u pogresnoj boji • izaberi huk sa juga • izaberi stadion JNA • izaberi 04.oktobar 1945 • izaberi 7-1 • izaberi "plavu čigru" • izaberi prvi srpski tim koji je igrao u kupu i ligi šampiona • izaberi HEJSEL 1966 • izaberi 6 komada to je nasa nada • izaberi Bjekovićev gol u LJubljani • izaberi Trifunović-Stojković-Hatunić • izaberi setno podsečanje na 80-e i kaznenu ekspediciju • izaberi "parni valjak" • izaberi crno-belo • izaberi Terazijsku česmu • izaberi Mocu • izaberi štajgu u Šidu • izaberi Parangala+kondom • izaberi 2-6/4-0 • izaberi evri go • izaberi Šajbera • izaberi Fljamurtari • izaberi Petra Borotu, Gorana Grbovića, Dragana Mancea • izaberi da si crna ovca u društvu • izaberi da te sudije kradu • izaberi odlazak na tekmu o svom trošku • izaberi baštu restorana • izaberi Mišu Tumbasa • izaberi komšije iskompleksirane debile • izaberi"Uzbunu" • izaberi da si uvek glasniji u derbiju • izaberi"manastirku"za oficijelno pice • izaberi Bajru Župića • izaberi činjenicu da sa godinama postaješ luđi i luđi i da zanemaruješ porodične obaveze • izaberi Halu Sportova na Novom Beogradu • izaberi Istambul 1992 • izaberi bakljadu na šahu • izaberi Duška Radovića, Miju Aleksića, Rašu Andrića • izaberi avangardu • izaberi grlo i dlanove, a ne razglas i "koreografije" • izaberi prskalice i bubnjeve bušne • izaberi skraćeni jug • izaberi da pri razvodu uzimaš: sina, šal i televizor • izaberi da ne jedeš paradajz, jagode, lubenice • izaberi da se ulice u Beogradu zovu po tvojim fudbalerima • izaberi Darka Tešovića • izaberi upravu koja će ti svake godine prodati najboljeg igrača • izaberi Njukasl 2003 • izaberi proleće 2005 • izaberi BOŽE PRAVDE • izaberi SRBIJU • izaberi urbani duh Beograda • izaberi GROBARE • izaberi pametno • izaberi sudbinu • izaberi ponos i stav • izaberi SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM
izaberi PARTIZAN

Milivoje Ćirković, Nenad Đorđević, Branimir Bajić, Miloš Mihajlov, Marko Lomić, Dragan Radosavljević, Mladen Lazarević i Nemanja Rnić.
Evo ljudi, ovo su trenutno naši odbrambeni igrači. Oni su nam sve. Ne možemo da se zakunemo, ali bar da budemo spremni zajedno sa sva 3-4 golmana, koliko imamo, i da znamo koliko možemo da primimo od koga pod uslovom da ne damo u napadu više od toga. :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back