Kako ove godine nema takvih penala i autogolova, a prosle godine nije mogla proci utakmica da se ne dese? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

FLUID:E, a zbog toga je Evropa za vas merilo, nema ovakvih vaših sudija, i čim se tamo pojavite dobijate vaspitno-popravne packe
south:Beogradska štampa je jednoglasna u oceni da je Partizan sjajnom igrom zaslužio pobedu. Evo nekih od naslova:
"Partizan razbio Zvezdu!" (Sport); "Samo cigle od Tvrdjave - Partizan razbio Zvezdu" (Sportski žurnal), "Pala Marakana" (Večernje novosti); "Došao je i taj dan" (Kurir); "Od Marakane ostali dugmići" (Press); "Valjak pregazio pešake" (Blic).
![]()
![]()
![]()
Što kaže naš narod, ti ga krstiš, a on prdi.68Mustang428CJ:Kako ove godine nema takvih penala i autogolova, a prosle godine nije mogla proci utakmica da se ne dese?![]()
I Partizan i Zvezda gube u Evropi jer su uglavnom bili realno slabiji od protivnika,sa nekim izuzecima.ZzZzZz:A vi ste uspesni u Evropi?
To se menja iz sezone u sezonu skoro uvek!
Jedne sezone mi vas zezamo, sledece sezone vi nas.
Pazi ti smejuriju, dobijali autogolove.68Mustang428CJ:Kojim izmisljenim stvarima? Jeli ja izmisljam da ste prosle godine dobivali penale i autogolove? Jeli ja izmisljam da ove godine nema toga?
Daj bre nemoj da preteruješ. Autogol je autogol. Nema tu dobijanja. Naposletku koliko se sećam i vi imaste autogolove samo mudro ćutiš o tome, ali mudro i ne govoriš.

68Mustang428CJ:Prosle godine ama na bas svakoj utakmici koju ste imali problema dobiti - imali ste penale, a ove godine bas nijedan.

Nisu jos bas najspremniji, ali sledece sezone ce biti pravi.south:nego ljudi, mi razbismo tim...spreman za ligu sampiona![]()
![]()
![]()
onom koromanu bi' se... da ne kazem sta... koji je to majmun, ne mogu da verujem... njegov ucinak na derbiju je to sto je klinca povuk'o za nos... sta on misli, da jedino on zna da igra fudbal tu?
Ma dovoljno je pogledati broj titula i domacih a i internacionalnih i svaka prica i rasprava je suvisna.
.........Zvezda da je dobila bilo bi drvlje i kamenje po Partizanu,ciganska posla svi to znaju,poklopite se usima za 128 derbi i kraj........ima vremena za revans......Goku:U jednim crnogorskim novinama "Burzanovic ne moze sam" hehe
Torrente-BG:Ma dovoljno je pogledati broj titula i domacih a i internacionalnih i svaka prica i rasprava je suvisna.