rile_laki_oblak:a da ti malo promenis svoje postove na temi Partizana? ili si ti jedini koji je ovde sjajan, a svi mi ostali moramo da se menjamo?
a to, da li cu ja da dolazim ovde i postujem, ili ne, nije na tebi da razmisljas...
pogledaj prvo svoje postove, na ovoj temi, i shvatices... ako mozes da shvatis, naravno...
zao mi je samo sto fluid, kao drugi moderator ovde, nema srca da obrise sve tvoje glupe i nezanimljive postove na temi Partizana... mozda je i njegova krivica najveca, sto ti dolazis ovde i ostavljas poruke koje UOPSTE nemaju veze sa Partizanom... ali, ti si moderator, jel da? i mozes sve...
mislim da nisam jedini koji bi' tebe prvog stavio na ignore listu... ali, ti to ionako ne shvatas... jer si najbolji...
Ma jeli? Ti si jedini koji se zali, ali veruj mi nije me ni malo briga.
Da je neki clan koji dolazi redovno i normalno diskutuje, mozda bi i obratio paznju. Ali posto si ti u pitanju koji se pojavi jednom mesecno i ostavi nekoliko komentara gde se samo zali, stvarno me nije briga jesi li imalo zadovoljan ili ne. Ako se iko zali na mene zbog onoga sto pisem na ovoj temi, to su takvi kao ti, koji se pojave jednom mesecno, ne napisu bas nista o temi vec se samo zale na druge ljude, i onda nestanu mesec dana ... i onda krecu iz pocetka.
By the way, obrati paznju sta grobari pisu na temi o Zvezdi u sekciji Kosarka.
) ali sve to je sastavni deo zivota na Forumima. Bez tih koskanja bilo bi stvarno nezanimljivo. Zato i rado otvaram Forum i trazim samo ono gde sevaju varnice. Mogu ti reci da se slatko ismejem da se zena cak hvata za glavu jer "ne moze visa da slusa moj smeh"
ops: