FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rile_laki_oblak:
a da ti malo promenis svoje postove na temi Partizana? ili si ti jedini koji je ovde sjajan, a svi mi ostali moramo da se menjamo?
a to, da li cu ja da dolazim ovde i postujem, ili ne, nije na tebi da razmisljas...
pogledaj prvo svoje postove, na ovoj temi, i shvatices... ako mozes da shvatis, naravno...
zao mi je samo sto fluid, kao drugi moderator ovde, nema srca da obrise sve tvoje glupe i nezanimljive postove na temi Partizana... mozda je i njegova krivica najveca, sto ti dolazis ovde i ostavljas poruke koje UOPSTE nemaju veze sa Partizanom... ali, ti si moderator, jel da? i mozes sve...
mislim da nisam jedini koji bi' tebe prvog stavio na ignore listu... ali, ti to ionako ne shvatas... jer si najbolji...

Ma jeli? Ti si jedini koji se zali, ali veruj mi nije me ni malo briga.

Da je neki clan koji dolazi redovno i normalno diskutuje, mozda bi i obratio paznju. Ali posto si ti u pitanju koji se pojavi jednom mesecno i ostavi nekoliko komentara gde se samo zali, stvarno me nije briga jesi li imalo zadovoljan ili ne. Ako se iko zali na mene zbog onoga sto pisem na ovoj temi, to su takvi kao ti, koji se pojave jednom mesecno, ne napisu bas nista o temi vec se samo zale na druge ljude, i onda nestanu mesec dana ... i onda krecu iz pocetka.

By the way, obrati paznju sta grobari pisu na temi o Zvezdi u sekciji Kosarka.

ni najmanje me ne zanima sta neko pise na nekoj drugoj temi...
niti sam ocekivao da ti ukapiras sta sam pokusao da ti objasnim...
ako ti je izgovor za spamerske postove, koje ovde ostavaljas, to sto neko drugi pise na nekoj drugoj temi, onda stvarno odustajem od daljeg pokusavanja da ti dokazem da preterujes i da su ti komentari na ovoj temi totalno neduhoviti...
i, ako vec hoces da napises nesto o nekome, onda bar proveri sta pises... jer ja nisam ovde jednom mesecno, nego svakodnevno... a to me, opet, ne cini bitnijim i od nekoga ko dodje samo jednom godisnje...
u stvari, mozda ti je malo zapetljano... uprosticu ti... ovaj forum nije niciji... i nebitno je koliko cesto neko dolazi tu...
a sad, nastavi da se ovde "svetis" nekim sebi slicnima koji pisu nesto negde... i nastavi sa pokusajima da budes jos gori od njih, umesto da pokusas suprotno...

Dolazis svakodnevno, a imas 0.90 komentara po danu. 'Nuff said.

Mozda tebe ne zanima sta neko drugi pise na drugoj temi, ali mene zanima. Ako sam dozvolio da se Zvezda i Partizan porede na Zvezdinoj temi - dozvolicu i ovde.

Nadji de mi taj spam koji sam ja ostavljao na ovoj temi i o kome stalno pricas. Bas me interesuje sta sam ja to pisao, a da nije bilo povezano sa ovom temom. Jer sam proverio zadnjih 10-ak stranica i bas nista ne mogu naci da sam pisao, a da pri tom nije povezano sa temom.

Obrati paznju na "raspravu" koju Rainbow Six i FLUID vode na Zvezdinoj temi. Po tvojoj teoriji ja bi sve to trebao brisati. Oh da, ja zaboravio da tebe ne interesuje sta se desava na ostalim temama.

@
Nevidljivi
Batka Mija je nepopravljivi bezrazlozni buntovnik. Istina u svemu je da samo kritikuje. Ali nedosledan je svojih principa. Nije bilo davno kada se zestoko prepirao sa Fluidom samo zato sto ovaj ne misli kao on. Sada kada je Fluid moderator, njegovi postovi ga ne interesuju jer ih ostavlja na drugoj temi koju on "ne posecuje"! I vidi ono cega nema. Ni ja nisam nigde video neki tvoj post koji nije vezan za temu. Fluid se, naprotiv, svojim postovima suprotstavlje necijem misljenju i uistinu diskusijom koju kao moderator ne ume da prekine, izaziva reakciju koju sam kritikuje. Spamovanje!
Zato me i cudi tolika Batka Mijina jednostranost.
A iskreno da ti kazem, spamovanje koje su izazvali Rainbow Six i Fluid malo kome ovde ko je redovan posetilac, smeta. Meni ni najmanje. Rado se ponekad i upustim u diskusiju i naravno prozivam (south-a :lol: ) ali sve to je sastavni deo zivota na Forumima. Bez tih koskanja bilo bi stvarno nezanimljivo. Zato i rado otvaram Forum i trazim samo ono gde sevaju varnice. Mogu ti reci da se slatko ismejem da se zena cak hvata za glavu jer "ne moze visa da slusa moj smeh":lol: :lol: :lol:

Antić i Katanec dolaze u Partizan
Autor: A. Anđelić | 24.05.2007 - 20:00
Antić i Katanec dolaze u Partizan

Radomir Antić u junu stiže u Humsku, a sa njim bi trebalo da dođe i Srećko Katanec, koji bi preuzeo trenersku poziciju od Miroslava Đukića, saznaje „Blic“ iz krugova bliskih Humskoj. Slovenački stručnjak koji vodi reprezentaciju Makedonije, još prošle zime je, baš na predlog Radomira Antića, bio kandidat za šefa struke crno-belih, međutim tada su pregovori propali.

Sada je situacija drugačija, jer će Radomir Antić narednih šest meseci biti na mestu direktora kluba, kako bi uputio u posao čoveka, koji će od januara 2008. godine biti zadužen za rad u struci. Antićevim povratkom u Beograd otvaraju se vrata i za Srećka Kataneca, koji zimus nije isključio mogućnost svog dolaska u Partizan, ali je tada istakao da posle lošeg iskustva sa Olimpijakosom više nikada neće uzimati klub u sred sezone.

Odita prvi napušta Humsku

Prvi fudbaler koji će napustiti Partizan je Obijora Odita. Kako prenosi "Sport" napadač crno-belih je u utorak potpisao ugovor sa jednim klubom iz Emirata.

Kako se pretpostavlja Odita je postigao dogovor sa Al Ainom, a vrednost transfera je oko milion evra!

Odita je zapao za oko Arapima još zimus, kada su crno-beli bili na pripremama u Dubaiju. Tada je Nigerijac do poslednjeg dana čekao pravu ponudu Al Nasra, ali su ljudi iz Partizana odustali od prodaje zbog dobre igre Odite na poslednjem kontrolnom meču, na kojem je postigao dva gola.

" Ne mogu još ništa da komentarišem, zaista", rekao je Odita, o mogućem odlasku iz Partizana.

v.v.ilic:
@
Nevidljivi
A iskreno da ti kazem, spamovanje koje su izazvali Rainbow Six i Fluid malo kome ovde ko je redovan posetilac, smeta. Meni ni najmanje. Rado se ponekad i upustim u diskusiju i naravno prozivam (south-a :lol: ) ali sve to je sastavni deo zivota na Forumima. Bez tih koskanja bilo bi stvarno nezanimljivo. Zato i rado otvaram Forum i trazim samo ono gde sevaju varnice. Mogu ti reci da se slatko ismejem da se zena cak hvata za glavu jer "ne moze visa da slusa moj smeh":lol: :lol: :lol:
a170.gif
001.gif
038.gif
070.gif

c014.gif
c011.gif

IVAN TOMIĆ PREGOVORA SA IGRAČIMA KOJIMA ISTIČU UGOVORI
JOVETIĆ NEĆE DA POTPIŠE?
Ivan Tomić je u saradnji sa trenerom Miroslavom Đukićem „sastavio” spisak potencijalnih pojačanja za Partizan, ali je kao prioritetni zadatak odredio rešavanje kadrovske situacije u sopstvenoj kući. Zamenik direktora crno-belih juče je zakazao sastanak Stevanu Jovetiću i Darku Maletiću. Najveći Partizanov talenat (Jovetić) još nije potpisao profesionalni ugovor, saznajemo da već nekoliko meseci traje ubeđivanje od strane čelnika crno-belih, ali mladi Crnogorac odbija da stavi paraf na ugovor.
Priča između Partizana i Jovetića mogla bi da liči na „slučaj Sulejmani”, kome je nedavno istekla šestomesečna suspenzija i konačno će zaigrati za Herenven. I Jovetića menadžeri žele da odvedu u inostranstvo, a Tomić čini napor da napravi prvi kvalitetan potez na funkciji zamenika direktora. Do zaključenja ovog broja nismo saznali ishod pregovora, ali je apsolutno jasno da bi ostanak Jovetića bio najveće pojačanje Partizana u prelaznom roku.
Klub iz Humske želi da potpiše novi ugovor i sa bosanskim reprezentativcem (Darko Maletić). I brzonogi napadač ne krije da bi voleo da ostane u Humskoj, pa se očekuje da ovaj posao lako bude realizovan. Ugovor ovog leta ističe i Ivici Kralju, ali iskusnog golmana još niko nije zvao na razgovor oko eventualnog produžetka saradnje.

Ova saopstenja bas postala moderna. Moram se i ja oglasim, kad mogu svi sto ne bih mogao i ja. Evo Zeceviceve misli:
Poštovani prijatelji sporta i navijači Partizana,

Napisi o tobožnjim zbivanjima u FK „Partizan“, koji su poprimili razmere kampanje, primoravaju me da se saopštenjem obratim javnosti, što inače veoma retko činim. Nije mi namera da štitim svoj lični i profesionalni integritet, jer smatram da se on najefikasnije čuva radom i rezultatima rada, a ne rečima, već integritet FK „Partizan“ koji je ogromnom količinom neistina ozbiljno ugrožen. Uostalom, u FK „Partizan“ kao uređenom i organizovanom klubu precizno je utvrđeno pitanje odgovornosti, pa ću i ja za rezultate svog rada odgovarati Skupštini FK „Partizan“, koja ima isključivo pravo i dužnost da odlučuje o mom statusu.

Delimično bih imao razumevanja da napisi u dnevnoj štampi sadrže barem zrnce istine oko kojeg se pletu slobodne novinarske konstrukcije. Ali, s obzirom da informacije o zakazivanju Skupštine kluba, pripremanju „puča“, razgovorima sa navodnim kandidatima za predsednika kluba predstavljaju potpunu i apsolutnu neistinu, jedino mi preostaje da zaključim da se radi o nameri destabilizacije FK „Partizan“ u veoma važnom trenutku pred početak letnjeg prelaznog roka, kada se čine napori da FK „Partizan“ obezbedi seniorsku ekipu koja će ostvarivati bolje rezultate nego u prethodne dve takmičarske sezone. Takođe, mogu da shvatim želju urednika listova da bombastičnim naslovima i člancima uvećaju tiraž, ali očekujem da se u tome poštuje minimum profesionalne i ljudske etike.

Vrhunac beskrupuloznosti predstavljaju „informacije“ o spiskovima službenika FK „Partizan“ koji će biti otpušteni sa posla. Da li je iko pomislio kako će se osećati ti ljudi, koji godinama savesno obavljaju svoje poslove, i članovi njihovih porodica kada u novinama pročitaju da će ostati bez radnog mesta, bez egzistencije?

Na kraju bih želeo da naglasim da vrlo dobro poznajem sistem funckionisanja kluba, njegovih organa, kao i tehnologiju rada u komunikaciji sa javnošću, te pokušaji da se preko medija dovedu u pitanje moji odnosi sa ljudima sa kojima najtešnje sarađujem u svakodnevnom radu su samo još jedan neuspeo pokušaj da se unese razdor u unutrašnje odnose u klubu i poremeti mir koji nam je u ovom trenutku najpotrebniji.

S poštovanjem,

Generalni sekretar FK „Partizan“

Žarko Zečević

navodno će prvo pojačanje partizana biti tošić iz banata. on je valjda levi bek. lomić sigurno ide, verovatno u neu rusiju, ukrajinu, monngoliju... svejedno.

ako ne nameravaju da dovedu makar dva kvalitetna štopera, neka se teraju u tri lepe, sa sve stručnim savetnikom antićem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back