FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smiljanic zadnju utakmicu je odigrao na Marakani i od tad ofanzivno nula, defanzivno i jos nekako
Gulan trudi se decko ali od sivila ne moze vise
braca Marinkovic losi vrlo losi pogubljeni
Jovetic evo novog Simona daj detetu loptu da se igra
Lazic umro bi kad bi potrcao
Zmajic totalni diletant, taj nema dve daske
Bosancic davitelj nad daviteljima

Zasto nase glavesine nisu bile u lozi?

Utakmica protiv Vojvodine je klasičan odraz bezidejnosti i bezvoljnosti u koju može da upadne neka ekipa u kojoj ništa, ali apsolutno ništa, ne štima. Kad se tome doda mladost igrača bez iskustva i vođe na terenu onda zna se šta sledi - poraz.
Koliko je samo značio Đorđević u odbrani za ovu ekipu sad se vidi iz aviona. Napisah pre neki dan da Rnić može da bude dobar, ali pod uslovom da nikako, ni po koju cenu, ne igra štopera. I nažalost sam bio u pravu. Ovoliki broj kikseva koje je imao ga svrstava u igrače komima Bajića može da bude profesor. Da, da, ima i takvih.
Kada se upadne u ovoliku apatiju teško je ocenjivati igrače, a imati uvid u njihove (ne)kvalitete. Tako da je veoma nezahvalno davati bilo kakve konstruktivne ocene igrača. Ali uprkos svemu mi se čini da je ovaj Lomić dečko promašio profesiju jer kod njega nema šta valja, i tako iz utakmice u utakmicu.
Drugi ili treći, sve jedno je. Ipak se ide u Evropu, u kvalifikacije za Kup UEFA. Mada bih više voleo da ove godine preskočimo Evropu jer potrebno je zbijanje i totalna konsolidacija redova. A za ovakve kakvi smo i u kakvoj smo atmosferi, koja ima sve naznake da će još potrajati, Evropa nam ne treba, a verovatno ni Partizan njoj.

Lomic je ekstra igrac, al' je istorosen... pa koja to ekipa celu polusezonu igra "igru" u kojoj je levi bek glavni igrac??!! citam vas sad... mi smo majstori da unistimo nase igrace.. da ih napljujemo... na Smiljanica su svi skocili posle onog derbija... zato sto je rek'o sta god je rek'o... i morao je decko da se izvinjava... da sam na njegovom mestu bio, nikad se ne bi' to uradio... nego bi' ostao pri svemu sto sam rek'o... gledam one pickice kako svoje igrace dizu u nebo, a kante su zesce... al' zato, kad treba da se pljuje nas igrac, onda im se i navijaci Partizana pridruzuju... treci smo, pa sta? ekipa je premlada, to je razlog... a neki igraci stvarno ne zasluzuju da igraju, treba ih oterati... ostale ako ne prodaju i samo vrate one bolje, koji su na pozajmicama, eto nama ekstra ekipe za par godina... ekstra ekipe koja ce se setati kroz nasu ligu, naravno... bez nekog veceg uspeha u Evropi...
taj Smiljanic je odlican igrac, nema veze ko sta prica... bar mu se zelja vidi.. ima mali mu.da... takvi igraci nam trebaju... i zato ga treba podrzati, stati u njegovu odbranu... a ne samo pljuvati po njemu... jer je to najlakse raditi...
P.S. stvarno mislim da bi trebala da se uvede opcija da se moderator moze staviti na ignore listu...

rile_laki_oblak:
Lomic je ekstra igrac, al' je istorosen... pa koja to ekipa celu polusezonu igra "igru" u kojoj je levi bek glavni igrac??!! citam vas sad... mi smo majstori da unistimo nase igrace.. da ih napljujemo... na Smiljanica su svi skocili posle onog derbija... zato sto je rek'o sta god je rek'o... i morao je decko da se izvinjava... da sam na njegovom mestu bio, nikad se ne bi' to uradio... nego bi' ostao pri svemu sto sam rek'o... gledam one pickice kako svoje igrace dizu u nebo, a kante su zesce... al' zato, kad treba da se pljuje nas igrac, onda im se i navijaci Partizana pridruzuju... treci smo, pa sta? ekipa je premlada, to je razlog... a neki igraci stvarno ne zasluzuju da igraju, treba ih oterati... ostale ako ne prodaju i samo vrate one bolje, koji su na pozajmicama, eto nama ekstra ekipe za par godina... ekstra ekipe koja ce se setati kroz nasu ligu, naravno... bez nekog veceg uspeha u Evropi...
taj Smiljanic je odlican igrac, nema veze ko sta prica... bar mu se zelja vidi.. ima mali mu.da... takvi igraci nam trebaju... i zato ga treba podrzati, stati u njegovu odbranu... a ne samo pljuvati po njemu... jer je to najlakse raditi...
P.S. stvarno mislim da bi trebala da se uvede opcija da se moderator moze staviti na ignore listu...
A o čemu ti to pričaš, ako sme da se zna? Ti si se potpuno pogubio pa ne znaš ni ko je šta pisao. Samo baneš odjednom i prodaješ naknadnu pamet, ali ne znam kome.
Pogledaj moje prethodne postove i videćeš da sam ja jedini ovde koji je branio igrače. Otkud ti ta ideja da mene prozivaš što se tiče toga??? :shock: Ovo za Lomića je prvi put da sam napisao nešto ovako krupnije za nekog igrača ali prevršio je svaku meru. Prosto čovek ne može igrača da prođe, a i kad prođe on ne ume da centrira. I ko je napadao Smiljanića??? Pa ja sam se ovde raspravljao sa skoro sa svima koji su napadali Smiljanića i ove mlade igrače Partizana, govorio sam da imaju kvalitet, a posebno se raspravljao sa Ciganima. A pogledaj sebe, dođeš ovde i optužiš upravo mene koji sam toliko potrošio vremena pišući ono što je nekima nedokazivo. :roll:
Mislim da je šteta što na ignore listu ne možeš da staviš upravo sebe, jer ovim što ti pišeš i pokušavaš meni da nakačiš te stavlja na tu tvoju moralnu ignore listu "čistunaca i ljudi bez mana".

FLUID:
A o čemu ti to pričaš, ako sme da se zna? Ti si se potpuno pogubio pa ne znaš ni ko je šta pisao. Samo baneš odjednom i prodaješ naknadnu pamet, ali ne znam kome.
Pogledaj moje prethodne postove i videćeš da sam ja jedini ovde koji je branio igrače. Otkud ti ta ideja da mene prozivaš što se tiče toga??? :shock: Ovo za Lomića je prvi put da sam napisao nešto ovako krupnije za nekog igrača ali prevršio je svaku meru. Prosto čovek ne može igrača da prođe, a i kad prođe on ne ume da centrira. I ko je napadao Smiljanića??? Pa ja sam se ovde raspravljao sa skoro sa svima koji su napadali Smiljanića i ove mlade igrače Partizana, govorio sam da imaju kvalitet, a posebno se raspravljao sa Ciganima. A pogledaj sebe, dođeš ovde i optužiš upravo mene koji sam toliko potrošio vremena pišući ono što je nekima nedokazivo. :roll:
Mislim da je šteta što na ignore listu ne možeš da staviš upravo sebe, jer ovim što ti pišeš i pokušavaš meni da nakačiš te stavlja na tu tvoju moralnu ignore listu "čistunaca i ljudi bez mana".
ha haha... kakvo iznenadjenje... Fluid, nisam uopste mislio na tebe kad sam rek'o ono o ignoru i moderatorima... nisi bas centar sveta, izvini... niti sam na tvoj post mislio (da jesam, citirao bi' te, zar ne?) kad sam pricao o Lomicu i o Smiljanicu... izvini jos jednom, ali ne citam tvoje postove bas sa tolikom paznjom... ovde valjda covek moze da iznese svoje misljenje...
ono o cemu sam ja pricao jeste to da se ti mladi igraci provlace po novinama i da se na njih stvara pritisak... i da je lose raditi to... a da ljudi ovde samo prihvataju... ako je bas trebalo objasnjenje...
sto se moderatora tice, zao mi je sto ne mogu cargera da stavim na ignore listu jer mislim da su njegocvi postovi odavno presli granicu dobrog ukusa... i mislim da je dosadan sa njegovim komentarima... i da ovde vise pise o ciganima nego o temi... i znam da nisam jedini koji mu je to rek'o, ali, dzabe, ocigledno... ako bas treba objasnjenje, naravno...

rile_laki_oblak:
ha haha... kakvo iznenadjenje... Fluid, nisam uopste mislio na tebe kad sam rek'o ono o ignoru i moderatorima... nisi bas centar sveta, izvini... niti sam na tvoj post mislio (da jesam, citirao bi' te, zar ne?) kad sam pricao o Lomicu i o Smiljanicu... izvini jos jednom, ali ne citam tvoje postove bas sa tolikom paznjom... ovde valjda covek moze da iznese svoje misljenje...
ono o cemu sam ja pricao jeste to da se ti mladi igraci provlace po novinama i da se na njih stvara pritisak... i da je lose raditi to... a da ljudi ovde samo prihvataju... ako je bas trebalo objasnjenje...
sto se moderatora tice, zao mi je sto ne mogu cargera da stavim na ignore listu jer mislim da su njegocvi postovi odavno presli granicu dobrog ukusa... i mislim da je dosadan sa njegovim komentarima... i da ovde vise pise o ciganima nego o temi... i znam da nisam jedini koji mu je to rek'o, ali, dzabe, ocigledno... ako bas treba objasnjenje, naravno...
:lol: Upsss... mala zabuna... koincidencija... samo par postova gore sam pominjao neke stvari koje si i ti pominjao posle, ali u nekom drugom kontestu... :D tako da sam mislio da je meni namenjeno.
Izvini za ako si se uvredio, ali baš sam se zaprepastio :shock: kad sam video da sam napadnut bez ikakvog razloga. :lol:

sto se tice mog misljena o Loli moj avatar govori sve
a ovo da je Lomic istrosen ja bi preformulisao u to da Djukic ima jedan te isti sablon naguravanja lopte po bokovima i to je provaljeno, pojaca se pritisak na Lomica i Partizan zaustavljen po levoj strani, posto onaj Lazic nema nameru da potrci, a desno krilo nemamo (to nisu ni Maletic ni Marinkovic mladji) pa nema ko da pomogne Rukavini i onda se iga ko protiv Vose
vidim da se gore brani mladost fudbalera, za neke to jeste opravdanje ali za neke kao sto su Bajic, Rnic, Lazetic takvog opravdanja nema

rile_laki_oblak:
Ja za tebe (i tebi slicnima) imam bolje resenje. Stavi na ignore tabelu Meridijan lige. Neces imati razloga da se sekiras. A mozes iz kalendara da ignorises i 1991 god. Ako ti smetaju rezultati Derbija od osnivanja Zvezde i Partizana i to ignorisi. Imam jos po koji spisak ali ovaj ti je dovoljan.

Grobari prekinuli bojkot do daljeg!

Navijači Partizana rešili su da prekinu dvogodišnji bojkot uzrokovan slabim rezultatima koji su usledili kao posledica lošeg vođenja kluba. Grobari su se obratili javnosti putem saopštenja u kome se izražava zadovoljstvo što je učinjen primetan pomak po pitanju kadrovske politike u klubu, kao i da je očigledno da Partizan ne može bez Grobara, pa se navijači pozivaju da se u punom broju vrate na tribine već u poslednjem kolu prvenstva, u kome Partizan dočekuje Mladost. B92 saopštenje objavljuje u celosti.

Navijačka grupa Grobari Jug poziva sve navijače Partizana, a posebno one koje su se zakleli da nogom neće kročiti na stadion dok je tu Žarko Zečević, da na utakmici poslednjeg kola protiv Mladosti iz Apatina, u subotu 26. maja ispune stadion Partizana do poslednjeg mesta.

Želja nam je da na taj način proslavimo titulu dvogodišnjeg bojkota tj smenu Nenada Bjekovića i pozdravimo pozitivan trend promena u klubu kao i pozitivna razmišljanja novih čelnika, koji za razliku od svojih prethodnika, smatraju da su navijači neophodni u stvaranju novog i jakog Partizana. Podsećamo javnost i sve navijače Partizana da je za vreme trajanja bojkota iz FK Partizan otišao predsednik kluba Ivan Ćurković, da je promenjen kompletan UE, da je na poslednjoj sednici UO i direktor kluba Nenad Bjeković podneo ostavku. Na taj način ispunjena je većina zahteva koja je postavljena na samom početku protesta što znači da je bojkot uspeo i da je imao više nego očigledne rezultate. Naravno da navijači Partizana ostaju pri zahtevu za smenom Žarka Zečevića, čoveka koji bez trunke stida zarad svojih ličnih interesta drži FK Partizan i navijače našeg kluba u višegodišnjoj agoniji. Smena ovog čoveka je posebno bitna, ne iz razloga što navijačka grupa Grobari Jug želi da vrši uticaj u kreiranju politike kluba, već u smislu uvođenja najnormalnije procedure smenjivosti u trenucima kada rezultati kluba nisu na nivou standarda koje naš klub nameće.

Pošto je evidentno da je Partizan u velikoj krizi koja je rezultat lošeg vođenja kluba, posebno u poslednjih nekoliko godina, a razumejući našu dužnost kao navijača koji vole svoj klub, doneli smo odluku da ćemo od ove utakmice PREKINUTI BOJKOT DO DALJEG i biti prisutni na svojoj južnoj tribini u interesu očuvanja ugleda FK Partizan koji je potezima Zečevića, Bjekovića i Ćurkovića ozbiljno narušen. Bojkot je pokazao da klub bez navijača ne može, a bez loših pojedinaca kao što je pomenuta trojka i te kako može i mora.

Još jednom pozivamo sve prave Grobare da dođu na južnu tribinu i velikom brojnošću uveličaju početak jedne nove ere Partizana, čime ćemo našoj matičnoj tribini zajedno vratiti sjaj koji nije imala poslednje dve godine.

SVI NA JUG!!!

Grobari Jug

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2007&mm=05&dd=21&nav_id=247613

v.v.ilic:
Ja za tebe (i tebi slicnima) imam bolje resenje. Stavi na ignore tabelu Meridijan lige. Neces imati razloga da se sekiras...
Dobri savjet Ilke, ali prekasno:
tabelalx5.png
:twisted: :twisted: :twisted:

:twisted:

rile_laki_oblak:

Tebi bi najbolje bilo da SEBE stavis na ignore list.

Rekao sam ti pre - ako ti se ne svidja ova sekcija ti nemoj dolaziti ovde.

Da ne kažu posle da niko ovde nije postovao.Pozdravljam povratak na stadione, ali čitam danas objašnjenje Grobara da je bojkot uspešan.Slažem se ali Nenad Bjeković je još tu, Zečević ni ne pomišlja da ode, a nova uprava se utopila u staro sivilo.Ispunjeno je dovođenje nekadašnjih igrača na funkcije u klubu(Tomić, Petrić), ali i dalje je srž problema unutra!

Da ne bude zabune.Bojkot NIJE zavrsen, vec je zbog tragicne situacije odluka tribine da se ide na utakmicu u subotu.Zarko Zecevic ce i dalje biti u zizi Grobara i nece se bojkot zavrsiti dok on ne ode.

SVI NA JUG !
ZA POBJEDE , ZA MIRAN SAN , ZA TITULE , ZA PARTIZAN !
NEMA PREDAJE DO KONACNE POBJEDE !
GROBARI JUG

68Mustang428CJ:
Tebi bi najbolje bilo da SEBE stavis na ignore list.

Rekao sam ti pre - ako ti se ne svidja ova sekcija ti nemoj dolaziti ovde.
a da ti malo promenis svoje postove na temi Partizana? ili si ti jedini koji je ovde sjajan, a svi mi ostali moramo da se menjamo?
a to, da li cu ja da dolazim ovde i postujem, ili ne, nije na tebi da razmisljas...
pogledaj prvo svoje postove, na ovoj temi, i shvatices... ako mozes da shvatis, naravno...
zao mi je samo sto fluid, kao drugi moderator ovde, nema srca da obrise sve tvoje glupe i nezanimljive postove na temi Partizana... mozda je i njegova krivica najveca, sto ti dolazis ovde i ostavljas poruke koje UOPSTE nemaju veze sa Partizanom... ali, ti si moderator, jel da? i mozes sve...
mislim da nisam jedini koji bi' tebe prvog stavio na ignore listu... ali, ti to ionako ne shvatas... jer si najbolji...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back