Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Nije bitno koji smo. Ovoliki porazi u ovoj tramvaj ligi, nisu za potcenjivanje. Ubedljivo najgora sezona koju ja pamtim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odita opet ne igra zbog obnovljene povrede, koju vuče celu sezonu. I uprkos tome dao je 10 golova u sezoni. A sumnje nema, Odita je car za Đokića.68Mustang428CJ:A kako Odita igra?
FLUID i ja cesto preko MSN imamo diskusiju da li je Odita bolji/gori od D(j)okica.
I meni nije jasno šta je sa Lazetićem, zašto ne igra. :-?Vanjor:Lazetić ljudi jel u fudbalu cilj dati gol???
FLUID:Odita opet ne igra zbog obnovljene povrede, koju vuče celu sezonu. I uprkos tome dao je 10 golova u sezoni. A sumnje nema, Odita je car za Đokića.Da je Đokić bio povređen, ne bi dao ni 3 komada.
![]()
A o čemu ti to pričaš, ako sme da se zna? Ti si se potpuno pogubio pa ne znaš ni ko je šta pisao. Samo baneš odjednom i prodaješ naknadnu pamet, ali ne znam kome.rile_laki_oblak:Lomic je ekstra igrac, al' je istorosen... pa koja to ekipa celu polusezonu igra "igru" u kojoj je levi bek glavni igrac??!! citam vas sad... mi smo majstori da unistimo nase igrace.. da ih napljujemo... na Smiljanica su svi skocili posle onog derbija... zato sto je rek'o sta god je rek'o... i morao je decko da se izvinjava... da sam na njegovom mestu bio, nikad se ne bi' to uradio... nego bi' ostao pri svemu sto sam rek'o... gledam one pickice kako svoje igrace dizu u nebo, a kante su zesce... al' zato, kad treba da se pljuje nas igrac, onda im se i navijaci Partizana pridruzuju... treci smo, pa sta? ekipa je premlada, to je razlog... a neki igraci stvarno ne zasluzuju da igraju, treba ih oterati... ostale ako ne prodaju i samo vrate one bolje, koji su na pozajmicama, eto nama ekstra ekipe za par godina... ekstra ekipe koja ce se setati kroz nasu ligu, naravno... bez nekog veceg uspeha u Evropi...
taj Smiljanic je odlican igrac, nema veze ko sta prica... bar mu se zelja vidi.. ima mali mu.da... takvi igraci nam trebaju... i zato ga treba podrzati, stati u njegovu odbranu... a ne samo pljuvati po njemu... jer je to najlakse raditi...
P.S. stvarno mislim da bi trebala da se uvede opcija da se moderator moze staviti na ignore listu...
ha haha... kakvo iznenadjenje... Fluid, nisam uopste mislio na tebe kad sam rek'o ono o ignoru i moderatorima... nisi bas centar sveta, izvini... niti sam na tvoj post mislio (da jesam, citirao bi' te, zar ne?) kad sam pricao o Lomicu i o Smiljanicu... izvini jos jednom, ali ne citam tvoje postove bas sa tolikom paznjom... ovde valjda covek moze da iznese svoje misljenje...FLUID:A o čemu ti to pričaš, ako sme da se zna? Ti si se potpuno pogubio pa ne znaš ni ko je šta pisao. Samo baneš odjednom i prodaješ naknadnu pamet, ali ne znam kome.
Pogledaj moje prethodne postove i videćeš da sam ja jedini ovde koji je branio igrače. Otkud ti ta ideja da mene prozivaš što se tiče toga??? :shock: Ovo za Lomića je prvi put da sam napisao nešto ovako krupnije za nekog igrača ali prevršio je svaku meru. Prosto čovek ne može igrača da prođe, a i kad prođe on ne ume da centrira. I ko je napadao Smiljanića??? Pa ja sam se ovde raspravljao sa skoro sa svima koji su napadali Smiljanića i ove mlade igrače Partizana, govorio sam da imaju kvalitet, a posebno se raspravljao sa Ciganima. A pogledaj sebe, dođeš ovde i optužiš upravo mene koji sam toliko potrošio vremena pišući ono što je nekima nedokazivo.![]()
Mislim da je šteta što na ignore listu ne možeš da staviš upravo sebe, jer ovim što ti pišeš i pokušavaš meni da nakačiš te stavlja na tu tvoju moralnu ignore listu "čistunaca i ljudi bez mana".
rile_laki_oblak:ha haha... kakvo iznenadjenje... Fluid, nisam uopste mislio na tebe kad sam rek'o ono o ignoru i moderatorima... nisi bas centar sveta, izvini... niti sam na tvoj post mislio (da jesam, citirao bi' te, zar ne?) kad sam pricao o Lomicu i o Smiljanicu... izvini jos jednom, ali ne citam tvoje postove bas sa tolikom paznjom... ovde valjda covek moze da iznese svoje misljenje...
ono o cemu sam ja pricao jeste to da se ti mladi igraci provlace po novinama i da se na njih stvara pritisak... i da je lose raditi to... a da ljudi ovde samo prihvataju... ako je bas trebalo objasnjenje...
sto se moderatora tice, zao mi je sto ne mogu cargera da stavim na ignore listu jer mislim da su njegocvi postovi odavno presli granicu dobrog ukusa... i mislim da je dosadan sa njegovim komentarima... i da ovde vise pise o ciganima nego o temi... i znam da nisam jedini koji mu je to rek'o, ali, dzabe, ocigledno... ako bas treba objasnjenje, naravno...
Upsss... mala zabuna... koincidencija... samo par postova gore sam pominjao neke stvari koje si i ti pominjao posle, ali u nekom drugom kontestu... 
Ja za tebe (i tebi slicnima) imam bolje resenje. Stavi na ignore tabelu Meridijan lige. Neces imati razloga da se sekiras. A mozes iz kalendara da ignorises i 1991 god. Ako ti smetaju rezultati Derbija od osnivanja Zvezde i Partizana i to ignorisi. Imam jos po koji spisak ali ovaj ti je dovoljan.rile_laki_oblak:Lomic je ekstra igrac, al' je istorosen... pa koja to ekipa celu polusezonu igra "igru" u kojoj je levi bek glavni igrac??!! citam vas sad... mi smo majstori da unistimo nase igrace.. da ih napljujemo... na Smiljanica su svi skocili posle onog derbija... zato sto je rek'o sta god je rek'o... i morao je decko da se izvinjava... da sam na njegovom mestu bio, nikad se ne bi' to uradio... nego bi' ostao pri svemu sto sam rek'o... gledam one pickice kako svoje igrace dizu u nebo, a kante su zesce... al' zato, kad treba da se pljuje nas igrac, onda im se i navijaci Partizana pridruzuju... treci smo, pa sta? ekipa je premlada, to je razlog... a neki igraci stvarno ne zasluzuju da igraju, treba ih oterati... ostale ako ne prodaju i samo vrate one bolje, koji su na pozajmicama, eto nama ekstra ekipe za par godina... ekstra ekipe koja ce se setati kroz nasu ligu, naravno... bez nekog veceg uspeha u Evropi...
taj Smiljanic je odlican igrac, nema veze ko sta prica... bar mu se zelja vidi.. ima mali mu.da... takvi igraci nam trebaju... i zato ga treba podrzati, stati u njegovu odbranu... a ne samo pljuvati po njemu... jer je to najlakse raditi...
P.S. stvarno mislim da bi trebala da se uvede opcija da se moderator moze staviti na ignore listu...
Dobri savjet Ilke, ali prekasno:v.v.ilic:Ja za tebe (i tebi slicnima) imam bolje resenje. Stavi na ignore tabelu Meridijan lige. Neces imati razloga da se sekiras...
A i nije baš tako loše!!!Salaso:to ne valja
rile_laki_oblak:sto se moderatora tice, zao mi je sto ne mogu cargera da stavim na ignore listu jer mislim da su njegocvi postovi odavno presli granicu dobrog ukusa... i mislim da je dosadan sa njegovim komentarima... i da ovde vise pise o ciganima nego o temi... i znam da nisam jedini koji mu je to rek'o, ali, dzabe, ocigledno... ako bas treba objasnjenje, naravno...
a da ti malo promenis svoje postove na temi Partizana? ili si ti jedini koji je ovde sjajan, a svi mi ostali moramo da se menjamo?68Mustang428CJ:Tebi bi najbolje bilo da SEBE stavis na ignore list.
Rekao sam ti pre - ako ti se ne svidja ova sekcija ti nemoj dolaziti ovde.