ФК Партизан 2025-26

UPRAVA NAPOLJE 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

FK_Partizan_grb.png 360_F_57155761_uEunt3QCUylefnCr8fj1UqcpxciK1hol.jpg

Nije bilo loše al izgubili smo
Nisam od onih koji slavi poraze bez obzira na sve..
Što se Mijata tiče vreme će pokazati.. Rezervisan sam i ne verujem mu...
Da je politika kluba: ok idemo sa mladim igračima par sezona da dignemo klub onda je to ok ali ja mislim da će se krenuti sa rasprodajom vrlo brzo.. prodavaće se ovi igrači za po 5, 6 miliona.. uzećemo tridesetak miliona od ove generacije, pola će potrpati u svoje džepove i šta smo napravili? Ništa..
Evropu opet nećemo igrati, Zvezda uzima trofeje..
A ovo što se liže sa Vučićem, Terzićem i ostalim kriminalcima nek mi se napuši krca..

Sve Mijatu diraj sem sefa.
.
Јбт, човек се у пар наступа јавно захваљује Вучићу, као да је овај извадио породичне паре да "помогне" Партизану.

Па као, ето то је његово домаће васпитање...

Домаће васпитање је да мислиш својом главом, чојство и јунаштво Марка Миљанова и посредно Његоша, а не да понављаш као папагај са Маракане (брдо у Бразилу где су настањени папагаји и друге врсте птица по којим је и настао назив - маракана = зелена птица) шта ти је неко наручио да кажеш...

Овакву бруку Партизан у својој историји није доживео.

УПРАВА НАПОЉЕ!

.

Од ових режимских гована смо изгубили голом из офсајда.
Screenshot_2025-09-23-19-08-08-712_com.android.chrome-edit.jpg

И тако док диктатор не падне а лоповске титуле буду одузете, зато предлажем да се чмаракана претвори у затвор, капацитет ће вероватно бити довољан за сву њихову гамад.

Нешто ме занима пошто је неко окачио слику из комшилука.
Screenshot_2025-09-18-17-54-09-087_com.facebook.katana-edit_1758669249091.jpg

Докле је стигла овдашња вучићева стеауа, зна ли неко?Ови су за три године имали серију од 104 утакмице, требало би да су домаћи удбаши ово превазишли одавно шта кажете.

Нешто ме занима пошто је неко окачио слику из комшилука.
Pogledajte prilog 1789162
Докле је стигла овдашња вучићева стеауа, зна ли неко?Ови су за три године имали серију од 104 утакмице, требало би да су домаћи удбаши ово превазишли одавно шта кажете.
.
Нанизали су они овакве рекорде и мислим да су већ сада далеко одмакли највећем конкуренту, Линколну са Гибралтара.

ckPB8mA.jpg

.

.
Нанизали су они овакве рекорде и мислим да су већ сада далеко одмакли највећем конкуренту, Линколну са Гибралтара.

ckPB8mA.jpg

.
Нисам ни сумњао да је ово лоповлук незапамћен у историји спорта него ме је интересовала тачна цифра.

Kako bi voleo da im se Škoti popišaju večeras po Rajku al teško.. taj Škotski fudbal je isto u krcu
они су Ирци / у Шкотској / из Шкотске 🤡 нису Шкоти али си ограничен ко тераса да би то знао,уосталом једни такви Ирци из Шкотске су се "попишали" по вама половином августа, а какве везе има текма ЛЕ Звезде са ово темом о ФК ЈА 🤡 мажи грчки крему и ћути "паментинији" си тад

1758754275844.png

Poslednja izmena:
Znači tim od 100 miliona na svom terenu odigra nerešeno sa raspalim Seltikom koga je Kairat odučio od fudbala i oni slave bod :D
🐭 поново брка тему, али да му помогнемо и ако је ово тема о ФК ЈА
није 100 милиона него 85 а "распали" Селтик вреди 137 милиона једино што је овде распаднуто су твоје мождане виуге
Кајрат га "одучио од фудбала" тако што је одиграо 2Х 0-0 и успео да прође на пенале па тако сте и ви успели да прођете распали руски Сочи кад сте задњи пут видели септембар у Европи 🐭🤡:per:

а какве везе то има једно са другим 🤡
Ima itekako. Jer si malopre provukao tu titulu iz 1991. godine. Kad god vas neko isproziva, vi se pozovete na to s.ranje. To je isto kao kada navijač Notingem Foresta krene da proziva navijača Arsenala. Jer tobože Notingem Forest ima 2 titule, a Arsenal nijednu. A to što je taj isti Notingem Forest bio skoro 20 godina u drugoj ligi, to nema veze.

Back