The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 80.354
Evo da pokrenemo konacno ovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Natko im tatkoDeca nek se bore kao i dosad pa kako bude.
говорили сте да је Александрија јача од кипарског АЕК-а сад не ваљају ништа одједномSkoti nisu Ukrajinci. Deca nek se bore kao i dosad pa kako bude.
Tu pesmu nisam ni ja cuo.сад је @Mstislav тужан још кад је чуо песму посвећену Русима и ЦСКА![]()
Видех на неком од портала чини ми се БутаспортTu pesmu nisam ni ja cuo.
Oleksandrija je prodala sve iole vredno. Zemlja u ratu ne moze da zadrzi dugo tim na okupu.говорили сте да је Александрија јача од кипарског АЕК-а сад не ваљају ништа одједном
Tu pesmu nisam ni ja cuo.
била је у рату и кад сте примили 9 комада од Динама, рекох говорили сте да су они јачи од кипарског АЕК-а пре 14-15 дана сад не ваљају одједном, продали су јер су искористили прилику ко и ТСК овде а не зато што су у рату....Zemlja u ratu ne moze da zadrzi dugo tim na okupu.
била је у рату и кад сте примили 9 комада од Динама, рекох говорили сте да су они јачи од кипарског АЕК-а пре 14-15 дана сад не ваљају одједном, продали су јер су искористили прилику ко и ТСК овде а не зато што су у рату....
Oleksandrija je prodala sve iole vredno. Zemlja u ratu ne moze da zadrzi dugo tim na okupu
Zasto tebe to posebno pogadja? Ne bi se puno potresao da Partizan ispadne.била је у рату и кад сте примили 9 комада од Динама, рекох говорили сте да су они јачи од кипарског АЕК-а пре 14-15 дана сад не ваљају одједном, продали су јер су искористили прилику ко и ТСК овде а не зато што су у рату....
Ne mogu ni Zvezda i Partizan u miru.Oleksandrija je prodala sve iole vredno. Zemlja u ratu ne moze da zadrzi dugo tim na okupu.