The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 81.502
Evo da pokrenemo konacno ovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, zato su izgubili od viceprvaka Ukrajine 6-0... a ne, čekajПротив оваквог Партизана са 8 омладинаца је и Сурдулица фаворит, у Европи ко год наиђе.
Нису изгубили али тај вицепрвак се распао, видиш да им фали 5-6 играча од прошле године и као такви су нам направили 20 шанси.Скоцкало се све, они промашивали ми давали, црвени картони, није ово меродавно много за квалитет тима, али значи младим играчима за самопоуздање.Da, zato su izgubili od viceprvaka Ukrajine 6-0... a ne, čekaj
Dok se nabija samopouzdanje dobro je, samo da ne polete. Hibernian nije 100 godina igrao ligašku fazu nijednog takmičenja, škotska liga umnogome podseća na srpsku time što Seltik i Rejndžers nose ceo koeficijent na krkačama dok drugi klubovi tu samo popunjavaju mesto.Нису изгубили али тај вицепрвак се распао, видиш да им фали 5-6 играча од прошле године и као такви су нам направили 20 шанси.Скоцкало се све, они промашивали ми давали, црвени картони, није ово меродавно много за квалитет тима, али значи младим играчима за самопоуздање.
A Natko im tatkoDeca nek se bore kao i dosad pa kako bude.
говорили сте да је Александрија јача од кипарског АЕК-а сад не ваљају ништа одједномSkoti nisu Ukrajinci. Deca nek se bore kao i dosad pa kako bude.
Tu pesmu nisam ni ja cuo.сад је @Mstislav тужан још кад је чуо песму посвећену Русима и ЦСКА![]()
Видех на неком од портала чини ми се БутаспортTu pesmu nisam ni ja cuo.
Oleksandrija je prodala sve iole vredno. Zemlja u ratu ne moze da zadrzi dugo tim na okupu.говорили сте да је Александрија јача од кипарског АЕК-а сад не ваљају ништа одједном
Tu pesmu nisam ni ja cuo.
била је у рату и кад сте примили 9 комада од Динама, рекох говорили сте да су они јачи од кипарског АЕК-а пре 14-15 дана сад не ваљају одједном, продали су јер су искористили прилику ко и ТСК овде а не зато што су у рату....Zemlja u ratu ne moze da zadrzi dugo tim na okupu.
била је у рату и кад сте примили 9 комада од Динама, рекох говорили сте да су они јачи од кипарског АЕК-а пре 14-15 дана сад не ваљају одједном, продали су јер су искористили прилику ко и ТСК овде а не зато што су у рату....
Oleksandrija je prodala sve iole vredno. Zemlja u ratu ne moze da zadrzi dugo tim na okupu