FK Partizan 2025 26

Da, zato su izgubili od viceprvaka Ukrajine 6-0... a ne, čekaj
Нису изгубили али тај вицепрвак се распао, видиш да им фали 5-6 играча од прошле године и као такви су нам направили 20 шанси.Скоцкало се све, они промашивали ми давали, црвени картони, није ово меродавно много за квалитет тима, али значи младим играчима за самопоуздање.

Шта сте сви навалили "није био фаул", па "није био фаул"?? Јел била гол шанса? Јесте. Јел била рука на рамену? Јесте. Јел био старт са леђа? Јесте? Јел судија проценио да је било довољно интензитета за фаул! Јесте! И шта сад ми ту полемишемо и умањујемо успех момака??
Није можде за ову тему, али читам неки дан да је онај Звездин клинац дебитовао за Лајпциг, и огроман наслов да му је само пар минута требало да створи себи шансу. Шта би било да је дао гол? А ми овде, уместо да похвалимо момке за врхунску игру, ми им спочитавамо да су победили јер је судија дао црвени који није био. А шта да није свирао фаул? Можда бисмо им дали и пет комада. Што да не.

Poslednja izmena:
Нису изгубили али тај вицепрвак се распао, видиш да им фали 5-6 играча од прошле године и као такви су нам направили 20 шанси.Скоцкало се све, они промашивали ми давали, црвени картони, није ово меродавно много за квалитет тима, али значи младим играчима за самопоуздање.
Dok se nabija samopouzdanje dobro je, samo da ne polete. Hibernian nije 100 godina igrao ligašku fazu nijednog takmičenja, škotska liga umnogome podseća na srpsku time što Seltik i Rejndžers nose ceo koeficijent na krkačama dok drugi klubovi tu samo popunjavaju mesto.

1000023008.jpg
1000023009.jpg

Zemlja u ratu ne moze da zadrzi dugo tim na okupu.
била је у рату и кад сте примили 9 комада од Динама, рекох говорили сте да су они јачи од кипарског АЕК-а пре 14-15 дана сад не ваљају одједном, продали су јер су искористили прилику ко и ТСК овде а не зато што су у рату....

била је у рату и кад сте примили 9 комада од Динама, рекох говорили сте да су они јачи од кипарског АЕК-а пре 14-15 дана сад не ваљају одједном, продали су јер су искористили прилику ко и ТСК овде а не зато што су у рату....
Oleksandrija je prodala sve iole vredno. Zemlja u ratu ne moze da zadrzi dugo tim na okupu

Нису продали све, продали су два играча и узели танку лову, остали су се разбежали без накнаде јер су очигледно имали танке уговоре које нису желели да продуже. Због рата тешко задржавају играче, Украјина је девастирана земља, држава у нестајању те се и Шахтјор и Динамо суочавају са драстичним падом цене играча на тржишту јер нису у позицији да преговарају у своју корист

И оваква Олександрија је у рангу АЕК-а ако не и јача јер тренутна просечна вредност играча Олександрије је 426 хиљада, а Ларнаке 378 хиљада. Са друге стране просечан играч Партизана вреди 530 хиљада с тим што је ово млада екипа којој ће цена драстично расти.
Прошлогодишњи тим Олександрије је вредео 508 хиљада по играчу и завршили су као други на табели испред скупљих екипа..

Није им проблем неквалитет, довели су скоро једнако квалитетне играче, већ је проблем превише нових играча и неуиграност али како су клинци играли тешко да би нас прошли и да су били уиграни. Момци су их дословно самлели ношени хуком са трибина, сваку слабост су им на памук извукли. Свака част и клинцима и Благојевићу.

Све у свему такав је нас просечни фудбалски навијач на Балкану, ништа не зна али се у све разуме. Важно је пљувати кад се губи и омаловажавати кад се побеђује - то је традиција.

Poslednja izmena:

Back