ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Neimari i kopači sa vaše tribine su sve rekli. Nismo mi krivi što ste ćaciji, što podržavate kopanje litijuma i što ste režimska kučka. Bednici i režimske kučke svake vlasti.
Pogledajte prilog 1714842
Ajde posto vidim da drugacije ne moze sa vama ajde delima da stavimo stvari na papir.Nadji mi jedan samo jedan snimak gde vi pevate protiv Vucica, ali da se vidi da je pesmu poveo jug ne simpatizeri nego jug.Nadji mi gde pevate i ko ne skace taj je caci, ali da povede jug ne simpatizeri.A kad lepo uzduz i popreko obidjes internet i skontas da to neces naci onda cu ti ja okaciti i jedno i drugo da zapocinje sever i da peva pa da vidimo ko je ko sektasi oni najgori zatrovani

Ajde posto vidim da drugacije ne moze sa vama ajde delima da stavimo stvari na papir.Nadji mi jedan samo jedan snimak gde vi pevate protiv Vucica, ali da se vidi da je pesmu poveo jug ne simpatizeri nego jug.Nadji mi gde pevate i ko ne skace taj je caci, ali da povede jug ne simpatizeri.A kad lepo uzduz i popreko obidjes internet i skontas da to neces naci onda cu ti ja okaciti i jedno i drugo da zapocinje sever i da peva pa da vidimo ko je ko sektasi oni najgori zatrovani
Tebe ni malo nije sramota? Nije ni čudo kome pripadaš, od navijača režimske kučke me ništa ni čudi. Vaše vođe naređuju koga smete da podržavate. Jadnici i klošari najgori. Neimari i kopači litijuma. Cela arena grmi protiv svega onoga što vi podržavate, vi ste pokušali da kopirate, ali ste se ućutali vrlo brzo. Ne smete da grizete ruku koja vas je izvukla iz gomana i koja vas je spasala ispadanja i nestanka. Kao što rekoh, režimske kučke.

Tebe ni malo nije sramota? Nije ni čudo kome pripadaš, od navijača režimske kučke me ništa ni čudi. Vaše vođe naređuju koga smete da podržavate. Jadnici i klošari najgori. Neimari i kopači litijuma. Cela arena grmi protiv svega onoga što vi podržavate, vi ste pokušali da kopirate, ali ste se ućutali vrlo brzo. Ne smete da grizete ruku koja vas je izvukla iz gomana i koja vas je spasala ispadanja i nestanka. Kao što rekoh, režimske kučke.
Tako sam i mislio ni na sta mi nisi odgovorio i opet pises iste komentare, kad treba da se vidi ko je ko onda se preskacu odgovori i nastavlja se po starom.Kopaci,litijum,Vucic,Caci...Zatrovan si novinama i laznim pricama pa si ubedio sebe da je to tako i ne vidis dalje od toga.Ti si neko ko verovatno stadion gleda samo preko televizora a sad ces ti meni ovde da objasnjavas ko je ko i kako stoje stvari, ajde setnja

Tako sam i mislio ni na sta mi nisi odgovorio i opet pises iste komentare, kad treba da se vidi ko je ko onda se preskacu odgovori i nastavlja se po starom.Kopaci,litijum,Vucic,Caci...Zatrovan si novinama i laznim pricama pa si ubedio sebe da je to tako i ne vidis dalje od toga.Ti si neko ko verovatno stadion gleda samo preko televizora a sad ces ti meni ovde da objasnjavas ko je ko i kako stoje stvari, ajde setnja
Vidi sendvičaru, nisam ja kao oni tvoji koji gledaju JOvanu Jeremić i zubatog primata sa svinjomfera. To je vaš nivo. Prema tome, zna se ko je ko. Idi se igraj lego kockama sa drugaricama ispred zgrade. Ispadaš glup. Dovoljno sam ti stavio snimaka, ali džabe kada si odrastao uz svinjomfer. I za bolje i ne znaš.

Vidi sendvičaru, nisam ja kao oni tvoji koji gledaju JOvanu Jeremić i zubatog primata sa svinjomfera. To je vaš nivo. Prema tome, zna se ko je ko. Idi se igraj lego kockama sa drugaricama ispred zgrade. Ispadaš glup. Dovoljno sam ti stavio snimaka, ali džabe kada si odrastao uz svinjomfer. I za bolje i ne znaš.
Стил АВа и свињформер газде, другачије и не знате него увредама и дисквалификацијама.
Само напред(но).

uskrs-670x447.jpg

,,, vaistinu vaskrse,,,

.
Него имао сам неко слободно временце, па ево неких података о протеклом "дербију".

yNcrdrx.jpeg

Према подацима Трансфермарк(е)та изведени су следећи састави (у милионима евра), н/р = није рангиран

Звезда:
Глазер
Сеол
Крунић
Милосављевић
Анан
Елшник
Максимовић
Канга
Милсон
Катаи
Ндиаје
UKUPNO:
4,500
3,000
5,000
0,600
1,200
5,000
10,000
0,600
5,000
0,800
4,000
39,700
Гутеша
Фал
Сандовал
Родић
Стојковић
Шљивић
Иванић
Илић
Радоњић
Сремчевић
Дуарте
1,000
н/р
0,200
0,600
н/р
1,000
4,500
1,800
3,500
1,500
4,000
18,100

Партизан:
Јовановић
Филиповић
Илић
Мујакић
Јурчевић
Вукотић
Драгојевић
Калулу
Угрешић
Ковач
Милошевић
UKUPNO:
1,800
0,800
3,500
1,000
0,500
0,600
н/р
1,700
0,150
2,500
0,700
13,250
Стевановић
Симић
Димоски
Шеховић
Рогановић
Живковић
Стјепановић
Шћекић
Натхо
Алиловић
Јовановић
0,100
0,700
0,700
0,400
0,300
0,250
0,600
0,075
0,500
0,400
1,200
5,225

На полувремену, од 46.минуа код Звезде излази Милсон, улази Радоњић, вредност на терену: 38,200 : 13,250

62. минут код Партизана измена Илић/Симић и Ковач/Шћекић, вредност на терену: 38,200 : 8,025

68. минут код Звезде измена Канга/Дуарте, вредност на терену: 41,600 : 8,025

71. минут код Партизана измена Вукотић/Рогановић, вредност на терену: 41,600 : 7,725

81. минут код Партизана измена Калулу/Живковић и Угрешић/Шеховић, вредност на терену: 41,600 : 6,525

85. минут код Звезде измена Катаи/Илић, вредност на терену: 42,600 : 6,525

Последња измена извршена је код Звезде у 90. минуту Ндиаје/Родић, вредност на терену: 39,200 : 6,525

Ова утакмица ће сигурно наћи своје место у аналима фудбалске игре јер је Партизан завршио утакмицу са два лева (Јурчевић, Шеховић) и три десна (Филиповић, Рогановић, Живковић) бека.

Поред тога, на клупи је преседео сигурно најбољи играч ове јадне лиге Натхо за кога није било места у овој постави. На клупи се чак није налазио најбољи стрелац Партизана Немања Николић.

Изостао је Зубаиру којем је у претходној утакмици поломљена нога. Дал је случајно или по задатку остаће тајна.

Интересантно је да Арена спорт није приказала тај моменат снимком дуге камере и успорено што је иначе уобичајено. И на тој утакмици је био неки судар играча који су понављали.

.

и ове године иста прича потпуно, и ове године биће лиценца као што је била и прошле

Pogledajte prilog 1718187
Pogledajte prilog 1718189
.
А зашто не би дала.

Ако је Звезди опростила 16 милиона дуга државној банци који је био обезбеђен хипотеком, шта је 1,6 милиона?

.

.
А зашто не би дала.

Ако је Звезди опростила 16 милиона дуга државној банци који је био обезбеђен хипотеком, шта је 1,6 милиона?

.
Звезди није плаћена лиценца 2014, а колико ви имате дуга, нека вам дају опет неће играти ни лигу конференције...трећу сезону заредом

Звезди није плаћена лиценца 2014, а колико ви имате дуга, нека вам дају опет неће играти ни лигу конференције...трећу сезону заредом
.
Звезди је тада плаћена лиценца, али код УЕФА нису прошле ваше муљачине и Човићеве ексел табеле.

1. Serbia (SRB): Red Star Belgrade, the champions of the 2013–14 Serbian SuperLiga, would have qualified for the Champions League second qualifying round, but were banned by UEFA for breaching UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations.<a href="https://en.wikipedia.org/wiki/2014–15_UEFA_Champions_League#cite_note-19"><span>[</span>19<span>]</span></a> As a result, the berth was given to Partizan, the runners-up of the league.

https://en.wikipedia.org/wiki/2014–15_UEFA_Champions_League
.

.
Звезди је тада плаћена лиценца, али код УЕФА нису прошле ваше муљачине и Човићеве ексел табеле.

.
Zvezdi tada nije plaćena licenca nego je dobila odobrenje (uz prethodnu žalbu) da može da se takmiči u Evropi:

"Na današnjem nastavku sednice članovi Komisije za žalbe u postupku licenciranja jednoglasno su odlučili da se licenca za takmičenje u organizaciji UEFA za sezonu 2013/2014 izda i FK Crvena zvezda i FK Sloboda Point, koji su dostavili dokaze o ispunjenosti svih kriterijuma u sistemu licenciranja."

Vama jeste i to nekoliko puta.

Back