FK Partizan 2022/2023

Брзи црнци Фејенорда као муње.
Како видим Звезда исто неће лепо да се проведе.

Ово су кључни резултати ове године. Много среће у жребовима.
Идуће сезоне се овогодишњи коефицијент клубова рачуна тако да ће бити углавном у повлашћеним шеширима.

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Poslednja izmena:
Мислим да ће овај наш успон на Уефа ранг листи натерати Уефу да у догледно време промени систем бодовања јер они уопште нису мутави, схватиће да систем не ваља кад једна лига као што је наша може да буде 11-а.

Мислим да ће овај наш успон на Уефа ранг листи натерати Уефу да у догледно време промени систем бодовања јер они уопште нису мутави, схватиће да систем не ваља кад једна лига као што је наша може да буде 11-а.
Од 24/25 иде нови систем такмичења. Иде лига од 36 клубова. Сваки клуб игра десет утакмица кући и десет у гостима. Не свако са сваким.

У тим условима нема провлачења. Не можеш двадесет пута да имаш среће 😆

Ови новинари, ако се тако могу звати, овде су одавно отишли у офсајд, више ни просту реченицу не могу да напишу без грешака.

Nisu za to krivi novinari, već ljudi koji rade grafiku.

Što se tiče večerašnjag poraza, u neku ruku očekivan.
Dobro, nisam očekivao da ćemo baš primiti pet komada, ali generalno ova odbrana je krš živi i na nivou je Prve lige Srbije.

Bez Natha, Rikarda i Zdjelara ovo je prosečna superligaška ekipa u nivou Radničkog iz Niša ili u najbolju ruku Čukaričkog.

Naravno, na leto će biti najureni i Natho i Rikardo, Zdjelar je takođe najavio svoj odlazak iz kluba na kraju sezone, a mi ćemo se ponovo pojačati sa nekim raspalim povratnikom tipa Fejsa, Miljković, Jevtović i slično.

I opet će nam se zatvarati utakmice u prvenstvu, delovaćemo impresivno, sve do određenog turning pointa u sezoni kada će krenuti pad i onda nas naravno Zvezda pretiče i osvaja titulu.

Taj scenario će biti i ove sezone, samo se čeka da prođu izbori.
A onda sledi veleobrt na tabeli...

Ako je svojevremeno Vojvodina proglašavana za Zvezdinu qrvu, onda je ovaj Vazurin i Vučelin Partizan Vučićeva qrva, koja će uvek da raširi noge kad zatreba.

Чик то објасни онима који и даље верују да је довољно бити навијач Партизана да би био тренер Партизана.

У овој екипи Урошевић, Здјелар, Натхо, Рикардо, Мениг, Миловановић и Терзић су једини фудбалери. Ово остало је средина линг лонга......

Од тима који је играо егал са манчестером, који је надиграо холандског вицешампиона, који је побеђивао Звезду......добили смо овај тим.

Станојевић је у једној сезони успео да изгуби од Флоре, изгуби дерби и добије петарду кући.

Јовић је менаџерска превара коју гура тренерска превара......

Итд

итд

итд

Nismo imali srece. Kao sto su sankcije Rusiji prilika za njen razvoj (Putin rekao), tako je i nama ovo sansa da damo tri gola u gostima (sto inace ne radimo ali sada je sansa) i prodjemo na penale kao sto inace radimo u 50tak posto slucajeva kada do njih dodje. :tajna:

Identicna situacija i kod Stankele ofsajda :D

Какав сад нови систем ? Још овај није заживео, а већ нови ? Где има да се види то ?
https://www.uefa.com/uefachampionsl...8-1000--new-club-competition-formats/?iv=true

Иде 5 + 5 мечева а не 10 + 10 како сам ја треснуо горе.
ЛЕ 8 мечева а ЛК 6 мечева. Сва три купа биће уређени као Лиге.

Нисам нашао детањније информације а вероватно да ни УЕФА још не зна како ће то да изгледа. Ако гарантују мање мечева, можда ће те ниже две лиге бити и малобројније.

Evo cudi se. Ja se isto cudim. 😂
Nego, na koji novi sistem mislis? Ne secam se da postoji. 😂

https://www.uefa.com/uefachampionsl...-league-post2024-everything-you-need-to-know/
Sistem natjecanja se mijenja, ne sistem bodovanja.
Sistem bodovanja je dobar. Srbija će imati više klubova u Europi, kretati će kasnije u kvalifikacije (jel ide 1 izravno?) . Znači teže će biti skupljati bodove, djelit će se na 5 itd. Znači trebati će pobjeđivati jače protivnike, i više klubova će trebati ostvarivati neke rezultate.

Објективни медији у туркменистану!
Pogledajte prilog 1118326
Ali komentator koji vristi i place posle 3 gola u ofsajdu je pobedio. :hahaha:

Isto kao kada je rekao da li se pomerio golman sa gol linije kod penala koji je odbranio.

Znaci, ne zna se da li je tragikomedija veca slusati Strajnica za Partizan ili onog "evo mozda prilike" za cz.

Novinarstvo u Srbiji ne postoji.

Ali komentator koji vristi i place posle 3 gola u ofsajdu je pobedio. :hahaha:

Isto kao kada je rekao da li se pomerio golman sa gol linije kod penala koji je odbranio.

Znaci, ne zna se da li je tragikomedija veca slusati Strajnica za Partizan ili onog "evo mozda prilike" za cz.

Novinarstvo u Srbiji ne postoji.
Karikature teške. Strajnić kao da će da izdahne.

Објективни медији у туркменистану!
Pogledajte prilog 1118326
.
Невероватно је колико се просеравају...

Друго полувреме Фејенорд је практично одиграо против мало појачаног Телеоптика.

Када је Станојевић започео демонтажу тима који је наследио од Саве Милошевића, питао сам у друштву поједине обожаваоце Партизановог бума који је уследио, да ли може неко да замисли овај тим против нпр. Молдеа. Наравно, мук...

Сада смо добили јасан и гласан одговор.

Партизан по мери Вучића...

.

Back