Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Hahahahahahahahahahahahahahah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previse se cesto koristi ta rec na ovim temama u svim zivim kontekstima, a mesto joj tu nije. Nadam se da je i moja poruka bila jasna. I niko nikoga tu ne "kune".Rechner ovo je mnogo ruzno sto kunes coveka, niko nije spominjao bolest zbog Panticevog deteta nego se jasno kaze da je on, Zeks, bolestan u glavu...
Vojvodina je zasluzeno pobedila, cak je i ostecena u par situacija.. Drago mi je da Lalatovic i drugi put dokazuje da je duplo bolji trener od nabedjenog Sava
Previse se cesto koristi ta rec na ovim temama u svim zivim kontekstima, a mesto joj tu nije. Nadam se da je i moja poruka bila jasna. I niko nikoga tu ne "kune".
Imas pravo da ti je drago i da verujes da je pobeda cista.I to je ok. Sasvim ok. Kao i da verujes ko je bolji trener od koga. Medjutim, blistava karijera Lalatovica te demantuje... Poredis coveka kome je ovo prvi mandat sa covekom ogrezlim i u namestanje i u svakakve druge gluposti van terena, dok je na samom terenu imao uspeh jedino u penal seriji. No opet, kao sto ima navijaca Partizana koji bi sada draze stavili crnog djavola na klupu umesto Save, tako je i tebi drag svaki poraz. S tom razlikom da si ti navijac rivala i da je to normalno.
... start Boacija nenameran, za razliku od Stojkovicevog to ce biti nesto...
Da si isao u neku skolu znao bi razliku izmedju reci "bolesti" i "lud". No ti kao veliki Srbin svakako to i ne treba da znas, dovoljno je samo da budes dovoljno glasan kada izgovaras ili pises. I tako svi mogu biti ludi a ti u svojoj glavi pametan.Jeste joj mesto jer je Zeljko Pantic lud. I da, kunes. A to nije lepo.
U kriminal i vanterenske stvari je upravo ogrezao tvoj Savo a ne Lalat
Da si isao u neku skolu znao bi razliku izmedju reci "bolesti" i "lud". No ti kao veliki Srbin svakako to i ne treba da znas, dovoljno je samo da budes dovoljno glasan kada izgovaras ili pises. I tako svi mogu biti ludi a ti u svojoj glavi pametan.
A ovo za kriminal Save bi voleo da cujem? I kako to od miloste "ne Lalat" ?
Da tebi dete kaze nesto- Tebi je Zeljko koliko vidim (a i ostalima ovde) toliko "bolestan" i "lud" i "nemormalan" a svi ga ili citirate ili serujete njegove klipove. Pratite ga bolje od navijaca Partizana sto je dokaz koliko je "sve ludo" a vi face nad facama. Kad budem video da si se ovako "sablaznuo" na fake news najvecih medija drzave Srbije u sportu, mozda te i uzmem za ozbiljno kada kritikujes bilo koga iz oblasti medija. Do tada, prati Zeksa kao i do sada i lupaj mu dislike, pljuj po komentarima itd. Tvoja je sloboda. Nemoj samo mene u njegovog advokata pretvarati... Da je za CZ onako srusen Boaci kao Sadik, ja mislim da bi Terzic bio kao Ivan Savidis sa pistoljem... Ovako smo navikli da vukovi jedu magarce i za to je kriva uprava Partizana.Sotire pusti dete da kune, to mu je jedino i ostalo posle svih gluposti koje je napisao
Vidis da ne vidi da Partizan nema nikakvu igru (ruku na srce ni Zvezda nije bolja) ali on ne vidi dalje od svog nosa. Savo postenjacina... idi begaj.
rechner problem je sto ti ne mozes, ne da ne zelis, nego ne mozes da shvatis neke stvari. Kada porastes jos malo neke stvari ce ti postati jasne. Pogledaj malo Savinu biografiju... A taj Lalatovic je "trenercina" za Savu, naravno ne zalazim u to sta privatno radi.
Zivi i dalje u ubedjenju da je Partizan ostecen, samo jos da navedes gde je to ostecen. Nemoj opet da se prebacujes na Zvezdu.
Za pocetak izadjes sa "juga" i pocnes malo da mislis svojojm glavom.
Evo odgledaj tvog ljubimca pa nam kazi svima ovde da li je tebi ovo normalno
Kada budes mogao da shvatis da je start Boacija nenameran, za razliku od Stojkovicevog to ce biti nesto... Onda da nema postenih i da nema ekipe u nasoj ligi koja nije namestila utakmicu.
Da tebi dete kaze nesto- Tebi je Zeljko koliko vidim (a i ostalima ovde) toliko "bolestan" i "lud" i "nemormalan" a svi ga ili citirate ili serujete njegove klipove. Pratite ga bolje od navijaca Partizana sto je dokaz koliko je "sve ludo" a vi face nad facama. Kad budem video da si se ovako "sablaznuo" na fake news najvecih medija drzave Srbije u sportu, mozda te i uzmem za ozbiljno kada kritikujes bilo koga iz oblasti medija. Do tada, prati Zeksa kao i do sada i lupaj mu dislike, pljuj po komentarima itd. Tvoja je sloboda. Nemoj samo mene u njegovog advokata pretvarati... Da je za CZ onako srusen Boaci kao Sadik, ja mislim da bi Terzic bio kao Ivan Savidis sa pistoljem... Ovako smo navikli da vukovi jedu magarce i za to je kriva uprava Partizana.
Samo ti objasni gde je to Sava kriv a Lalat nevin? Necemo o kosmosuEvo Zeks nije lud, Partizan je najjaci tim u Srbiji i kosmosu, jel sad ok?
Nesto mi se ne ismevate sa mnogo mocnijim medijima od njega... Konkretno ti. On je realno youtube lik. Ne znam zasto ga uopste pratite kada je navijac Partizana? Kao kada bih ja citirao one vase "navijace" sto znaju istoriju Partizana i crno bele boje...Pa ne citiramo ga zato sto je genije nego da vas ismevamo
Da tebi dete kaze nesto- Tebi je Zeljko koliko vidim (a i ostalima ovde) toliko "bolestan" i "lud" i "nemormalan" a svi ga ili citirate ili serujete njegove klipove. Pratite ga bolje od navijaca Partizana sto je dokaz koliko je "sve ludo" a vi face nad facama. Kad budem video da si se ovako "sablaznuo" na fake news najvecih medija drzave Srbije u sportu, mozda te i uzmem za ozbiljno kada kritikujes bilo koga iz oblasti medija. Do tada, prati Zeksa kao i do sada i lupaj mu dislike, pljuj po komentarima itd. Tvoja je sloboda. Nemoj samo mene u njegovog advokata pretvarati... Da je za CZ onako srusen Boaci kao Sadik, ja mislim da bi Terzic bio kao Ivan Savidis sa pistoljem... Ovako smo navikli da vukovi jedu magarce i za to je kriva uprava Partizana.
Pre nego sto zvanicno postane, ''pa sta se zalite, trebali ste dati 5 golova'' ,pogledaj prethodjenje tzv nesportskih poteza za koji su dodeljeni crveni, pa uporedi situacije sa suprotnim taborom. Znas, negde je zuti crveni a crveni zuti. Kako za koga. Pogledaj prethodnu utakmicu kako su pobedili. Kamo lepe srece da je Milosevic gadjao flasom onoga koga je trebalo tada i pre toga. Danas se ne bi pisalo ko je ''bolestan'' a ko ''lud''. Savo ce dobiti i kaznu pored ovoga, dok ce Lalatovic da divlja kako samo on ume, i kao mnogo puta do sada, pojesti vuk magarca. Da se Sava peo na ogradu kao Lalatovic i da je provocirao upravu Zvezde, ja mislim da bi asteroid udario zemlju.. Jos ce da bude da je Lalatov kup posle koliko godina pase trave po livadama Srbije veci od Milosevicevog kupa posle 3 meseca na klupi. Jos ce i covek da ispadne, a Savo divljak, ali tako ti je to, sto bi rekli vi ''hahahhaahhaah''. Ja sam vec pisao dosta o utisku sa utakmice i ne bih da ponavljam brdo teksta na koje neces odgovoriti.Samo da citiram kolegu barija
Hahahahahahahahahahahahahahah
Kada prestanes da pises u prazno, da pitam po treci put. Da li mozes da nam kazes gde je to ostecen Partizan u mecu sa Vojvodinom?
Ili ces opet da prebacujes lopticu?

Da li je po tebi Sava bacio flasu zbog toga sto njegov tim vodi, ili je odluka pre toga bila kap koja je prelila casu? Da li je realno da Suma dobije crveni onako, a ako je to u redu, kako je onda moguce da taj kriterijum ne vazi kada je drugi zuti u pitanju kod poslednjeg igraca odbrane? Onda sledi odgovor od tebe br1 Trebali ste dati 6 komada, i br2 To nije za poredjenje jer nije ni faul... I onda krece spin sa odlukama ''na stetu Vojvodine'' koje su cudne taman toliko kao i sve sto gledamo u svakom kolu, samo sto kada je akter CZ onda se pozove Rukavina i njegova ruka, a kada je u pitanju golman, onda Stojkovic i tzv ''namera''.... Boaci je slucajno isao nogom, Drincic se slucajno zaleteo na Sumu, a Stojkovic je namerno isao da povredi na derbiju. I tom analogjom dodjemo do toga da je najveca zrtva Vojvodina i CZ, koju evo ne smem ni da pomenem, jer se odmah na temi Partizana ''bavim'' CZ i ovo postaje tema CZ br2 kako je neko pre rekao.Kakve veze imaju Sava i Lalatovic sa mojim pitanjem? Ili bi mozda pomoglo Partizanu da je i Lalatovic iskljucen, jer pomocni trener ne zna da napravi izmenu?
Idemo i cetvrti put. Da li si u stanju da navedes situaciju gde je Partizan ostecen?
Bas me zanima sta ce reci bilo ko iz uprave. Ako i ovo budu provukli kroz wc solju i ajmo iznova, onda vise nema smisla ni pratiti desavanja tu. Verovatno moraju da se osiguraju prvo za fotelje pa da nesto saopste. Ne znas da li je uprava vise nesposobnija od onih koji bi da je naprave nesposobnom... Samo da ne bude opet ''istupamo iz lige''...Savo nece vise da cuti, pa cuti celu noc i ceo dan. Hitna sednica, pa nista. Dosad se i Lalat otreznio malo.
Nego, nisam ceo dan video u medijima analize, ni potencijalnih penala, ni crvenog kartona koji je dobio Suma a zasluzio ga i Drincic zbog lakta, saplitanja i provokacije, niko nista. Ciganerija rekla sve regularno, sve u najboljem redu, a panteri ovde se takodje izjasnili kako je sve regularno.
А ти си слеп или ниси гледао утакмицу!!!Idemo i cetvrti put. Da li si u stanju da navedes situaciju gde je Partizan ostecen?
Drinčića su hteli da linčuju svojevremeno kad je povredio Jovičića... Namerno da oslabi zvezdu, bla bla truć...pretili mu i uznemiravali ga ... Opet ne opravdavam reakciju Sume, ali eto Drina je postao odjednom fer plej igrač a i saznao sam da je Savo ogrezo u kriminal i da je lice s poternice ... Valjda se skloni i on u CG pa da dokaže da je nevin i postane ekonomski mag da i nama svane.Bas me zanima sta ce reci bilo ko iz uprave. Ako i ovo budu provukli kroz wc solju i ajmo iznova, onda vise nema smisla ni pratiti desavanja tu. Verovatno moraju da se osiguraju prvo za fotelje pa da nesto saopste. Ne znas da li je uprava vise nesposobnija od onih koji bi da je naprave nesposobnom... Samo da ne bude opet ''istupamo iz lige''...
Drinčića su hteli da linčuju svojevremeno kad je povredio Jovičića... Namerno da oslabi zvezdu, bla bla truć...pretili mu i uznemiravali ga ... Opet ne opravdavam reakciju Sume, ali eto Drina je postao odjednom fer plej igrač a i saznao sam da je Savo ogrezo u kriminal i da je lice s poternice ... Valjda se skloni i on u CG pa da dokaže da je nevin i postane ekonomski mag da i nama svane.
Pazi, kada je dosao na mesto trenera, par dana kasnije, njegova se stranka (zelena- inace jasno ti je koliko je jurio za parama ako je njihov clan bio) odmah odrekla njega i pozvala ga da ne bude unistitelj srpskog fudbala... jer oni ne zele ikoga ko muti nesto negde...gle cuda....nije mutio dok je bio pod sapom Kokezaniije... A nisu bili ni u njegovoj odbrani kada mu je Vesic zabranio izlazak na balkon posle Novog Zelanda... Toliki je Savo SNS... Nema on dobre odnose sa SNS i otuda su sve novine protiv njega i pljuju ga i vrlo cesto izmisljaju vesti. Tek kada je dosao u Partizan mu se ne mogu verovati, jer je pod sapom uprave kojoj SNS ne veruje... A iz licnih poznanstava ljudi koji su sa njim saradjivali, mogu da zakljucim da se radi o coveku koji nema losu nameru i zeli dobro srpskom sportu, kao i da ovog casa moze da prestane da se bavi bilo cim sto ima veze sa sportom, i da zivi od onoga sto je vec zaradio. Preziveo je svasta u zivotu i drugaciji je tip od ostalih trenera i mnostva sportskih radnika. On nije ucenjen kao Terzic da ne sme da mrda i da mora da slusa, i cela prica njegova o ostavci je njegova licna prica, i otisao bi odavno, da ga nisu vukli za rukav i navijaci i uprava, jer jednostavno, boli ga uvo. Njega neces videti kao Stankovica da koketira sa SNS-om, iako ni Stankovic kao i Sava nije ucenjen, ali je Stankovic nasao dobro i korisno, i korektan je tip, za sada, a i meni uvek bio... Meni je vece cudo da je vama 'ciganima' Tumbakovic tolerantan a vecini nas se kosa dize na glavi od njega... No to je druga tema...Dobro nemam dokaze da je kriminalac, ali je stalno gledao nesto da ucari u skupstini i upravi, pa i savezu, pa se onda setio da je trener... Tamo je galamio, umalo se i potukao, itd... U politiku se uvek mesao, tad kad je trebalo biti za Vucica odnosno za Seselja, znaci do 2008. on je izlazio po emisijama i pljuvao radikale za dosmanlijski racun... A sad je odjednom postao SNS... Znaci prevrtljivac, ljiga, i mutan tip
Eto, podsecanje... Izmedju ostalog...Drinčića su hteli da linčuju svojevremeno kad je povredio Jovičića... Namerno da oslabi zvezdu, bla bla truć...pretili mu i uznemiravali ga ... Opet ne opravdavam reakciju Sume, ali eto Drina je postao odjednom fer plej igrač a i saznao sam da je Savo ogrezo u kriminal i da je lice s poternice ... Valjda se skloni i on u CG pa da dokaže da je nevin i postane ekonomski mag da i nama svane.
Reko si da je Savo kriminalac ... Pa ko moze da vole radikale s malo vecim IQ??? To sto je predsednik FSS kompetentniji fudbalski radnik jer je bio telohranitelj Nikolicu i Vucicu vec je domen u "verovali ili ne" ... ali da ga prozivas da je kriminalac jer je eto promenio misljenje a Terza za kojim je bila raspisana poternica je sposoban i strucan sportski radnik... mislim sta da raspravljamo tu.. Kad si se dotako slihtanja SNS-u tu je Lalat za koplje ispred svih, zato je i bio nagradjen vodjenjem mlade reprezentacije na Evropskom ali ne mogu ni za njega reci da je kriminalac.Dobro nemam dokaze da je kriminalac, ali je stalno gledao nesto da ucari u skupstini i upravi, pa i savezu, pa se onda setio da je trener... Tamo je galamio, umalo se i potukao, itd... U politiku se uvek mesao, tad kad je trebalo biti za Vucica odnosno za Seselja, znaci do 2008. on je izlazio po emisijama i pljuvao radikale za dosmanlijski racun... A sad je odjednom postao SNS... Znaci prevrtljivac, ljiga, i mutan tip
Reko si da je Savo kriminalac ... Pa ko moze da vole radikale s malo vecim IQ??? To sto je predsednik FSS kompetentniji fudbalski radnik jer je bio telohranitelj Nikolicu i Vucicu vec je domen u "verovali ili ne" ... ali da ga prozivas da je kriminalac jer je eto promenio misljenje a Terza za kojim je bila raspisana poternica je sposoban i strucan sportski radnik... mislim sta da raspravljamo tu.. Kad si se dotako slihtanja SNS-u tu je Lalat za koplje ispred svih, zato je i bio nagradjen vodjenjem mlade reprezentacije na Evropskom ali ne mogu ni za njega reci da je kriminalac.