nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
ma daj nesho, dodji sebi ako nemas kome!!!
![]()
ZNAM DA JE PARTIZAN NADJACAO VOSU ALI RAZUMI DA JE ONO BIO OFSJAD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma daj nesho, dodji sebi ako nemas kome!!!
![]()
ZNAM DA JE PARTIZAN NADJACAO VOSU ALI RAZUMI DA JE ONO BIO OFSJAD
Treći incident dogodio se u petom minutu drugog poluvremena, kada je Dijara postigao vodeći gol za Partizan. Zoran Marić smatra da je pogotku prethodio ofsajd Senegalca.
pogledajte usporeni snimak, Kizitova noga je bila ispred Dijare
sto se tice prvog Mrdjinog gola, Tadic je bio u ofsajdu kad je golman ispucao loptu, tad je sudija digao zastavicu, a Spasic je to sa zakasnjenjem svirao
drugi Mrdjin gol je po meni regularan, realno Vosa je mogla da nam uvali jos tri komada u prvom poluvremenu, ali je sve promasila, za to nije kriv sudija
Ti se opet javio? Imas vala djon a ne obraz.nemoc, klasicna... stalno im neko smeta... ako hoce da istupe iz lige, neka istupe... a i, pravo da vam kazem, najsladje su mi ove pobede kad se posle svi nesto zale... smeta im sve zivo... svima... Partizan nije uopste jak, u evropi necemo sa ovim timom ponovo nista da uradimo, al' bar mozemo ovu ligu da osvojimo... i realna je prednost od tih 15-16 bodova koje imamo... i ako i kup ne uzmemo, nista nismo uradili... treba gaziti i ne dozvoliti im da podignu glavu... nikad... bas kao sto to Dule vujosevic radi sa kosarkaskom ligom...
p.s. tako vas volim, Grobari moji... kad ne citirate one koje ne trebate da citirate... potrudite se samo da tako i ostane...
Je*ote, nema Milosa Milutinovica! Pa vi ste zaista neobavesteni.
po kojim zaslugama filip filipovic i nikola pekovic???
Kakva vam je to onda "kucu slavnih" kad o njnima niko nije cuo sem vas Grobara a i to ne svaki!Pa to sto ti ne znas,ne znaci da ih ne znaju ostali![]()
Mali ste kaznjeni! Mi smo zbog vasih sranja na jugu bili kaznjeni i novcano i igranjem bez gledalaca!NEMOGU DA VERUJEM
PARTIZAN KAZNJEN 300.000 din zbog incidenta sa stolicama ,a Zvezda kaznjena igranjem bez publike....vise je Partizan najebao![]()
Kakva vam je to onda "kucu slavnih" kad o njnima niko nije cuo sem vas Grobara a i to ne svaki!![]()
![]()
PS: Vi pravite kucu slavnih za koje je cuo celi svet!!!![]()
![]()
a ne kucu grobljansku.
PS 2. A gde vam je Velibor Vasovic? Znala ga cela fudbalska Evropa, bio i kapiten Ajaksa!
Koji su vam to zaista Filip Filipovic i Nikola Pekovic? Za njih se nije culo dalje od Groblja!![]()
Kakva vam je to onda "kucu slavnih" kad o njnima niko nije cuo sem vas Grobara a i to ne svaki!![]()
![]()
PS: Vi pravite kucu slavnih za koje je cuo celi svet!!!![]()
![]()
a ne kucu grobljansku.
PS 2. A gde vam je Velibor Vasovic? Znala ga cela fudbalska Evropa, bio i kapiten Ajaksa!
Koji su vam to zaista Filip Filipovic i Nikola Pekovic? Za njih se nije culo dalje od Groblja!![]()
po kojim zaslugama filip filipovic i nikola pekovic???
Fali vam naveci svetski vaterpolo as svih vremena Mirko Sandic!!!ni meni nije jasno, a ako sam dobro video nema ni Dalipagica, Vasovica, Milutinovica, fali i nekoliko vaterpolista, Kvisko Vujevic...