ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treći incident dogodio se u petom minutu drugog poluvremena, kada je Dijara postigao vodeći gol za Partizan. Zoran Marić smatra da je pogotku prethodio ofsajd Senegalca.

pogledajte usporeni snimak, Kizitova noga je bila ispred Dijare

sto se tice prvog Mrdjinog gola, Tadic je bio u ofsajdu kad je golman ispucao loptu, tad je sudija digao zastavicu, a Spasic je to sa zakasnjenjem svirao

drugi Mrdjin gol je po meni regularan, realno Vosa je mogla da nam uvali jos tri komada u prvom poluvremenu, ali je sve promasila, za to nije kriv sudija

Ma sta mi ima o tome da pricamo ko ih yebe.

nemoc, klasicna... stalno im neko smeta... ako hoce da istupe iz lige, neka istupe... a i, pravo da vam kazem, najsladje su mi ove pobede kad se posle svi nesto zale... smeta im sve zivo... svima... Partizan nije uopste jak, u evropi necemo sa ovim timom ponovo nista da uradimo, al' bar mozemo ovu ligu da osvojimo... i realna je prednost od tih 15-16 bodova koje imamo... i ako i kup ne uzmemo, nista nismo uradili... treba gaziti i ne dozvoliti im da podignu glavu... nikad... bas kao sto to Dule vujosevic radi sa kosarkaskom ligom...
p.s. tako vas volim, Grobari moji... kad ne citirate one koje ne trebate da citirate... potrudite se samo da tako i ostane...

Meni je pre svega najvaznije TITULA....kup manje vise,vazan je zbog duple.......
Kada osvojimo titulu nadam se da cemo kreirati solidan tim,nadam se da ce nam ostati DIARA UBICA CIGANA :D. naravno i Moreira......
Al ako nam bude sudjenje slicno kao sa Fenerom nema nista od LS...........

Sta je sudija rekao Paunovicu pre utakmice sa Fener....:
Vama je dovoljan i kup UEFA.......
dovoljno

nemoc, klasicna... stalno im neko smeta... ako hoce da istupe iz lige, neka istupe... a i, pravo da vam kazem, najsladje su mi ove pobede kad se posle svi nesto zale... smeta im sve zivo... svima... Partizan nije uopste jak, u evropi necemo sa ovim timom ponovo nista da uradimo, al' bar mozemo ovu ligu da osvojimo... i realna je prednost od tih 15-16 bodova koje imamo... i ako i kup ne uzmemo, nista nismo uradili... treba gaziti i ne dozvoliti im da podignu glavu... nikad... bas kao sto to Dule vujosevic radi sa kosarkaskom ligom...
p.s. tako vas volim, Grobari moji... kad ne citirate one koje ne trebate da citirate... potrudite se samo da tako i ostane...
Ti se opet javio? Imas vala djon a ne obraz.
Kao ne vidis sta pisem. Vidis, vidis ali ne smes da odgovaras. :telefon:
Haloooo, ovaj krezubi se opet buni!

Pa to sto ti ne znas,ne znaci da ih ne znaju ostali ;)
Kakva vam je to onda "kucu slavnih" kad o njnima niko nije cuo sem vas Grobara a i to ne svaki! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

PS: Vi pravite kucu slavnih za koje je cuo celi svet!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:a ne kucu grobljansku. :D
PS 2. A gde vam je Velibor Vasovic? Znala ga cela fudbalska Evropa, bio i kapiten Ajaksa!
Koji su vam to zaista Filip Filipovic i Nikola Pekovic? Za njih se nije culo dalje od Groblja! :evil:

Kakva vam je to onda "kucu slavnih" kad o njnima niko nije cuo sem vas Grobara a i to ne svaki! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

PS: Vi pravite kucu slavnih za koje je cuo celi svet!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:a ne kucu grobljansku. :D
PS 2. A gde vam je Velibor Vasovic? Znala ga cela fudbalska Evropa, bio i kapiten Ajaksa!
Koji su vam to zaista Filip Filipovic i Nikola Pekovic? Za njih se nije culo dalje od Groblja! :evil:

Pa taj Nikola Pekovic igra u Panatinaikosu ;)
I mnogo je ucinio za Partizan
Mada nisam ga nesto posebno gotivio dok je bio u Partizanu
PS(salalla nikola pekovic j**** gogu sekulic salalalala) :mrgreen:
Ko razume shvatice ;)

Nikolaaa Pekovic sa la laaa la la jeebe Gogu Sekulic saaala la la la la :D ,inace Goga nam se bas bila naljutila :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back