- Poruka
- 5.822
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate grobarski, potpuno te razumem. Sada je bila idealna prilika da ih naguzimo, onako za sva vremena. Ali dzabe, kad ti je trener bezmuda mentolcina, nista ne mozes da ocekujes. Kad sam video kako onaj celavi majmun daje gol, hteo sam da izadjem sa stadiona. Jednostavno, nisam mogao da opet gledam isti scenario, koji se ponavlja godinama. Na srecu ostao sam, i doziveo nenadjebbiv osecaj. Moreira, gol u poslednjem minutu, cigani bledo gledaju ka terenu, a Jug grmi: zasto cutite, zasto cutite, zasto cutite piccke ciganske!posto sam hronicno oboleo od "VOLIM PARTIZAN" mogu samo da kazem da me sramota posle subote da pisem bilo sta.
necu da se pojavljujem ovde na temi kod brace GROBARA dok ne budemo hebali zvezdu na JNA .
keve mi. ocajan sam.
NAPRED PARTIZAN ! (***** ti bolest moju i dalje VOLIM PARTIZAN)
pozdrav braco Grobari dok ih ne poyebemo .... ja sam u ilegali
pazite ovako svi znate da je sudija gresio ali najvise je pogresio kada nije svirao onaj gol,ja ne navijam za nikoga ali volim da pricam o takvim slucajima
Generale 100% je bio gol a sudija je debelo pogresio
Generale 100% je bio gol a sudija je debelo pogresio
ja bi 100% pokrenuo protiv sudije komisiski postupak
moras. ti to moras napraviti vjeruj mi!!! ti si neutralan momak i oni ce tebe poslusati! tome se u kraj mora stati!
imas moju podrsku!!!
care nije tako,ponavjam ne navijam za partizan,zvezdu,Vosu,ali ne volim kada sudija bilo koji klub osteti za 1 gol kao sto je sudija Stankovic na derbiju pogresio kod onog gola koji nije svirao