ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno!!! To je pjesma kojom smo dočekali i ispratili bavarce u polufinalu KEŠ i koju smo pjevali i nakon finala!!!
Šta ste vi pjevali nakon svog finala???:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Druže Tito mi ti se kunemo i Viva Las Wegas!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::dash:

Rainbow imali smo mi svoja finala ihaha a da jel znas ono kad si vec poceo da yebuckas OJ CIGANI JEL VAM ZAO JEL VAM ZAO JEL VAM ZAO TITO VAM JE IME DAO,
Glupo je da seremo o tome kad su i jedan i drugi klub nastali u doba komunizma

никоме ништа,освоја Воша титулу
...i izbacuje MAN UTD u polufinalu LŠ, Ferguson dobija otkaz preuzima Lejkerse, Murinjo i Ali Dži odlaze na Svetu Goru da se zamonaše, Kapelo biva imenovan za Princa Perzije, Era Ojdanić nastupa u milanskoj Skali, Papa snima muzički spot za Al Džaziru, pingvini naseljavaju Saharu, Aca Lukas pije samo gustiće, Japanci kopaju tunele za prekookeanski avionski saobraćaj, Bin Laden postaje predsjednik SAD, Partizan počinje da liči na ozbiljan fk, Ćurković odbacuje svoju kandidaturu za predsjednika OI,... ekipu...:dash::dash::dash::dash:!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Rainbow imali smo mi svoja finala ihaha a da jel znas ono kad si vec poceo da yebuckas OJ CIGANI JEL VAM ZAO JEL VAM ZAO JEL VAM ZAO TITO VAM JE IME DAO,
Glupo je da seremo o tome kad su i jedan i drugi klub nastali u doba komunizma
Ček, ček...
Kakve veze komunistički naziv kluba ima sa crnom bojom na dresovima???
Simbolizuje istinski ideološki identitet onih "partizana" koji su po Hrvatskoj i BiH u NOB ulazili nakon 43'???:roll:

...i izbacuje MAN UTD u polufinalu LŠ, Ferguson dobija otkaz preuzima Lejkerse, Murinjo i Ali Dži odlaze na Svetu Goru da se zamonaše, Kapelo biva imenovan za Princa Perzije, Era Ojdanić nastupa u milanskoj Skali, Papa snima muzički spot za Al Džaziru, pingvini naseljavaju Saharu, Aca Lukas pije samo gustiće, Japanci kopaju tunele za prekookeanski avionski saobraćaj, Bin Laden postaje predsjednik SAD, Partizan počinje da liči na ozbiljan fk, Ćurković odbacuje svoju kandidaturu za predsjednika OI,... ekipu...:dash::dash::dash::dash:!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:worth: :worth: :worth:

Ovo nema veze sa tim, ali kad su amerima pre 10 godina, rekli da ce im crnac biti predsednik, smejali su se ;)

Генерале Воша 100% осваја титулу
Ja stvari gledam realno, i mislim da ce biti veoma neizvesno pre svega izmedju Partizana i Zvezde a naravno tu je i Vosa za petama ,ali da pobedi i Partizana i Zvezdu.........veoma tesko,sledeca je na JNA
Генерале извини брате мало више сам отишао

Ma sta mi se izvinjavas.....nema veze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back