ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otkad smo kiksnuli sa Javorom sve je krenulo nizbrdo.JOKAN MORA DA PODIGNE SAMOPOUZDANJE U TIMU, i da poradi malo na realizaciji napada.Koliko samo samo prilika danas imali i primismo jedan usrani gol koji se desi jedanput u sto godina!Moreira je imao strava sansu i nije je iskoristio,stvarno sam popizdeo zbog ovoga

pa to je zato sto im je palo samopouzdanje posle one izgubljene tekme u cetvrtak:cry:

Pozdrav!
Mislim da nam mnogo škripi u veznom redu. Mali Petrović, Lazić, Ljajić i Zajim su OK igrači, ali imam utisak da Jokan nema preveliko poverenje u njih. Utisak je da kada Žuka, Moreira i ostali ostanu bez daha ova gore imena ne mogu dostojno, još uvek da ih zamene. Kada veza izgubi dah najviše trpi odbrana koja na kraju ispadne najgori deo tima.

@ Minjan
Brnovic je odigrao pola sata u prijateljskoj protiv PAOKa, ali ce u pun trenazni proces uci tek krajem godine, mozda zaigra na prolece. Na zalost, mislim da je on zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, vec dve i po godine je van terena. Ne ocekujem od njega Bog zna sta.

Zeljno iscekujem zimski prelazni rok, u nadi da ce nasa uprava uvaliti Fejsu u Hertu ili Mec za milion i po evra, dolara, dinara, pecenih krompira, svejedno mi je. Plasim se da ce Milioner ipak ostati a da ce nasa sposobna uprava prodati Zuku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back