Вуја
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
Realno , Cukaricki je bio bolji ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oladio sam ja vec i ja sam grobar nekada bio
Partizan danas ocigledno nije imao srece i to je to.
Realno da li jos neko veruje u price o neiskustvu koje se forsiraju kod nasih igraca ? Klasicni argument kad se desi neki neuspeh bilo Zvezde , Partizana ili drugih klubova . Koje bre iskustvo Sampdorijinih igraca , jedan prosecan tim koji evropu nije video 10 godina sa pola snage dobija sampiona Srbije . Alo bre , koga farbate !!!
wujaymarkoff:Realno da li jos neko veruje u price o neiskustvu koje se forsiraju kod nasih igraca ? Klasicni argument kad se desi neki neuspeh bilo Zvezde , Partizana ili drugih klubova . Koje bre iskustvo Sampdorijinih igraca , jedan prosecan tim koji evropu nije video 10 godina sa pola snage dobija sampiona Srbije . Alo bre , koga farbate !!!
A jesi li ti video gde su oni na tabeli i kako igraju u Kalcu ?
Koja zabarska taktika , kao niko nije provalio njihovu igru dosad . Pa zasta vam sluzi trener . Cinjenica da ih propisno niste stisli i zgazili kako treba , nego sad prodajete pricu kako nemate iskustva . Koje je iskustvo imao Zenit prosle godine kad je zgazio Bajern . Jednostavno niste dorasli jednom ozbiljnom takmicenju , ne samo vi nego i Zvezda i svi ostali .
ma nismo mi ni za shta......
a ja se zaludjiv'o jevropom.....
qq majko
za svaki tim postoji srecan dan...vidis kako je danas lose igrao Ibrahimovic...dobio je zuti karton zbog glupih stvari..jednostavno nekome je los dan...i to npr samo jednom igracu ako je tako onda se kvari koncepcija
Realno , Cukaricki je bio bolji ...
A tu su negde.
Nijanse su u pitanju.