ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Partizan i Zvezda se uvek ponadaju da mogu proci grupu u UEFi a odigraju ocajno i ispadnu odma u grupi

Za Zvezdu se slazem, Partizan ipak za sada ima 1 od 2 :D

Grupa je extra teska, i realno najvece sanse imaju Sampa, Stutgart i Sevilja, a mi sa Standardom da pokusamo da ih iznenadimo. Raspored je povoljan, narocito sto prvu igramo kuci sa Sampdorijom, koja je u ocajnoj formi, i valjda se nece povampiriti do tad :) Sevilja nas dere i ovako i onako, pa je bolje sto gostujemo. Jedino mi se ne svidja sto smo u zadnjem kolu slobodni.

Za Zvezdu se slazem, Partizan ipak za sada ima 1 od 2 :D

Grupa je extra teska, i realno najvece sanse imaju Sampa, Stutgart i Sevilja, a mi sa Standardom da pokusamo da ih iznenadimo. Raspored je povoljan, narocito sto prvu igramo kuci sa Sampdorijom, koja je u ocajnoj formi, i valjda se nece povampiriti do tad :) Sevilja nas dere i ovako i onako, pa je bolje sto gostujemo. Jedino mi se ne svidja sto smo u zadnjem kolu slobodni.

koga i sta da iznenadimo...pa mi smo vec iznenadjenje godine :D

ma ljudi i ja mislim da idemo dalje

samo lepo da se u obe utakmice ori stadion od pesme i da ne igramo kao protiv Rumuna jer je ono bila tuga za gledati

jasno je da posao mora biti zavrsen pre utakmice sa Spancima
A šta je to bila tuga? Pobediti u obe utakmice ekipu koja je trebala bez oduzetih bodova da bude lider rumunskog prvenstva je za tebe nešto loše? Šta bi ti hteo? :roll: Da nismo možda trebali da ih pobedimo jedno 8:0 za početak? :dash: Daj bre kad čujemo ovakve stvari dođe mi da primenim ovog smajilija u realnosti. U drugoj utakmici je Partizan igrao taktički, znao je da Rumuni moraju da napadnu, dali smo gol iz kontre i the end, kraj, konec, itd. Kad vidimo da tako pobede neke strane ekipe odmah pričamo kao eto to je velika ekipa. A kad neka naša ekipa, prvenstveno Partizan, pobedi tako taktički neku utakmicu, odmah ide priča kao eto imali smo sreće, slučajno smo dali gol, mogli smo da pobedimo umesto 1:0 sa 6:1 itd. Shvatite suština fudbala nije u maštarijama i nagađanjima tipa "šta bi bilo kad bi bilo".

---

Što se tiče grupe koju smo izvukli biće vraški teško, ali moramo verovati u prolaz dalje. Ako je grupa teška ipak je raspored utakmica i domaćinstava idealan. Dolazi prvo Sampdorija koja je mnogo slabo počela i ima težak raspored u prvenstvu, a u trećem kolu uz pobedu protiv Sampdorije odlučuje se o prolasku dalje protiv Standarda u Humskoj, bez obzira na dva gostovanja. Na njima samo može da se dobije koji bod više, ali trebalo bi da dve pobede kod kuće budu sasvim dovoljne.

A šta je to bila tuga? Pobediti u obe utakmice ekipu koja je trebala bez oduzetih bodova da bude lider rumunskog prvenstva je za tebe nešto loše? Šta bi ti hteo? :roll: Da nismo možda trebali da ih pobedimo jedno 8:0 za početak? :dash: Daj bre kad čujemo ovakve stvari dođe mi da primenim ovog smajilija u realnosti. U drugoj utakmici je Partizan igrao taktički, znao je da Rumuni moraju da napadnu, dali smo gol iz kontre i the end, kraj, konec, itd. Kad vidimo da tako pobede neke strane ekipe odmah pričamo kao eto to je velika ekipa. A kad neka naša ekipa, prvenstveno Partizan, pobedi tako taktički neku utakmicu, odmah ide priča kao eto imali smo sreće, slučajno smo dali gol, mogli smo da pobedimo umesto 1:0 sa 6:1 itd. Shvatite suština fudbala nije u maštarijama i nagađanjima tipa "šta bi bilo kad bi bilo".

---

Što se tiče grupe koju smo izvukli biće vraški teško, ali moramo verovati u prolaz dalje. Ako je grupa teška ipak je raspored utakmica i domaćinstava idealan. Dolazi prvo Sampdorija koja je mnogo slabo počela i ima težak raspored u prvenstvu, a u trećem kolu uz pobedu protiv Sampdorije odlučuje se o prolasku dalje protiv Standarda u Humskoj, bez obzira na dva gostovanja. Na njima samo može da se dobije koji bod više, ali trebalo bi da dve pobede kod kuće budu sasvim dovoljne.

za sve si upravu brate...imas reputaciju od mene ali cu ti je dati sutra posto sada ne mogu jer sam ispucao sve...nadam se da ces uzvratiti :mafijas:

crko mi komp pred derbi, nek crkne pred svaki samo da dobijemo
sto se tice derbija, losa utakmica, mozda najlosija utakmica Partizana u domacem prvenstvu, ogroman broj nepreciznih dodavanja pogotovo u prvom poluvremenu
Lazic je igrac manje na terenu, izuzev onog pasa za Bogunovica, nista nije uradio, i ono kad je pokusao da pomogne Stevanovicu (koji je igrao povredjen i bolestan), umalo da odbijemo gol
Tosic jednom kad je pruzio loptu dali smo gol, ostalo bas i nije bilo slavno
sve u svemu, da smo odigrali kao protiv OFKe (koja deluje kvalitetnije od Zvezde, a pribojavao sam se da mogu da iznenade), pukla bi petarda

e da, sto se tice grupe u ligi UEFA, mnogo je zayebana
predlazem sledecu taktiku za Samdoriju, da Lazic isprovocira Kasana i obojica dobiju crvene, oni igraju sa igracem manje, a mi ionako ne gubimo nista ako izadje Lazic

p.s. vidim da su ovde neki pljuvali Gaja, morate da imate razumevanja, zamislite da saradjujete sa Ninkovim, Bogdanovicem i Tomovicem, kome od vas ne bi pukao film, on je zrtva svojih nazovi saigraca

---

nije problem u rezultatu nego u igri. a voleo bih da su nam munuli gol ovde pa da vidimo onda to taktiziranje

---

Vidi, vidi! Ti si i češki naučio! :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back