Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Mislim da ce ove sezone biti drugacije sa Partizanom. Lepo igraju, imaju samopouzdanja i bez obzira na grupu mislim da imaju cemu da se nadaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Partizan i Zvezda se uvek ponadaju da mogu proci grupu u UEFi a odigraju ocajno i ispadnu odma u grupi
Partizan i Zvezda se uvek ponadaju da mogu proci grupu u UEFi a odigraju ocajno i ispadnu odma u grupi
Za Zvezdu se slazem, Partizan ipak za sada ima 1 od 2![]()
Grupa je extra teska, i realno najvece sanse imaju Sampa, Stutgart i Sevilja, a mi sa Standardom da pokusamo da ih iznenadimo. Raspored je povoljan, narocito sto prvu igramo kuci sa Sampdorijom, koja je u ocajnoj formi, i valjda se nece povampiriti do tadSevilja nas dere i ovako i onako, pa je bolje sto gostujemo. Jedino mi se ne svidja sto smo u zadnjem kolu slobodni.
ja planiram da idem na sve utakmi ce koje budemo igrali u uefa kupu i kod nas i na strani...znaci moram da idem..znaci garant pobedjujemo ako ja odem na tekmu![]()
zemlje zapadne Evrope jedva cekaju da te ugoste
ali samo napred
Ja sam na JNA 100% kad bude bilo ali vedecu dal cu da idem na stranu.
A šta je to bila tuga? Pobediti u obe utakmice ekipu koja je trebala bez oduzetih bodova da bude lider rumunskog prvenstva je za tebe nešto loše? Šta bi ti hteo?ma ljudi i ja mislim da idemo dalje
samo lepo da se u obe utakmice ori stadion od pesme i da ne igramo kao protiv Rumuna jer je ono bila tuga za gledati
jasno je da posao mora biti zavrsen pre utakmice sa Spancima
A šta je to bila tuga? Pobediti u obe utakmice ekipu koja je trebala bez oduzetih bodova da bude lider rumunskog prvenstva je za tebe nešto loše? Šta bi ti hteo?Da nismo možda trebali da ih pobedimo jedno 8:0 za početak?
Daj bre kad čujemo ovakve stvari dođe mi da primenim ovog smajilija u realnosti. U drugoj utakmici je Partizan igrao taktički, znao je da Rumuni moraju da napadnu, dali smo gol iz kontre i the end, kraj, konec, itd. Kad vidimo da tako pobede neke strane ekipe odmah pričamo kao eto to je velika ekipa. A kad neka naša ekipa, prvenstveno Partizan, pobedi tako taktički neku utakmicu, odmah ide priča kao eto imali smo sreće, slučajno smo dali gol, mogli smo da pobedimo umesto 1:0 sa 6:1 itd. Shvatite suština fudbala nije u maštarijama i nagađanjima tipa "šta bi bilo kad bi bilo".
---
Što se tiče grupe koju smo izvukli biće vraški teško, ali moramo verovati u prolaz dalje. Ako je grupa teška ipak je raspored utakmica i domaćinstava idealan. Dolazi prvo Sampdorija koja je mnogo slabo počela i ima težak raspored u prvenstvu, a u trećem kolu uz pobedu protiv Sampdorije odlučuje se o prolasku dalje protiv Standarda u Humskoj, bez obzira na dva gostovanja. Na njima samo može da se dobije koji bod više, ali trebalo bi da dve pobede kod kuće budu sasvim dovoljne.
Jedva čekam sutrašnji dan kao seljak kišu.Uzvraćam čim te navatam da si napisao nešto što me drmne.
![]()
A šta je to bila tuga? Pobediti u obe utakmice ekipu koja je trebala bez oduzetih bodova da bude lider rumunskog prvenstva je za tebe nešto loše? Šta bi ti hteo?Da nismo možda trebali da ih pobedimo jedno 8:0 za početak?
Daj bre kad čujemo ovakve stvari dođe mi da primenim ovog smajilija u realnosti. U drugoj utakmici je Partizan igrao taktički, znao je da Rumuni moraju da napadnu, dali smo gol iz kontre i the end, kraj, konec, itd. Kad vidimo da tako pobede neke strane ekipe odmah pričamo kao eto to je velika ekipa. A kad neka naša ekipa, prvenstveno Partizan, pobedi tako taktički neku utakmicu, odmah ide priča kao eto imali smo sreće, slučajno smo dali gol, mogli smo da pobedimo umesto 1:0 sa 6:1 itd. Shvatite suština fudbala nije u maštarijama i nagađanjima tipa "šta bi bilo kad bi bilo".
---
Što se tiče grupe koju smo izvukli biće vraški teško, ali moramo verovati u prolaz dalje. Ako je grupa teška ipak je raspored utakmica i domaćinstava idealan. Dolazi prvo Sampdorija koja je mnogo slabo počela i ima težak raspored u prvenstvu, a u trećem kolu uz pobedu protiv Sampdorije odlučuje se o prolasku dalje protiv Standarda u Humskoj, bez obzira na dva gostovanja. Na njima samo može da se dobije koji bod više, ali trebalo bi da dve pobede kod kuće budu sasvim dovoljne.
I ja mislim da lazic i kasano dobiju po crveni bilo bi extra...
sto da ne, pa nama Lazic inace kao da i ne igra, ovako bi bili ravnopravni
Vidi, vidi! Ti si i češki naučio!A šta je to bila tuga? Pobediti u obe utakmice ekipu koja je trebala bez oduzetih bodova da bude lider rumunskog prvenstva je za tebe nešto loše? Šta bi ti hteo?Da nismo možda trebali da ih pobedimo jedno 8:0 za početak?
---
fluid i shonejc BRACO GROBARI pocinjete da licite na gejeve bre...i pp je za ljude.
p.s. gore pisano ne vazi pod uslovom da se znate u RL.
NAPRED PARTIZAN
pa dobro ali to malo nije realno