ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas na hteo nesto da napisem ovd, kad procitah na je Paunovic to isto rekao. Ppa ljudi, Sevilja je u rangu Fenera, malo jaca, a svi ostali su tu negde, cak malo slabiji. Ako igramo motivisano, a nevidim razlog da tako ne bude, realno prolazimo.
Ne svidja mi se sto Jokan indirektno kaze da nemamo sanse u gostoma protiv Stutgarta i Sevilje. Mozda je to zato sto on zna da ce tamo da kukavicku postavi igru kao protiv Fenera u gostima i da nas sve zajebe. Moramo i tamo da igramo napadacki.

Bas na hteo nesto da napisem ovd, kad procitah na je Paunovic to isto rekao. Ppa ljudi, Sevilja je u rangu Fenera, malo jaca, a svi ostali su tu negde, cak malo slabiji. Ako igramo motivisano, a nevidim razlog da tako ne bude, realno prolazimo.
Ne svidja mi se sto Jokan indirektno kaze da nemamo sanse u gostoma protiv Stutgarta i Sevilje. Mozda je to zato sto on zna da ce tamo da kukavicku postavi igru kao protiv Fenera u gostima i da nas sve zajebe. Moramo i tamo da igramo napadacki.

ako budemo igrali kao protiv fenera nema sanse da prodjemo :( samo da razvijemo igru na sredini terena i sve ce biti dobro

Meni zabranjeno da idem na stadion od one sezone kad smo strasno lose igrali...ja sam tad posecivao stadione i partizan je samo jednom odigrao pozitivno kad sam ja bio na stadionu...tako da cu 90% pratiti od kuce, vaznije je da on pobedi nego da ja gledam uzivo...

mislis da si baksuz?? iskreno da ti kazem ja kadgod sam isao na tekmu partizan je dobio sa 2:0 ili 3:0 :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back