munjozi
Obećava
- Poruka
- 97
Ako dobijemo obe kuci 90% posla je uradjeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da sigurno gubimo u Stutgartu. Pre cemo da pobedimo sampdoriju nego standard kuci.
Bas na hteo nesto da napisem ovd, kad procitah na je Paunovic to isto rekao. Ppa ljudi, Sevilja je u rangu Fenera, malo jaca, a svi ostali su tu negde, cak malo slabiji. Ako igramo motivisano, a nevidim razlog da tako ne bude, realno prolazimo.
Ne svidja mi se sto Jokan indirektno kaze da nemamo sanse u gostoma protiv Stutgarta i Sevilje. Mozda je to zato sto on zna da ce tamo da kukavicku postavi igru kao protiv Fenera u gostima i da nas sve zajebe. Moramo i tamo da igramo napadacki.
Meni je bas dobro bilo protiv fenera bre... ali na nasem stadionu, a ni tamo nije bilo toliko lose...
Sudije su nas onomad silno ostetile...
Nego, partizan je to mozemo mi do pobeda
Pa ja se ne zalim na igru partizana ako protiv fenera moze da odigra tako neka igra tako i protiv sevilje, ne mogu nas uvek ostecivati sto znaci pobedicemo hehe
Sta je bre ovo: Rankovic kaze da mozemo da igramo sa svima sem sa Seviljom!!! Unapred se predao?! A Obradovic kaze da nije bas realno da prodjemo!!!! Je.em ti srpski fudbal!
Sta je bre ovo: Rankovic kaze da mozemo da igramo sa svima sem sa Seviljom!!! Unapred se predao?! A Obradovic kaze da nije bas realno da prodjemo!!!! Je.em ti srpski fudbal!
Meni zabranjeno da idem na stadion od one sezone kad smo strasno lose igrali...ja sam tad posecivao stadione i partizan je samo jednom odigrao pozitivno kad sam ja bio na stadionu...tako da cu 90% pratiti od kuce, vaznije je da on pobedi nego da ja gledam uzivo...
mislis da si baksuz?? iskreno da ti kazem ja kadgod sam isao na tekmu partizan je dobio sa 2:0 ili 3:0![]()
Isao sam ja na CSKA onda kad smo izgubili valjda dva jedan ili je bilo nereseno kad smo ispali... Pa sam isao na artmediju, pa sam isao i na tikvu itd itd...
meni je cimanje dolaziti iz Kragujevca ali ako prezimimo zasto da ne![]()
I ja bih rado isao ali od 22-26 sam na ekskurziji... a posle ne znam zbog tog malera dal da idem na standard
bolje nemoj brate...pokvarices nam prosekbolje pusti mene da idem...vidis da oni uz mene pobedjuju
![]()