ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to sto je jucerasnja utakmica bila proglasena za derbi, pokazuje svu tragikomediju naseg fudbala
ko je juce bio na utakmici video je da karta za istok, koja je kostala 300 dinara, ne bi trebala da kosta zute banke
Partizan je imao tri akcije, iz prve je dao gol, ostale 2 je Bambi upskao
Vojvodina je igrala bunker 85 minuta, ekipa koja je druga na tabeli, jedini takmac za titulu je igrala poput Banata koji se bori za opstanak, izgleda da nema razlike ko gostuje na JNA, Borac, Banat, Napredak ili Vosa, svi dolaze da igraju bunker i da izvuku, ne bod, nego 0-0
da prokomentarisem igru nasih igraca (Vosini igraci su se vise izlezavali nego sto su igrali, tu nema sta da se komentarise)
Bozovic, jednom pogresio, ostalo resavao bez prolema
Knezevic, dobar, ali preterano koristi silu
Djordjevic, solidan, tesko je zatvarati Obradiviceve rupe (verovatno je i Knezevic zato mnogo tukao), obojica su uspporavali transformaciju u napad
Obradovic, izgleda propali talenat, baba na terenu, dace bog da se Lazevski sto pre oporavi
Stevanovic, solidan
Lazic, na trenutke potrci i bori se, ali on nije za tu poziciju, vise smeta nego sto koristi
Zuka, nesto kao Knezevic i Djordjevic, tesko je pokrivati tudje rupe
Moreira, moze i bolje
Bambi, previse vuce loptu, aj sto je promasio one sanse, ali usporavo je igru ceo mec
Bogunovic, osim asistencije nije se video ceo mec (imam utisak da je Bekvalac procitao Jokana za Bogunovu igru)
Dijara, i dalje je van forme, moze mnogo bolje

nisam mislio da cu to reci ali fale Paunovic i Fejsa, imamo soldan rezultat iz Rumunije pa se nadam prolasku, ali za derbi, protiv verovatno motivisane Zvezde, ovako se nece moci (prikazali smo solidne partije u gostima ove sezone, mozda zato sto se protivnik otvori kad je domacin, tu vidi neku sansu, ali ne sme biti ovako veliki broj gresaka kao juce)

Uhrin: Očekujem plasman u Ligu UEFA
Predstavnici rumunskog Temišvara optimisti su pred revanš meč prog kola Kupa UEFA sa Partizanom.

Trener Temišvara Dušan Uhrin izjavio je da očekuje da se njegov tim plasira u Ligu UEFA, uprkos porazu na domaćem terenu od 2:1, u prvoj utakmici. "Naša pozicija je mnogo teža nego pred prvi meč, ali iako gajim veliko poštovanje prema Partizanu, očekujem da se kvalifikujemo u Ligu UEFA", rekao je Uhrin na konferenciji za novinare u Beogradu.

Uhrin je istakao da će Temišvar igrati u najjačem sastavu jer su svi igrači spremni.

"Imam sve fudbalere na raspolaganju za sutrašnji meč. Partizan ima veoma dobru ekipu ali ako pružimo svoj maksimum možemo da prodjemo dalje", kazao je on.

Na pitanje novinara na cemu bazira svoj optimizam, trener Temišvara je rekao:

"Ne bi bili ovde da ne verujemo u plasman u Ligu Kupa UEFA. Uostalom postoji ona izreka da nada poslednja umire".

Uhrin je dodao i da ne veruje da će igrači Partizana više razmišljati o predstojećem večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, nego o utakmici sa njegovom ekipom.

"U principu to me ne zanima ali ne verujem da sada razmišljaju o prvenstvenoj utakmici u nedelju", zakljčio je Uhrin.

Revanš meč prvog kola Kupa UEFA između Partizana i Temišvara igra se od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Domaćin meča saopštio je da je do srede prodato 10.000 karata.

Stevanović je bio možda i najbolji i bez postignutog gola. Ko je mislio da će Temišvaru da uvaljamo 4-5 komada zajeb'o se gadno. Pretpostavljao sam da će biti ovako teško. Zadovoljan sam i igrom i rezultatom. :)
A ja na svu nesreću nisam mogao da odem na utakmicu, prvo zbog povratka nazad gde je posle 21h loša linija busom, a vozom bi mi bilo mrcvarenje putovati celu noć jer moram da se javim ujutru na posao, a onda opet za Beograd poslovno. :headbang: :headbang:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back