ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fenomenalna igra grobara. Ne mogu da verujem da sam doziveo da jedna nasa ekipa fizicki potpuno dominira a i da igra toliko moderno i ofanzivno. Steta sto nema malo vise znanja kod zavrsnog pasa, ali sta je tu je.I nemojte pljuvati Diaru, tesko mu je sada bez Jovetica. Zar ste zaboravili kako je igrao protiv Fenera u BGD-u. Mislim da takvog spica Partizan nije imao bar zadnjih 25 godina.

Ovo je tacno, citao sam negde da igraci sami kazu da imaju snage k'o volovi jer su fizicke pripreme odlicno odradjene. Posle Vermezovih priprema, kad su igraci bili klinicki mrtvi negde u 60. minutu, ovo je pravo osvezenje.

Koliko sam cuo Cadikovski i jos jedan igrac, idu iz kluba, zato sto se smanjuje broj igraca. Do sada ih je bilo 50, pa je smanjeno na 40, i konacno bi trebalo da bude 38. Verovatno zbog toga i nema puno Cadikovskog u igri.

Cadikovski je, koliko ja znam, vec prodat (neki koreanski klub, ne znam tacno koji) i transfer se realizuje u zimskom prelaznom roku. Nezvanicno, uvaljali smo ga za pola miliona (evra, valjda), sto je jos jedan odlican posao kluba.

pobedili smo... i to je sve sto se racuna... ovo i nije neka utakmica na kojoj se moze videti sta stima a sta ne.... drago mi je sto je Diara dao gol, ali i dalje mislim da se ne trudi i ne trci kao sto je trcao prosle godine... ovo je bila samo jedna od domacih utakmica... Tosic je jos jednom dokazao da je u najboljoj formi trenutno... ono sto mi je drago je sto smo i u ovakvoj utakmici napravili veci broj faulova... sto znaci da igramo cvrsce malo... igraci se bore... zuti kartoni su nam, ocigledno, slabost... sve ovakve ekipe mozemo da dobijemo samo malo vecim zalaganjem... kvaliteta, ocigledno, imamo...

meni se sve chini na svakoj tekmi da nam se odbrana raspada :lol:

Meni se cini da mnogo bolje funkcionise odkada je Knezevic zamenio Sikimica, nego Zuka i Petrovic, kao i ceo srednji red bi trebali ranije da presecaju napade, recimo protiv Polija imali su vremena da fauliraju igraca koji je uputio pas kada smo primili gol. Posle svi krive Bozovica, koji je danas branio odlicno.

Trebalo bi malo i Djordjevic da se odmori, protiv Rada je mogao, pa nek igraju i Sikima ili Ngambi (ako je u opticaju).

Sutra u Apatinu protiv Mladosti...

23.jpg

:hahaha:

Poslednja izmena:
Mene raduje to sto osim Grobara i Cigana postoje jos neke navijacke grupe,ali da svo vreme provociraju to nije u redu.Nisam bio na utakmici i neznam sta je bilo iza stadiona.

Ne znam koliko si upucen, i9 da li si cuo za najjacu ekipu koja je ikad postojala na nekoj tribini u Srbiji...
NUCLEO!
Podgrupa navijaca Rada, u vise navrata rasterali su mnogo brojnije cigane i grobare, i mogu pouzdano reci da sa njima niko nije smeo na crtu...
Kad spomenes Nucleo, i Kimi i Savija, i Sima, sve vodje u Srbiji, mogu samo da spuste glavu i gledaju u pod...
Imaj postovanja prema Radovcima!

U subotu stizemo...
Bice dobra tekma, nadam se... :mrgreen:

Kazes PODGRUPA,pa njih u Srbiji nema vise od 3000 hiljade,ja njih postujem ali izgleda da oni nas ne,

Nema oni vas sta da postuju kad ste od njih godinama sisali batine, i vi i cela nasa navijacka scena...
Nije bitna brojnost, muda do poda, drugar pored tebe i ajmo... ;)

Nadam se da ce biti x na JNA (mislim na Vosu), pa cekamo da kiksnete negde da vas stignemo...
Derbi cete da fasujete, to je tradicija...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back