neki tamo levi
Obećava
- Poruka
- 62
Isao sam da gledam, bilo je kao na izletu, totalno opusteno. Nadam se da cemo im uzvratiti gostoprimstvo kakvo zasluzuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fenomenalna igra grobara. Ne mogu da verujem da sam doziveo da jedna nasa ekipa fizicki potpuno dominira a i da igra toliko moderno i ofanzivno. Steta sto nema malo vise znanja kod zavrsnog pasa, ali sta je tu je.I nemojte pljuvati Diaru, tesko mu je sada bez Jovetica. Zar ste zaboravili kako je igrao protiv Fenera u BGD-u. Mislim da takvog spica Partizan nije imao bar zadnjih 25 godina.
Koliko sam cuo Cadikovski i jos jedan igrac, idu iz kluba, zato sto se smanjuje broj igraca. Do sada ih je bilo 50, pa je smanjeno na 40, i konacno bi trebalo da bude 38. Verovatno zbog toga i nema puno Cadikovskog u igri.
meni se sve chini na svakoj tekmi da nam se odbrana raspada![]()
Ljudi Tosic je Zakoooooooooon!Odavno Partizan nije imao onakvog igraca,kakav je sam o gol dao protiv rada,slobodni udarci su za njega kao "dobar dan" .Ali nervirao sam se zbog navijaca Rada.Ko su bre oni da se kace sa GROBARIMA.NAPRED PARTIZAN
Za Radove navijace mogu samo da kazem![]()
Mene raduje to sto osim Grobara i Cigana postoje jos neke navijacke grupe,ali da svo vreme provociraju to nije u redu.Nisam bio na utakmici i neznam sta je bilo iza stadiona.
Kazes PODGRUPA,pa njih u Srbiji nema vise od 3000 hiljade,ja njih postujem ali izgleda da oni nas ne,