ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moglo se vise
slaba igra Pauna, Fejse i Obradovica i Jokanova koncepcija u kojoj su stoperi ostaljani na milost i nemilost Fenerovim napadacima
uz sve to sudija....
stvarno su mogli bolje i cvrsce da odigraju, mozda bi bilo bolje da ih je naspanovao Dule Vujosevic
sad da vidimo sta cemo u kupu UEFA, u petak je zreb, nadam se da su do sad ispali Kazakstanci, Azeri i ostali do kojih mora da se putuje 100 godina

Ahahahaha kako je pukla zvezda.. Pa ja lepo pricam da je partizan najjaci klub bivse sfrj a vi se podsmevali.. a kad sam pricao da ce da pukne zvezda od kiprana niko nije verovao... jadnooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!1

Pa ja sam se kladio sa ortakom da samo Borac prolazi a da ostali duvaju i tako je i bilo.
A grobari idu dalje u UEFA grupe samo ako ih bude sluzila sreca kao i do sada u zrebu i izvuku neke totalne cobane kao sto su i oni.
A i ne lozite se nesto zbog igre protiv Fenera.Fener je Partizan shvatio totalno neozbiljno a i ovi nasi cobanski klubovi u principu uvek se kao "potrude " protiv tih "jakih" kao recimo ona raspala Zvezda prosle godine protiv Bajerna . U momentu kada je isti bio u najboljoj formi Zvezda ga je rastimovala da bi na kraju pukla u zadnjih 5 minuta.Naravno i tu je pitanje koliko je Bajern ozbiljno shvatio Zvezdu.
Nasi klubovi su dno.

Pa ja sam se kladio sa ortakom da samo Borac prolazi a da ostali duvaju i tako je i bilo.
A grobari idu dalje u UEFA grupe samo ako ih bude sluzila sreca kao i do sada u zrebu i izvuku neke totalne cobane kao sto su i oni.
A i ne lozite se nesto zbog igre protiv Fenera.Fener je Partizan shvatio totalno neozbiljno a i ovi nasi cobanski klubovi u principu uvek se kao "potrude " protiv tih "jakih" kao recimo ona raspala Zvezda prosle godine protiv Bajerna . U momentu kada je isti bio u najboljoj formi Zvezda ga je rastimovala da bi na kraju pukla u zadnjih 5 minuta.Naravno i tu je pitanje koliko je Bajern ozbiljno shvatio Zvezdu.
Nasi klubovi su dno.
Potpisujem!!! Dodushe, nismo bas dno, al smo drito blizu dna posto je ispod nas josh jedino bosanski fudbal!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back