ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TANANANA LIGA sHAMPIONA!!
:hahaha:

Nesto si se mnogo zacerio jadnice...

Sad taman i da izgubi Partizan zasluzuje da ide u LS... A tvojem slepackom smehu moze da se prilepi verovatno jadnicki poraz Zvezde od kiprana.

Prvo poluvreme odlicno. Jedino ovaj penal je zasrao situaciju ali ok. vodimo .

Plasi me samo da grobari ne crknu u drugom poluvremenu pa da ih ovi zgaze bem ti....

Bravo Grobari. 33. minut i već vodite 2:0.
Naguzite ove Turke, mamu im ***** osmanlijsku. Pa neka priznaju Kosovo još jedanputa, za osvetu.
Nemogu da se otmem utisku da je sudija jedva dočekao da svira penal za Turke!!!
Čudi me samo zašto ga on nije i izveo!!!
Sikimić jeste balvan bezosjećajni, al za penal bato treba mnooogo jači kontakt od ovog što je sankcionisan!!! Izgleda da ponovo rade telefoni iz UEFA!!! IMAJU SUDIJU NA "VRUĆOJ LINIJI" MAMU IM ***** ONU LOPOVSKU!!!:evil::evil::evil::evil:

Opa 1 bato, momci igraju k'o blesavi! Ja sam vise nego iznenadjen, ovo kao da nije ona ekipa od pre nedelju dana. Malo je utisak pokvario onaj penal, koji je i mogao a i nije morao da bude dosudjen, no idemo dalje.

Smrt fasizmu, ziveo Partizan!!!
Stao Fener - sudija krenuo...!! Već viđeno po ko zna koliko puta na utakmicama gdje naše ekipe satjeraju favorita u mišiju rupu!!!:thumbdown:

ebem ti sudiju da ti ebem. svinja smrdljiva.
a i Diarra je kiksaroš, mogli smo opušteno imati 3:0.
no, nema veze, samo neka nastave ovako do kraja, i tamo, i bićemo u Ligi šampiona.

sad počinje drugo poluvreme, i videćemo dal smo pravi tim ili nismo.
samo da ne padnu...

Budi malo objektivan - Diara je promašio ono što je i sam stekao svojom brzinom!!! On je uveliko zaslužan za ovaj pozitivan rezultat na poluvremenu!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back