ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moram vam priznati, kao laik, da bas nesto i nisam najsrecniji igrom... igrali smo protiv pola prve ekipe Liona i glat izgubili... linijski sudija je jednom il' dva puta dig'o ofsajd nama u korist sto se u zvanicnoj utakmici sigurno ne bi desilo... ono sto mene jako brine je totalna neuigranost nase odbrane... sikimic i djordjevic i mogu da iznesu neku utakmicu, al' mi knezevic i obradovic uopste ne ulivaju poverenje... posebno obradovic koji je skroz neiskusan... a cim nema odbrane u koju srednji red nema puno poverenja, nema ni pravih akcija... jer veznjaci ne igraju opusteno... ono sto mi se uopste nije dopalo, a sto je Jokanoviceva krivica po malo, je to sto su igraci Partizana uglavnom pokusavali da visokim loptama pronadju nase napadace koji se bas i ne mogu pohvaliti nekom visinom... i vecina lopti je bila izgubljena... prva prava akcija "po zemlji" je prosla i Moreira je izas'o 1 na 1 sa golmanom Liona... Moreira je odigrao srcem... Juca isto... Diara se trudio, ali nije mog'o sam protiv cele odbrane... Paunovic mora malo vise da se potrudi...
jos jedna vrlo bitna stvar koja mi je upala u oci je povremena neozbiljnost igraca odbrane... ako se secate trenutka kad je Obradovic napravio jedan laznjak pored nase gol-aut linije... i izbacio igraca liona... nekoliko minuta kasnije je Tosic pokusao isto to i dao loptu u noge napadacu Liona (Benzema, cini mi se) koji je sa 16 sutnuo na gol i Bozovic je jedva skinuo tu loptu... ta neozbiljnost mora da se izbaci igracima iz glave... to se ne sme... lopta uvek mora sigurno da se prosledi... il' izbaci daleko od gola...
dobra strana je to sto su se stvarno borili i nisu se uplasili... ponekad to, na zalost, nije dovoljno... al' se bar postuje od strane navijaca i protivnickih timova...

tacno se vidi razlika izmedju vrhunskog evropskog tima i naseg Partizana
ljudi imaju sistem u igri, zna se ko trci, gde, kako, brza transformacija iz odbrane u napad
Jokan je nesto smutio, ne zna ni on sam sta, pojedinacno, izuzev Sikimica i Paunovica, nasi igraci nisu razocarali, ali kao tim deluju lose
kad igra Fejsa, desna strana je prazna, Knezevic ne moze da igra na poziciji desnog beka, Lazic je bio pogubljen kad je usao
mozda bi bilo bolje da igramo sa jednim spicem, a da ubacimo nekog na poziciju desnog veznog
videcemo kako ce biti kad na red dodju takmicarske utakmice, ali sad ne delujemo dobro

ALE,ALE ALE OOOOOOOOO BAKUA DA SLAVIMOOOOOOOOO:mrgreen::mrgreen:

salim se topalovici,mislim da mozete laganica da ih dobijete ali kad pogledam vasu
odbranu pa to je katastrofa,posto sam igrom slucaja bio na partizan-lion
samo mi jedno nije jasno kako mogu da pustaju sikimica da igra??!!taj se decko gubio po terenu,nije znao gde se nalazi,ja da sam na njegovom mestu otiso bi odma u penziju,jos dao 2 autogola,i takav igrac da vam igra stopera??Budimo realni jer najvise treba da se plasite vase odbrane a ne intera b.

Ako je suditi po ovoj utakmici sa snaznim Interom iz Bakua, mislim da cemo ispasti iz lige. Mozda i ostanemo ako prosire ligu. Ovo je SRAMNO, treba da ih bude sramota i da se zapitaju jesu li oni dostojni da nose dres Parizana!!!! Sramota je i to da se stranci daleko vise trude i bore za Partizan, ljudi barem igraju svim srcem! Gospodine Jokanovicu, vama porucujem da sa njima ne moze na fin nacin, zato samaranje, ili sto bi njih jos vise bolelo - nema mesecnih premija. Da vidis onda kako bi igrali! Izvinjavam se svima zbog mog revolta ali razumite ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI!!!:otkacio:

plache mi se....

Ali da neka ekipa igra 50 minuta bunker,protiv tima iz Azerbejdzana i
meni kao deliji dodje da zaplacem,e SRBIJO sta si docekala da sampion drzave
igra bunker i jedva spasava gol(bozovic) protiv tima iz Azerbejdzana koji je osnovan pre 11 godina!!??

Oj Srbijo medju pesmama,medju njivama ,oj Srbijo medju volovima...

Prodjose 3 sata, a mene je i dalje sramota sto sam gledao ono. Osecam se napastvovano. Ja sam se nadao da ce nam se nekom magijom popraviti igra, medjutim ne da se nije popravila nego je otisla unazad.
Pravo pitanje je: kome u klubu sada hebati malo mater? Treneru zbog postavke ili igracima zbog indolentnosti? Kao da ih je neko puskom terao da igraju. Najbolji primer je Lazic, koji je, cini mi se, oboleo od bolesti pod radnim nazivom "driblao sam trojicu i ispao sam najstrasnije, i sad me boli da se vracam u odbranu dok ovaj sto mi je uzeo loptu evo krece u kontru".
Igrali smo bunker i spasavali gol protiv Intera iz Bakua. Enough said.

ZA PARTIZAN SVE A OD PARTIZANA NISTA!!!

gdwallpaper0109wq6.jpg

shibby

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back