ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grobari tukli, svečanost otkazana!

Mrlja na humanitarnu utakmicu i svečanost koja je trebalo da usledi, pala je u petak uveče posle incidenta u kojem su učestvovali navijači Partizana.

Desetak Grobara, koji su na Taru stigli iz Beograda, prve probleme napravili su tokom duela između crno-belih i selekcije regiona Bajine Bašte (4:1).

Bacali su baklje na teren, zbog čega je sudija Đokić iz Užica jednom prekinuo utakmicu. Ipak, pripadnici lokalne policije su reagovali i sprečili dalje nerede.

Po završetku meča, navijači su u fizičkom obračunu naneli povrede sinu vlasnika ugostiteljskog objekta "Kod Kurte", u kojem je trebalo da bude organizovana svečana večera za članove beogradske ekspedicije i specijalnog gosta, vladiku Filareta.

Povređena osoba prebačena je u bolnicu i posle ukazane pomoći puštena kući. Navijači Partizana su privedeni i takođe pušteni, pošto su dali izjave o incidentu.

VI STE GROBARI NAJJACI STE NAJJACI!!!!!

ako se to zaista desilo, onda treba da se postavi taj post kao 'lepljiv' na svakoj strani... da se svi podsetimo sta nikad ne smemo da radimo!!! ne zaboravimo da smo zbog takvih prosle godine bili izbaceni iz Evrope... i da igraci nisu ni dobili priliku da se oprobaju protiv nekih igraca iz drugih zemalja... takvi su naneli najvecu stetu klubu... valjda previse gledaju one epizode o huliganima na nekoj tv stanici... oni su najveci Partizanov problem... takvi "navijaci"...

@rile, kao i obicno u pravu si
@nislija, mozes ti da napises neki post bez uvreda, ja kapiram sve tvoje frustracije, ali nije moj klub kriv za njih

Koje frustracije nemam ja frustracije navijam za najuspesniji klub u istocnoj evori,sa
najbogatiom istorijom,za razliku od tebe koji navijas za bedan klub,koji se hvali finalom kupa sampiona i osvojenim dunavskim kupom,a o duplim krunama da ne pricamo!

Koje frustracije (ovde malo grize usnu i koluta ocima:lol:) nemam ja frustracije (ovde vec zmirka i rotira glavu, pri cemu krivi vrat:hahaha:) navijam za najuspesniji klub u istocnoj evori,sa
najbogatiom istorijom (sad se seca cuvene recenice cika Cveleta "ova zemlja je srecna jer ima vas 11, Slobodana Milosevica i Zeljka Raznatovica Arkana":hahaha:),za razliku od tebe koji navijas za bedan klub(napojio je grudi junacke i ponovio uvredu),koji se hvali finalom kupa sampiona i osvojenim dunavskim kupom,a o duplim krunama da ne pricamo(i onda nesto novo, pokazuje znanje o istoriji mog kluba)!

:hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back